Kolina jasno poručila: "Amerikanci će odlučiti tko će biti naš sljedeći predsjednik"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kolina jasno poručila: "Amerikanci će odlučiti tko će biti naš sljedeći predsjednik"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-amerikanci-ce-odluciti-tko-ce-biti-nas-sljedeci-predsjednik--ovaj-njihov-predsjednik/929193.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Kolina jasno poručila: "Amerikanci će odlučiti tko će biti naš sljedeći predsjednik"
Samo iskreno
Kermit-
2014-04-17
Re: Kolina jasno poručila: "Amerikanci će odlučiti tko će biti naš sljedeći predsjednik"
Dobro, Ameri nisu baš nešto dobri i pošteni.
Ali bolje oni nego Rusi i Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
Rusoserbi hehehe bolje soroševa kita nego da se Hrvat pitacrvenkasti wrote:Dobro, Ameri nisu baš nešto dobri i pošteni.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
Samo iskreno
brži jezik od pameti :D
Guest- Guest
Asila, jebo te Index. Ceo vek sereš po njemu, a sad na lapsusu gradite zaveru. Pa dokle više?
Guest- Guest
kofein wrote:Asila, jebo te Index. Ceo vek sereš po njemu, a sad na lapsusu gradite zaveru. Pa dokle više?
dobro...daj ne budi party breaker :)
Guest- Guest
hehehe istina će pobeditikofein wrote:Asila, jebo te Index. Ceo vek sereš po njemu, a sad na lapsusu gradite zaveru. Pa dokle više?
Kermit-
2014-04-17
u biti sušta isitinaNoor wrote:asilovski wrote:
Samo iskreno
brži jezik od pameti :D
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:kofein wrote:Asila, jebo te Index. Ceo vek sereš po njemu, a sad na lapsusu gradite zaveru. Pa dokle više?
Samo kad je Orban dobar i cool. :p
Guest- Guest
kofein wrote:Noor wrote:kofein wrote:Asila, jebo te Index. Ceo vek sereš po njemu, a sad na lapsusu gradite zaveru. Pa dokle više?
Samo kad je Orban dobar i cool. :p
ne daj bože da jednog dana shvatimo da je asila bio u pravu :)
Guest- Guest
Tipično za političare. Mogu biti iskreni samo ako im se to nehotice omakne.
mrincredible-
2014-04-16
Kermit-
2014-04-17
Kofi,epse,moras priznati da je funny...kofein wrote:Asila, jebo te Index. Ceo vek sereš po njemu, a sad na lapsusu gradite zaveru. Pa dokle više?
Guest- Guest
Biti će dobro kada Trump bude odlučiva za predsjednika RH :D
Guest- Guest
Dao Bog Đoda dao Bogdva brata wrote:Biti će dobro kada Trump bude odlučiva za predsjednika RH :D
Kermit-
2014-04-17
U jbte...ubiše novosti. Ovo otkrivanje tople vode stvarno zapanjuje.asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-amerikanci-ce-odluciti-tko-ce-biti-nas-sljedeci-predsjednik--ovaj-njihov-predsjednik/929193.aspx
danni1-
2014-04-16
oće oće, uplatio sam okladu na njega haha, mora.
evo FBI uletilo, Hillary tone po "IPOS" puls anketama, po anketama koje nisu pod kontrolom Sorosa i ekipe , Trump je razvaljuje u Floridi, 29 elektoralni glasova, vodi u Ohaju mislim da je tamo 18.. neka osvoji još Pensilvaniju 20 elektro glasova, dobija izbore , + samo mora zadržati sve države koje je Romoney osvojio protiv Obame..
ma dobija izbore Trump, u FLoridi uhićene dvije koje su pokušale manipulirati glasačkim mašinama, dobit će 40godina zatvora.. neće im proći prevara.. uplaćujte na Trumpa.. kada sam se ja kladio bilo je 1:5,5 (uplatiš 10 dobiješ 55) sada je već palo na 1:3, isplati se
evo FBI uletilo, Hillary tone po "IPOS" puls anketama, po anketama koje nisu pod kontrolom Sorosa i ekipe , Trump je razvaljuje u Floridi, 29 elektoralni glasova, vodi u Ohaju mislim da je tamo 18.. neka osvoji još Pensilvaniju 20 elektro glasova, dobija izbore , + samo mora zadržati sve države koje je Romoney osvojio protiv Obame..
ma dobija izbore Trump, u FLoridi uhićene dvije koje su pokušale manipulirati glasačkim mašinama, dobit će 40godina zatvora.. neće im proći prevara.. uplaćujte na Trumpa.. kada sam se ja kladio bilo je 1:5,5 (uplatiš 10 dobiješ 55) sada je već palo na 1:3, isplati se
Guest- Guest
hahah a jesi vidio zmijurina napala FBI-a, a Obama podržao hehehe ni crnja u biti ne voli ovo zlodva brata wrote:oće oće, uplatio sam okladu na njega haha, mora.
Kermit-
2014-04-17
kud će suza, već na oko, trepavicama uprkos.
sve je ovo već davno poznato, a najbolje se vidjelo u novinarskom domu kad su fronteri izviždali plavušu, a amerikanka se smješkala.
ode li Hillary, ode i plavuša čim trump dobije uvid u kadroviranje, posebice jer je ničim izazvana počela srati po rusiji...
sve je ovo već davno poznato, a najbolje se vidjelo u novinarskom domu kad su fronteri izviždali plavušu, a amerikanka se smješkala.
ode li Hillary, ode i plavuša čim trump dobije uvid u kadroviranje, posebice jer je ničim izazvana počela srati po rusiji...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko će biti sljedeći predsjednik Republike Hrvatske?
» Ljutita Jaca o Covicu:'JAD i BIJEDA.Mozes biti sljedeci srpski kandidat za predsjednistvo'
» Sad je potpuno jasno: Marić više ne može biti ministar financija
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Adem Vuchiqi: Jasno vam je - privreda celog sveta je u kolapsu, ali obećavam da ćemo biti najbolji
» Ljutita Jaca o Covicu:'JAD i BIJEDA.Mozes biti sljedeci srpski kandidat za predsjednistvo'
» Sad je potpuno jasno: Marić više ne može biti ministar financija
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Adem Vuchiqi: Jasno vam je - privreda celog sveta je u kolapsu, ali obećavam da ćemo biti najbolji
Page 1 of 2