Mali Čmarsenal
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Mali Čmarsenal
ne znam samo zašto je žrtvovao europsku ligu bilich, valjda osjeća da nije spreman za toliko frontova istovremeno u početku.
Moguće bi mu odvlačila previše pažnje od premieršita i onih pet-šest kupova što ih samo Englezi igraju, a nema toliki fond igrača...brijem da je i od uprave dobio takve prešutne instrukcije jer inače sumnjam da bi mu itko tolerirao igru s drugom momčadi da su u klubu smatrali da je Liga Uefe naročito bitna za njih...to je taman za ove naše klubiće kojima je kraj svijeta ući u istu, ali iz liga petice se baš i ne bacaju na glavu u tom natjecanju...
Last edited by jasambrend on Sun 9 Aug - 23:21; edited 1 time in total (Reason for editing : .m)
darth_vader-
2014-04-17
zanima me na što će to sličiti kad bude trebao napadati West Ham, tu je Bilić malo tanak uvijek bio...
Guest- Guest
u nedjelju u 12:00h dodi ispred vojarne radi strijeljanja. i povedi bafala.skripar wrote:mali najmanji čmarsenal
Guest- Guest
nije valjda strijeljanje zbog vrijeđanja malog kluba, šta je i tebe odjavilo s netovog foruma, ja brisao povijest i odjavilo me, vidim neki još pišu, nadam se da neće još dugo čmarovioperw wrote:u nedjelju u 12:00h dodi ispred vojarne radi strijeljanja. i povedi bafala.skripar wrote:mali najmanji čmarsenal
skripar-
2015-08-09
zato što pišeš na kicinjovom izdajničkom forumu.
šta misliš tko će zadnji kapitulirat na starom net forumu?
Guest- Guest
moćni majmun životinjaoperw wrote:zato što pišeš na kicinjovom izdajničkom forumu.
skripar-
2015-08-09
tko je sad mourinhu kriv za poraz? jel opet lijepa doktorica? kakvo cigansko ponašanje mourinha i coste...još jednom su me podsjetili zašto navijam za svaku ekipu koja igra protiv ta dva majmuna
kriva je doktorica. ženama nije mjesto u nogometu.muckodjubre wrote:tko je sad mourinhu kriv za poraz? jel opet lijepa doktorica? kakvo cigansko ponašanje mourinha i coste...još jednom su me podsjetili zašto navijam za svaku ekipu koja igra protiv ta dva majmuna
Guest- Guest
Mali Chmarunited će dobiti lekciju od Belgijaca, a Chmartizan od Belih rusa.
Guest- Guest
gledam bate - partizan. prvo poluvrijeme ništa ništa. brašanac, babović, doimaju se kao kvalitetni pojedinci.
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1