Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
I oko Zadra. Ne zovu se ona dva mjesta (grčki i latinski) tek tako. Osim toga Kotari su sve do dolaska onog nesretnog Stojana Jankovića bili turski.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....clanak iz novina 'Posavski vjesnik' koji ej tad izlazio u Boc.Posavini..'Braniteljima Bosanske posavine u pravo vrijeme stiže pojačanje iskusnih ratnika iz Hrvatske.Susrečemo grupu prekaljenih bojovnika na jednom punktu u Derventi koji su se prozvali 'Bosanski zmajevi',mahom mladići ali ima i obiteljskih ljudi koji su porijeklom iz ovih naših krajeva i koji nisu odoljeli pozivu na brane ovu zemlju svog porijekla a mnogima tu živi i bliža i daljnja rodbina.Ibro,Stipe,Ante,Mevludin nam pričaju da nije bilo govora da en dođu jer kako su nam rekli tu se brani i Hrvatska i Bosna.Neka vam je sretno momci i dobrodošli'.
Što više džamija i muslumana to moš biti sigurniji od Srba...evo ide novi val s istoka, sve to nasaditi oko Siska, Slavonskog u knin...i moš mirno spavat :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:I oko Zadra. Ne zovu se ona dva mjesta (grčki i latinski) tek tako. Osim toga Kotari su sve do dolaska onog nesretnog Stojana Jankovića bili turski.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....clanak iz novina 'Posavski vjesnik' koji ej tad izlazio u Boc.Posavini..'Braniteljima Bosanske posavine u pravo vrijeme stiže pojačanje iskusnih ratnika iz Hrvatske.Susrečemo grupu prekaljenih bojovnika na jednom punktu u Derventi koji su se prozvali 'Bosanski zmajevi',mahom mladići ali ima i obiteljskih ljudi koji su porijeklom iz ovih naših krajeva i koji nisu odoljeli pozivu na brane ovu zemlju svog porijekla a mnogima tu živi i bliža i daljnja rodbina.Ibro,Stipe,Ante,Mevludin nam pričaju da nije bilo govora da en dođu jer kako su nam rekli tu se brani i Hrvatska i Bosna.Neka vam je sretno momci i dobrodošli'.
Što više džamija i muslumana to moš biti sigurniji od Srba...evo ide novi val s istoka, sve to nasaditi oko Siska, Slavonskog u knin...i moš mirno spavat :)
e pa zna se gdje su bile granice osmanlija...taman tako
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Od toliko špeka kurac mu se osušiodebotoijusto wrote:dawson wrote:Eto srušiti rafineriju i sagraditi đamiju. A onda tamo nastaniti imigrante jer kaže Pusićka da je to humano i da su visokoobrazovani. I onda za par generacija rat protiv ISISa u RH.
pretila nam uvalila jos jedan zajeb s ovim obrezanim
jakove budi musko
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
....blesani....samo sam nasao zgodu da s eprisjetim kad je vec tu ova tema..a i ti si epikure sa njima vezao zastave u tuzli ne lazi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikure vezao si zastave..a ti jastrebe bio si cascen kost u muslimanskim tekijama diljem bh-a
2015-09-08
Ja nikad, ali sam u dobrim odnosima...
A zna mo tko je forumski cvjećar i tko je s njima i pod njihovom zastavom ratovao ;)
A zna mo tko je forumski cvjećar i tko je s njima i pod njihovom zastavom ratovao ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To su bila okupljanja sekularnog tipa. Dakle ništa islam,ništa prorok. Pilo se pivo i rakijica(mehka),mezilo i teferičilo se uz pjesmu i harmoniku.vuksadinare wrote:epikure vezao si zastave..a ti jastrebe bio si cascen kost u muslimanskim tekijama diljem bh-a
I radi se uglavnom o ljudima koji su dugo godina radili ili još rade u Hrvatskoj.
2014-04-22
aha...jastreb wrote:To su bila okupljanja sekularnog tipa. Dakle ništa islam,ništa prorok. Pilo se pivo i rakijica(mehka),mezilo i teferičilo se uz pjesmu i harmoniku.vuksadinare wrote:epikure vezao si zastave..a ti jastrebe bio si cascen kost u muslimanskim tekijama diljem bh-a
I radi se uglavnom o ljudima koji su dugo godina radili ili još rade u Hrvatskoj.
2015-09-08
aha..tek ste vi u tuzli vezivali zastave..nemoj da ti pokazem....a drugo ja sam ratovao u hvo-u i u hos-u pod sahovnicomepikur37 wrote:Ja nikad, ali sam u dobrim odnosima...
2015-09-08
Danas u Sisku, sutra u Zadru. :)epikur37 wrote:Ode rafinerija dođe džamija :D
Guest- Guest
Možda u Obrovcu,umjesto tvornice glinice.Starhemberg wrote:Danas u Sisku, sutra u Zadru. :)epikur37 wrote:Ode rafinerija dođe džamija :D
2014-04-22
....u krscana nikad sloga..ni cudo da su turci onda 500 godina vladali sa pola europe..
