Nova mjera Vlade: cigarete poskupljuju dva puta
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nova mjera Vlade: cigarete poskupljuju dva puta
regi vas sve zeza :Dkaja wrote:I ozbiljna rasprava o natalitetu i zaručničkom tečaju .asilovski wrote:do pola 11 4 kolekaja wrote:A mozda je , al sumnjam da je bilo ludo.asilovski wrote:sumnjam da je regoč izašao van od svoje mature, možda na godišnjice i to ako akokaja wrote:
A koga bi bilo vani , samo vi dosadni control frikovi?
Ubice nas ..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Inače osobe koje ne piju i ne puše i dosadni su ili su sport frikovi
Kermit-
2014-04-17
bas ti hvala :Dasilovski wrote:Inače osobe koje ne piju i ne puše i dosadni su ili su sport frikovi
2014-04-12
Je, takvi se obicno zalijepe za mene a meni suuuperrrr... ko u zatvoru.asilovski wrote:Inače osobe koje ne piju i ne puše i dosadni su ili su sport frikovi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nema na čemu čedo moje, ali gdje je kolerik? on čak na sve to ne stavi dezić ili parfem hehehehmaggie13 wrote:bas ti hvala :Dasilovski wrote:Inače osobe koje ne piju i ne puše i dosadni su ili su sport frikovi
Kermit-
2014-04-17
nije to kolerik,mislim :Dasilovski wrote:nema na čemu čedo moje, ali gdje je kolerik? on čak na sve to ne stavi dezić ili parfem hehehehmaggie13 wrote:bas ti hvala :Dasilovski wrote:Inače osobe koje ne piju i ne puše i dosadni su ili su sport frikovi
2014-04-12
Meni ne smeta kad ženske puše,ali mi itekako smeta kad puše onaj slavonski motani smrad iz okolice Virovitice.kaja wrote:Je, takvi se obicno zalijepe za mene a meni suuuperrrr... ko u zatvoru.asilovski wrote:Inače osobe koje ne piju i ne puše i dosadni su ili su sport frikovi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zasadis duvan (biljku) i ne moras kupovati,osusis ga,isjeckas i motas svoje cigarilose,cist duvan brez kemikalija
2014-04-14
to je to..Regoč wrote:Nek poskupe i dvadeset puta. Švercere strieljati. Pušačima naplaćivati dvostruke premije zdravstvenoga osiguranja.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nova mjera vlade: cijene struje drastično se povećava
» Marić otkrio kad poskupljuju cigarete i alkohol
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
» Nova demografska mjera al od suvog kurca
» Nova drama oko dječjih doplataka , demografska mjera neslavno podbacila
» Marić otkrio kad poskupljuju cigarete i alkohol
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
» Nova demografska mjera al od suvog kurca