bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 44
Page 12 of 44 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44
Re: bundes
Ne znam jer tv man nije vodio eintracht...
Ali mogu reci samo usporedbu oko ovoga koje su oba vodili i to iste igrace,a to je da repka puno bolje izgleda i igra pod tv manom,barem za sada ...
Ti smatras da je bolja igra bilo pod nikom?
Ali mogu reci samo usporedbu oko ovoga koje su oba vodili i to iste igrace,a to je da repka puno bolje izgleda i igra pod tv manom,barem za sada ...
Ti smatras da je bolja igra bilo pod nikom?
Trener kluba i izbornik repke su dva totalno razlicita pojma,neusporedivo...
boli me kurac za tvoje pitanje.. ja sam se nadovezao na nicheta, a ne tvoje pitanje.muckodjubre wrote:Ovaj znak na kraju recenice-? ti je upitnik i oznacava upitnu recenicu,pitanje,a ne izjavnuEnd1899 wrote:a ti opet lažeš i govoriš ono šta ja nisam rekao? i to ti nije strano...muckodjubre wrote:I ti smatras da je repka bolje izgledala i bolje igrala pod nikom?End1899 wrote:najlakše se pustit glup, barem demotu to nije strano.fridrih_niche wrote:Smatram da se praviš glup...
;)
a tebi je kao bitno kao lažovu kave su rečenice po sadržaju, ti ionako sam sebi stvoriš svoje laži i na to nadovežeš još hrpu ostalih. ;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nadovezujes se na ničea,a spominjes mene...da,bas te boli kurac
Sad ce zivnuti kad mu krene ferije sljedeci tjedanRoki wrote:boze dragi, koliko je mali ciganin samo glup...
tata iz nemacke ce doneti second hand garderobu koju je dobio od turaka na poklon cisteci njihove zahode...
Guest- Guest
kralj izvrtanja i laganja.. boli me kurac, da, za tvoje pitanje ako ti treba još 100 puta ponovit, ali ću iskoristit svaku priliku da te našamaram kao i sada :Dmuckodjubre wrote:Nadovezujes se na ničea,a spominjes mene...da,bas te boli kurac
2015-08-25
govori šiptar kojemu geni polaze od turčina, šta će tebi stari donest, još jednu sekicu ili brata kopileta da imaš sa kime svoja govna jest? :DRoki wrote:tata iz nemacke ce doneti second hand garderobu koju je dobio od turaka na poklon cisteci njihove zahode...
2015-08-25
ti sam sebe našamaraš,ne trebam ja ništa pisati...End1899 wrote:kralj izvrtanja i laganja.. boli me kurac, da, za tvoje pitanje ako ti treba još 100 puta ponovit, ali ću iskoristit svaku priliku da te našamaram kao i sada :Dmuckodjubre wrote:Nadovezujes se na ničea,a spominjes mene...da,bas te boli kurac
toliko te boli kurac da me spominješ hahaha
eto koliko te boli kurac za moje pisanje...End1899 wrote:najlakše se pustit glup, barem demotu to nije strano.fridrih_niche wrote:Smatram da se praviš glup...
;)
biti će da sam izmislio da me spominješ
sam si boldao, po običaju, i sam sebe šamaraš isto po običaju. de pročitaj moj post opet, opet moram glumit cruyffa i milijun put ti objašnjavat.muckodjubre wrote:ti sam sebe našamaraš,ne trebam ja ništa pisati...End1899 wrote:kralj izvrtanja i laganja.. boli me kurac, da, za tvoje pitanje ako ti treba još 100 puta ponovit, ali ću iskoristit svaku priliku da te našamaram kao i sada :Dmuckodjubre wrote:Nadovezujes se na ničea,a spominjes mene...da,bas te boli kurac
2015-08-25
ako mu stari donese,znači da dijete nije kopile...opet si sam sebe našamaraoEnd1899 wrote:govori šiptar kojemu geni polaze od turčina, šta će tebi stari donest, još jednu sekicu ili brata kopileta da imaš sa kime svoja govna jest? :DRoki wrote:tata iz nemacke ce doneti second hand garderobu koju je dobio od turaka na poklon cisteci njihove zahode...
