Francuz pun dojmova nakon odmora u vili kod Imotskog: Bio sam svugdje po svijetu, ali ovdje je najljepše
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Francuz pun dojmova nakon odmora u vili kod Imotskog: Bio sam svugdje po svijetu, ali ovdje je najljepše
Ovo jezero moji zovu "Srbija i Crna Gora"
(dva oka u glavi)
(dva oka u glavi)
RayMabus wrote:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Francuz pun dojmova nakon odmora u vili kod Imotskog: Bio sam svugdje po svijetu, ali ovdje je najljepše
Noor wrote:RayMabus wrote:Noor wrote:kakve su to nadstrešnice na prvoj slici?
odmorište Rašćane Gornje odmorište -
ah, to :)
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
Autoput i tunel do mora i sad dođeš lipo owdje i sjedneš ......i ono ...pusti misli ....puni baterije.
Vikendica Godinj nalazi se u naselju Donje Rašćane, na 12 km od Makarske i 20 km od Brela. Do Međugorja ima 44 km. Gostima nudi klima-uređaj i besplatno privatno parkiralište u okviru objekta. Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca.
U sklopu vikendice Godinj na raspolaganju su čajna kuhinja opremljena hladnjakom i pločom za kuhanje te blagovaonica. Također su dostupni vlastita kupaonica s tušem, ručnici i posteljina.
Baška Voda udaljena je 18 km od vikendice Godinj, a Omiš 41 km. Do Zračne luke Split ima 74 km.
Govorimo vaš jezik!
Vaš boravak uključuje:
blagovaonica TV ravnog ekrana terasa pogled na planinu
Holiday Home Godinj pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 6. svi. 2016..
Vikendica: za 2 osobe
2014-04-11
udba wrote:Ovo jezero moji zovu "Srbija i Crna Gora"
(dva oka u glavi)RayMabus wrote:
Proložac? Znaci forum sačinjavaju zidovi, nešto nacionalnih manjina i većinska dijaspora Kikaslanda...Hrvata jedva na kapaljku, izgleda...nije ni čudo da se protuhrvatski diše tu...:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vladimir Putin uživo o svijetu nakon “Pandemije”
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Prve dobre vijesti iz Venezuele nakon 20godina -bitcoin izjednačen sa domaćom valutom! prvi put u svijetu!
» ..Srpkinje su najljepse..
» Svećenik optužen za pedofiliju na svadbi kod Imotskog veličao ustaše
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Prve dobre vijesti iz Venezuele nakon 20godina -bitcoin izjednačen sa domaćom valutom! prvi put u svijetu!
» ..Srpkinje su najljepse..
» Svećenik optužen za pedofiliju na svadbi kod Imotskog veličao ustaše
Page 4 of 4