2015-09-08
TURSKA policija uhitila je direktora uprave neovisnog dnevnog lista Cumhuriyet, javila je turska novinska agencija Anadolija dodajući da su uhićeni i glavni urednik te jedan kolumnist lista i da je izdano još 13 naloga za uhićenjem.
Cumhuriyet, list lijeve orijentacije, sekularno usmjeren, vrlo je kritičan prema vladajućoj konzervativnoj Stranci pravde i razvoja (AKP). List je ove godine dobio Right Livelihood Award, što se smatra alternativnom Nobelovom nagradom.
ovo su nasi prijatelji
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pravaštvo će prodisati u Sisku.epikur37 wrote:Ode rafinerija dođe džamija :D
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Pravaštvo će prodisati u Sisku.epikur37 wrote:Ode rafinerija dođe džamija :D
Ovo moderno "cvijeće" baš ne mari za pravaštvno, više im je fora vehabijski đir.
catabbath-
2015-08-22
da .Primijetio sam. Čak im ni bošnjački nacionalizam više nije in.dawson wrote:mutava baštarda wrote:Pravaštvo će prodisati u Sisku.epikur37 wrote:Ode rafinerija dođe džamija :D
Ovo moderno "cvijeće" baš ne mari za pravaštvno, više im je fora vehabijski đir.
2014-04-22
Jebi ga. Da ispod vatikana leži nafta imali bi drugu priču.jastreb wrote:da .Primijetio sam. Čak im ni bošnjački nacionalizam više nije in.dawson wrote:mutava baštarda wrote:Pravaštvo će prodisati u Sisku.epikur37 wrote:Ode rafinerija dođe džamija :D
2015-09-14
...sve se radikaliziralo...ali tu jastrebu dajem za pravo....problem su ove mlade generacije...mislim da je razlog jacanju vehabizma i islamskih radikalnijeg korijena u mladima iz bosnjackih redova..sto se cak i to bosnjastvo nije bas nesto ukorjenilo pa se neka rezervna solucija trazi u radikalnoj verziji islama..koja ne prizna nacije...primjerice ja znam neke starije bosnjake nacionaliste koji nisu radikalno islamski nastrojeni vise se furaju na neku naciju i sa njiam se nema nekih problema..cak im nije problem ni suradnaj sa hrvatima...u nekom novom ratu..ali je problem u ovim mladjiom radikalnijim muslimanima..sa kojima imaju problem i sami umjereni bosnjaci
2015-09-08
nema tako davno pricao sam sa jednim pedesetogodinjim bosnjakom iz kaknja..inace zivi tu u zagrebu..doselio prije 15-tag godian iz kaknja..nema posla kaze...prica on da je od 4 mjeseca 1992 bio se kao dragovoljac pridruzio kakanjskom hvo-u..i nije bilo nikakvih problema...kaze sve ok nitko nikog nije krivo gledao..islo s ena polozaje prema sarajevu,visokom...ali kako on prica vec negdje pred kraj 1992...u kaknju..pojavilo se desetak stranaca mahom arapa...koji su obilazili civile u kaknju..nesto sastancili sa dijelom lokalnih duznosnika sda jer su u kaknju vlast dijelili hdz i sda...prakticno tamo je bila jedina vojna snaga hvo...tek je bila neka manja jedinica TO BiH odnosno desetak pripadnika patriotske lige...i u tu postrojbu ulaze nekoliko arapa..a istovremeno zapovjedanjem te postrojbe TO BiH preuzimaju dva prebjega iz JNA i kako mi kaze bosnjak imali su neke veze prije sa kos-om...i tsako to enkakvo primirje je vladalo tamo do ranog proljeca 1993...kada u kakanj pristize jedna veca postrojba armije bh-a i istovremeno se osniva i kakanjska brigada ABiH...i u tom trenutku muslimani u kaknju sto se tice vojski postaju jaci...taj bosnjak koji mi prica on je i tad ostao u HVO kao i jos neki muslimani..ali dio ih odlazi u ABiH...o+prica on meni njih par muslimana doslo kod zapovjednika brigade HVO-a i kaze..da ovi namjeravaju zauzeti kakanj i da bi bilo dobro da se posalje nesto ljudstva u kakanj i pokusa to sprijeciti ejr nece izaci na dobro...nastavlja on ali nas zapovjednik nije poslusao jer je smatrao to bedastocom..da on ima dogovor sa zapovjednicima ABiH...jbg nakon nekoliko dana musliamnske snage zauzele kakanj gotovo bez ispaljenog metka...a hrvatska sela u kakanjskoj opcini koaj su bila u vecem broju nego musliamnska napali..i na koncu 90% opcine musimani su zauzeli...
2015-09-08
Sagradi ti kod njega Crkvu, pa da vidis odgovor.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa mislim da u Turskoj nije problem. Zajeb je kod KSA.Serbinho-3 wrote:Sagradi ti kod njega Crkvu, pa da vidis odgovor.
2015-09-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vitežani u šoku: Arapi klanjali u centru grada iako je džamija na 200m
» Erdogan čestitao Azerbejdžanu na osvajanju grada Suse
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
» Erdogan čestitao Azerbejdžanu na osvajanju grada Suse
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
Page 2 of 3