boldao sam da ti u sljedećem postu pokažem da me spominješEnd1899 wrote:sam si boldao, po običaju, i sam sebe šamaraš isto po običaju. de pročitaj moj post opet, opet moram glumit cruyffa i milijun put ti objašnjavat.muckodjubre wrote:ti sam sebe našamaraš,ne trebam ja ništa pisati...End1899 wrote:kralj izvrtanja i laganja.. boli me kurac, da, za tvoje pitanje ako ti treba još 100 puta ponovit, ali ću iskoristit svaku priliku da te našamaram kao i sada :Dmuckodjubre wrote:Nadovezujes se na ničea,a spominjes mene...da,bas te boli kurac
kakve ovo veze ima s tvojim pitanjem za nicheta? da li ti vidiš koji post i koga sam ja citirao? zbog čega se sramotiš i praviš glup stalno, pa ovo je čudo.muckodjubre wrote:eto koliko te boli kurac za moje pisanje...End1899 wrote:najlakše se pustit glup, barem demotu to nije strano.fridrih_niche wrote:Smatram da se praviš glup...
;)
biti će da sam izmislio da me spominješ
2015-08-25
nisam, cigan ih ima na stotine ne zna koji mu je pravi... :Dmuckodjubre wrote:ako mu stari donese,znači da dijete nije kopile...opet si sam sebe našamaraoEnd1899 wrote:govori šiptar kojemu geni polaze od turčina, šta će tebi stari donest, još jednu sekicu ili brata kopileta da imaš sa kime svoja govna jest? :DRoki wrote:tata iz nemacke ce doneti second hand garderobu koju je dobio od turaka na poklon cisteci njihove zahode...
2015-08-25
demo, boli za oči tvoja glupoća... daj se unormalimuckodjubre wrote:boldao sam da ti u sljedećem postu pokažem da me spominješEnd1899 wrote:sam si boldao, po običaju, i sam sebe šamaraš isto po običaju. de pročitaj moj post opet, opet moram glumit cruyffa i milijun put ti objašnjavat.muckodjubre wrote:ti sam sebe našamaraš,ne trebam ja ništa pisati...End1899 wrote:kralj izvrtanja i laganja.. boli me kurac, da, za tvoje pitanje ako ti treba još 100 puta ponovit, ali ću iskoristit svaku priliku da te našamaram kao i sada :Dmuckodjubre wrote:Nadovezujes se na ničea,a spominjes mene...da,bas te boli kurac
2015-08-25
ajde ende samo polako,znam da je uskoro ferije pa je panika oko ispravljanja ocjena...samo se smiri,biti će sve dobro...ako ništa ići ćeš na produžnu
ende,onda si trebao reći da dijete nema oca,tj.ne zna se tko je otac...ovako ako ih on ima na stotine i donese koje,zna se da je otacEnd1899 wrote:nisam, cigan ih ima na stotine ne zna koji mu je pravi... :Dmuckodjubre wrote:ako mu stari donese,znači da dijete nije kopile...opet si sam sebe našamaraoEnd1899 wrote:govori šiptar kojemu geni polaze od turčina, šta će tebi stari donest, još jednu sekicu ili brata kopileta da imaš sa kime svoja govna jest? :DRoki wrote:tata iz nemacke ce doneti second hand garderobu koju je dobio od turaka na poklon cisteci njihove zahode...
ostavit će ga pred kontenjerom niko nikad neće saznat... bracala već to zna iz vlastitoga iskustvamuckodjubre wrote:ende,onda si trebao reći da dijete nema oca,tj.ne zna se tko je otac...ovako ako ih on ima na stotine i donese koje,zna se da je otacEnd1899 wrote:nisam, cigan ih ima na stotine ne zna koji mu je pravi... :Dmuckodjubre wrote:ako mu stari donese,znači da dijete nije kopile...opet si sam sebe našamaraoEnd1899 wrote:govori šiptar kojemu geni polaze od turčina, šta će tebi stari donest, još jednu sekicu ili brata kopileta da imaš sa kime svoja govna jest? :DRoki wrote:tata iz nemacke ce doneti second hand garderobu koju je dobio od turaka na poklon cisteci njihove zahode...
2015-08-25
Page 12 of 44 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 44