Francuz pun dojmova nakon odmora u vili kod Imotskog: Bio sam svugdje po svijetu, ali ovdje je najljepše
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Francuz pun dojmova nakon odmora u vili kod Imotskog: Bio sam svugdje po svijetu, ali ovdje je najljepše
Imotski je prekrasan...grad bombon...Svakako jedan od ljepših gradova u državi...
Last edited by jasambrend on 31/10/2016, 17:46; edited 1 time in total
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Francuz pun dojmova nakon odmora u vili kod Imotskog: Bio sam svugdje po svijetu, ali ovdje je najljepše
RayMabus wrote:I onda je sve krenulo otvaranjem tunela "Sveti Ilija" 2013. godine i dolaskom autoceste. Tako je 2006. godine u Imotskom evidentirano 2100 noćenja, a deset godina poslije....
- U prvih 9 mjeseci u 112 smještajnih objekata u Imotskoj krajini evidentirano je 5220 dolazaka i 37.271 noćenje. Porast je to od 112 posto. Najviše noćenja ostvareno je na području grada Imotskog, u 31 smještajnom objektu zabilježeno je 13.150 noćenja, zatim slijede Podbablje (7986), Zmijavci (5010), Proložac (4033) i druga mala mjesta. Iduće godine očekuje se novih 30-40 objekata pa bi se ukupan broj mogao popeti na 150 kuća za odmor i novo povećanje broja noćenja u 2017. za 50-60 posto. Tako bi brojka noćenja mogla prijeći 60 tisuća - kaže Luka Kolovrat, direktor TZ-a Imotski.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/447938/francuz-pun-dojmova-nakon-odmora-u-vili-kod-imotskog-bio-sam-svugdje-po-svijetu-ali-ovdje-je-najljepse
Malena mjesta srca moga...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Zbilja?jasambrend wrote:Imotski je prekrasan...grad bombon...Svakako jedan od ljepših gradova u državi...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa neće propasti, nego omjer uloženog i dobijenog nije više-to-to.jastreb wrote:Neće turizam na obali i otočadi nikada propasti,ali će doživjeti zamor. A da kontinentalna Dalmacija tj.turizam u njoj ima budućnost,slažem se.dva brata wrote:iman u tom području dvije kamene kuće, treba nešto uložiti, u jednu su narkomani provalili ali ostalo je OK, ali kuće su u selima.. trebale bi biti negdje vanka, u prirodi, udaljene od drugih.. to je business..
inač to je budućnost turizma u RH, kupujte zemljište u dalmatinskoj zagori, obala je devastirana, dalmatinska zagora - vlajland , tamo će biti lova
Obala i otočad će morati pokrenuti vehabizaciju turizma,odnosno strog povratak na staro sa izbacivanjem svega onoga što nije autohtono.
Nego,jel bi mi netko znao reći koji element drži u Hrvatskoj lunaparkove?
zemljište te košta samo par stotina tisuća € za izgraditi vilu sa apartmanima. a onda dodaš tu vilu od 1-2milijun € sve skupa, i na kraju rentaš sobu za 30€ jer sve oko tebe je puno istih vila a na plažama gužva nemaš gdje ručnik stavit..
ovi gore u vlajlandu izgrade vilu sa bazenom , neznam za koliko? 150 000 -200 000 €, - 10puta jeftinije i imaju iste prihode
Last edited by dva brata on 31/10/2016, 17:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
kaja wrote:Zbilja?jasambrend wrote:Imotski je prekrasan...grad bombon...Svakako jedan od ljepših gradova u državi...
Praktički je cijeli u kamenu, a kuće su izuzetno skladno građene od pravilno isklesanog kamena... još se stopio jednim dijelom s Modrim jezerom, a malo dalje i Crvenim...fascinantnih prizora ima, zaista...
darth_vader-
2014-04-17
pogledajte koju je perverziju napravio gradonačelnik.. vjerojatno je kao i svaki domoljub maznuo dobar dio toga, ali čovjek zna di treba investirati
Tjedan u špici sezone dođe 51.760 kuna!
Tjedan u špici sezone dođe 51.760 kuna!
Guest- Guest
E tamo sam bila, kraj ta dva jezera , a u centru nisam.jasambrend wrote:kaja wrote:Zbilja?jasambrend wrote:Imotski je prekrasan...grad bombon...Svakako jedan od ljepših gradova u državi...
