Čilić osvojio 16. turnir u karijeri
Page 1 of 1
Čilić osvojio 16. turnir u karijeri
Čilić osvojio 16. turnir u karijeri: Hvala mojoj djevojci, uvijek mi donese sreću u finalu
Čiliću je ovo 16. turnir u karijeri. Najveći od njih je US Open iz 2014. godine kada je u finalu svladao upravo Nishikorija. Japanac sada u međusobni susretima vodi 7:5.
5210 pregleda
Autor:
Marko Pavić
Marin Čilić osvojio je turnir u Baselu! Prvi hrvatski reket danas je u finalu slavio protiv petog igrača svijeta, Japanca Keija Nishikorija sa 6:1 i 7:6.
Čiliću je ovo 16. turnir u karijeri. Najveći od njih je US Open iz 2014. godine kada je u finalu svladao upravo Nishikorija. Japanac sada u međusobni susretima vodi 7:5.
- Čestitke Keiju za cijeli tjedan, danas je bio tijesan meč. Želim mu sve najbolje u nastavku sezone. Uvijek je zadovoljstvo igrati u Baselu. Hvala mojoj djevojci koja mi je uvijek donosila sreću u finalima - rekao je Čilić i dodao:
- Bila je sjajna atmosfera, nadam se da ću se vratiti sljedeće godine i odigrati dobar tenis.
Čiliću je ovo i drugi trofej u 2016. godini nakon slavlja u Cincinnatiju te prvi turnir u karijeri iz serije 500. Osvojio je 387.100 eura i 500 bodova koji su ga približili nastupu na završnom Mastersu u Londonu. Sada je na 9. mjestu, posljednjem koje vodi u O2 Arenu i ima 210 bodova više od Čeha Tomaša Berdycha. Osim toga, od sutra će se vratiti među Top 10, bit će 10. igrač svijeta na ATP ljestvici.
5210 pregleda
Autor:
Marko Pavić
Marin Čilić osvojio je turnir u Baselu! Prvi hrvatski reket danas je u finalu slavio protiv petog igrača svijeta, Japanca Keija Nishikorija sa 6:1 i 7:6.
- Čestitke Keiju za cijeli tjedan, danas je bio tijesan meč. Želim mu sve najbolje u nastavku sezone. Uvijek je zadovoljstvo igrati u Baselu. Hvala mojoj djevojci koja mi je uvijek donosila sreću u finalima - rekao je Čilić i dodao:
- Bila je sjajna atmosfera, nadam se da ću se vratiti sljedeće godine i odigrati dobar tenis.
Čiliću je ovo i drugi trofej u 2016. godini nakon slavlja u Cincinnatiju te prvi turnir u karijeri iz serije 500. Osvojio je 387.100 eura i 500 bodova koji su ga približili nastupu na završnom Mastersu u Londonu. Sada je na 9. mjestu, posljednjem koje vodi u O2 Arenu i ima 210 bodova više od Čeha Tomaša Berdycha. Osim toga, od sutra će se vratiti među Top 10, bit će 10. igrač svijeta na ATP ljestvici.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
2016-07-22
Re: Čilić osvojio 16. turnir u karijeri
Otkad je izjavio da mu je četnik Đoković prijatelj, više mi Čilić nije mio.
crvenkasti-
2014-04-17
Čestitke Keiju za cijeli tjedan, danas je bio tijesan meč. Želim mu sve najbolje u nastavku sezone. Uvijek je zadovoljstvo igrati u Baselu. Hvala mojoj djevojci koja mi je uvijek donosila sreću u finalima
nista zahvala gospi i ostalo ?
to samo za lokalne potrebe ocito...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sa'ce past dernek u Medjugorju. Thompson i Vicka u kanonu.
Guest- Guest
Kanoni su za dom spremni. Vazda.wiktoriwictorija wrote:Sa'ce past dernek u Medjugorju. Thompson i Vicka u kanonu.
2016-07-22
lipo li je ercegovac biti,majko fala ti.znam nije politicki korektno,ali gadan je brate,ko turcin izgleda.marine,nista licno...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:lipo li je ercegovac biti,majko fala ti.znam nije politicki korektno,ali gadan je brate,ko turcin izgleda.marine,nista licno...
ma, šta mu fali? :)
ima bit da si ti ko apolon :D
Guest- Guest
mi ercegovci smo inace daleko iznad rvackog prosjeka,al neb da se falim...;)Noor wrote:max123 wrote:lipo li je ercegovac biti,majko fala ti.znam nije politicki korektno,ali gadan je brate,ko turcin izgleda.marine,nista licno...
2015-10-28
marin nam malo kvari prosjek.ali,pajdo kopenzira sve to maherski junackom desnicom..
2015-10-28
max123 wrote:mi ercegovci smo inace daleko iznad rvackog prosjeka,al neb da se falim...;)Noor wrote:max123 wrote:lipo li je ercegovac biti,majko fala ti.znam nije politicki korektno,ali gadan je brate,ko turcin izgleda.marine,nista licno...
ajde, vjerovat ću ti na riječ :)
Guest- Guest
a valjda cemo se nac jednom,svete mu nedilje.onako,prsa u prsa..;)Noor wrote:max123 wrote:mi ercegovci smo inace daleko iznad rvackog prosjeka,al neb da se falim...;)Noor wrote:max123 wrote:lipo li je ercegovac biti,majko fala ti.znam nije politicki korektno,ali gadan je brate,ko turcin izgleda.marine,nista licno...
2015-10-28
max123 wrote:a valjda cemo se nac jednom,svete mu nedilje.onako,prsa u prsa..;)Noor wrote:max123 wrote:mi ercegovci smo inace daleko iznad rvackog prosjeka,al neb da se falim...;)Noor wrote:max123 wrote:lipo li je ercegovac biti,majko fala ti.znam nije politicki korektno,ali gadan je brate,ko turcin izgleda.marine,nista licno...
znači oprošteno mi je sve?
Guest- Guest
absolutno sve,i ono kaj cemo jos zdelat..;)Noor wrote:max123 wrote:a valjda cemo se nac jednom,svete mu nedilje.onako,prsa u prsa..;)Noor wrote:max123 wrote:mi ercegovci smo inace daleko iznad rvackog prosjeka,al neb da se falim...;)Noor wrote:
znači oprošteno mi je sve?
2015-10-28
Similar topics
» Kakav dan hrvatskog tenisa: Čilić pobijedio Đokovića i osvojio London
» Čilić
» NAGRAĐENA ZA IZVJEŠTAVANJE O GRAFITIMA U USKOPLJU Amela Pokvić danas prvi put u karijeri vodila vijesti na BHRT-u
» SENZACIJA U PARIZU Čilić srušio Đokovića!
» Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
» Čilić
» NAGRAĐENA ZA IZVJEŠTAVANJE O GRAFITIMA U USKOPLJU Amela Pokvić danas prvi put u karijeri vodila vijesti na BHRT-u
» SENZACIJA U PARIZU Čilić srušio Đokovića!
» Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
Page 1 of 1