Stariji od 40 - zaboravite da ćete vidjeti svoju mirovinu
Page 1 of 1
Stariji od 40 - zaboravite da ćete vidjeti svoju mirovinu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stariji-od-40--zaboravite-da-cete-vidjeti-svoju-mirovinu/929133.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Manje pasa = više djece.
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Manje pasa = više djece.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Stariji od 40 - zaboravite da ćete vidjeti svoju mirovinu
Hehehe,kako ko,Pantiću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Psi ce nam zaradit za pemzije .....he he he
2014-04-11
Mirovine iz 1. stupa neće biti upitne. Oni koji uplaćuju u 2. i 3. stup će imati problema.
Guest- Guest
to se neće znati do zadnjeg dana......jebali smo ježa iz bilo kojeg stupa koji sada rade.....ova država ne priznaje radnike,priznaje ratnike i njih je dobro platila samo kad neće biti para ti isti će se okrenuti protiv nje.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ma tko na to racuna tutlek je..
Guest- Guest
Točno , ja sam to odheba kad sam prwi put čuja za pojam pemzija pa sam to prokomentira sa : ona crkavica ....i to je bilo prije 20-ak godina.bogomdani wrote:Ma tko na to racuna tutlek je..
No ja sam ja .......ima njih mnogo koji to nisu skužili tako pa misle da če imat nešto od toga.
2014-04-11
Evo i u svabiji su neki indirektno pustili glas da u buducnosti nije sigurno da ce moci biti isplacivane mirovine...to sam cuo prosle godine...nis,keš i u staru bakinu carapu,a nju opet u ...... a boli vas Kurec..RayMabus wrote:Točno , ja sam to odheba kad sam prwi put čuja za pojam pemzija pa sam to prokomentira sa : ona crkavica ....i to je bilo prije 20-ak godina.bogomdani wrote:Ma tko na to racuna tutlek je..
No ja sam ja .......ima njih mnogo koji to nisu skužili tako pa misle da če imat nešto od toga.
Guest- Guest
Pa šta ti misliš zašto dižu vremensku granicu za ič u pemziju ?
2014-04-11
tebi i meni je to jasno,ali vecini,nije..pa se trude za pemziju...iako gledam u svabiji,ljudi daleko prije pemzije pocinju svako malo ici kod dotura,ortopeda,pa pocnu kotrljati one vagene za pripomoc..oni elektricni su postali biznis u Svabiji..a i ako se dozivi mirovina,nes dugo jos poziviti,ujeban si previse u zdravlje,psihicko ili fizicko...
Guest- Guest
U ne tako dalekoj budućnosti biti će uveden univerzalni dohodak. U budućnosti ćemo imati spoj kapitalizma i socijalizma. To je neminovno.bogomdani wrote:Evo i u svabiji su neki indirektno pustili glas da u buducnosti nije sigurno da ce moci biti isplacivane mirovine...to sam cuo prosle godine...nis,keš i u staru bakinu carapu,a nju opet u ...... a boli vas Kurec..RayMabus wrote:Točno , ja sam to odheba kad sam prwi put čuja za pojam pemzija pa sam to prokomentira sa : ona crkavica ....i to je bilo prije 20-ak godina.bogomdani wrote:Ma tko na to racuna tutlek je..
red wolf-
2016-02-10
Takvim če svake godine sve više i više dolazit iz guzice u glavu.bogomdani wrote:tebi i meni je to jasno,ali vecini,nije..pa se trude za pemziju.
2014-04-11
Nema takvih ovdje :D
2014-04-12
Zbog cega bi imali vi mirovine uopce ?
Prvo nis ne radite nrgo forumisete
Drugo, unistili ste sto su vam ostavili komunisti
Treče , nofci kvare
Kad budete stari pogotovu, tko je vidio bogate starcev, to su vam bedaci sami
Prvo nis ne radite nrgo forumisete
Drugo, unistili ste sto su vam ostavili komunisti
Treče , nofci kvare
Kad budete stari pogotovu, tko je vidio bogate starcev, to su vam bedaci sami
Similar topics
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Biskup Komarica:'Dođite u Banja luku pa ćete vidjeti Blajburg'
» Salvini: Ako ćete proizvodit pod talijanskim markama, onda ćete proizvodit u Italiji
» Kaczynski: Zaboravite izbjeglice u Poljskoj
» Zaboravite Junkerovu prognozu, sve u vašim rukama
» Biskup Komarica:'Dođite u Banja luku pa ćete vidjeti Blajburg'
» Salvini: Ako ćete proizvodit pod talijanskim markama, onda ćete proizvodit u Italiji
» Kaczynski: Zaboravite izbjeglice u Poljskoj
» Zaboravite Junkerovu prognozu, sve u vašim rukama
Page 1 of 1