Praktički je cijeli u kamenu, a kuće su izuzetno skladno građene od pravilno isklesanog kamena... još se stopio jednim dijelom s Modrim jezerom, a malo dalje i Crvenim...fascinantnih prizora ima, zaista...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
doduše meni ta regija nije nešto :D ,(jest da vučem korjene od tamo), ali dobra je za investiranje u turizam, jer hrpa ljudi kaže da im je to super područje, u kapitalizmu tko te pita za mišljenje
Guest- Guest
tjedan u špici sezone dodje 50 000kn.. lik je platio vjerojatno manje od 3milijuna kn sve skupa.
neka mu ostane 40 000 kn nakon tjedna u špici.. samo 7 i 8 mjesec, to je skoro 400 000kn.
dodaj još 6,9 mjesec koji su dobro popunjeni, a ima gostiju i 5 i 10, i ostale .. . lik ovo isplati u 5-6godina.
onaj koji izgradi vilu na obali, neće je isplaitit za 30godina
neka mu ostane 40 000 kn nakon tjedna u špici.. samo 7 i 8 mjesec, to je skoro 400 000kn.
dodaj još 6,9 mjesec koji su dobro popunjeni, a ima gostiju i 5 i 10, i ostale .. . lik ovo isplati u 5-6godina.
onaj koji izgradi vilu na obali, neće je isplaitit za 30godina
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Meni je ok samo šta jbga nema industrije pa ono ....al baš zato sad je to ostalo netaknuto i owi skužili priliku .....došla autocesta pa tunel do Makarske ......i eto.dva brata wrote:doduše meni ta regija nije nešto :D ,(jest da vučem korjene od tamo), ali dobra je za investiranje u turizam, jer hrpa ljudi kaže da im je to super područje, u kapitalizmu tko te pita za mišljenje
2014-04-11
ovo je negdje iza biokova , zagvozd?RayMabus wrote:Meni je ok samo šta jbga nema industrije pa ono ....al baš zato sad je to ostalo netaknuto i owi skužili priliku .....došla autocesta pa tunel do Makarske ......i eto.dva brata wrote:doduše meni ta regija nije nešto :D ,(jest da vučem korjene od tamo), ali dobra je za investiranje u turizam, jer hrpa ljudi kaže da im je to super područje, u kapitalizmu tko te pita za mišljenje
vidi lipe kuće, apartman, pogled na planine, šume, a par minuta dalje udaljeni si do autoceste, i 15min autom do plaže..
Guest- Guest
Ja dođen samo za Gospu, prošećem kroz zaseok kad je naveče cili svit vani, malo se vidimo, pojedemo, popijemo, podivanimo, zapalimo i svak sebi.
2014-04-11
Prwe dwije slike : pogled sa stajališta Prgomet koji gleda na moju Župu di ja imam kamenu kuču a treča slika je Zagwozd.dva brata wrote:ovo je negdje iza biokova , zagvozd?RayMabus wrote:Meni je ok samo šta jbga nema industrije pa ono ....al baš zato sad je to ostalo netaknuto i owi skužili priliku .....došla autocesta pa tunel do Makarske ......i eto.dva brata wrote:doduše meni ta regija nije nešto :D ,(jest da vučem korjene od tamo), ali dobra je za investiranje u turizam, jer hrpa ljudi kaže da im je to super područje, u kapitalizmu tko te pita za mišljenje
vidi lipe kuće, apartman, pogled na planine, šume, a par minuta dalje udaljeni si do autoceste, i 15min autom do plaže..
U biti kupaš se na moru , dole prowodiš onda pol ure do owamo i spawaš negdjw na osmi u prirodi.
Ujutro se probudiš u zelenilu.
Odmaraš mozak i puniš baterije.
2014-04-11
kakve su to nadstrešnice na prvoj slici?
Guest- Guest
Noor wrote:kakve su to nadstrešnice na prvoj slici?
odmorište Rašćane Gornje | odmorište | - |
2014-04-11
2014-04-11
RayMabus wrote:Noor wrote:kakve su to nadstrešnice na prvoj slici?
odmorište Rašćane Gornje odmorište -
ah, to :)
Guest- Guest
Ovo jezero moji zovu "Srbija i Crna Gora"
(dva oka u glavi)
(dva oka u glavi)
RayMabus wrote:
Similar topics
» Vladimir Putin uživo o svijetu nakon “Pandemije”
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Prve dobre vijesti iz Venezuele nakon 20godina -bitcoin izjednačen sa domaćom valutom! prvi put u svijetu!
» ..Srpkinje su najljepse..
» Svećenik optužen za pedofiliju na svadbi kod Imotskog veličao ustaše
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Prve dobre vijesti iz Venezuele nakon 20godina -bitcoin izjednačen sa domaćom valutom! prvi put u svijetu!
» ..Srpkinje su najljepse..
» Svećenik optužen za pedofiliju na svadbi kod Imotskog veličao ustaše
Page 3 of 4