Dilbert vs Hilary
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dilbert vs Hilary
Slažem se, malo pravog novinarstva...kolerik wrote:Malo Adams, malo ti, odlican clanak. Jedan od boljih, svakako.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Slažem se, ali da je jedan SAD-e spao na jednog ludog Trumpa i sociopata, varalicu i zločinca meni je nevjerojatna, što se tiče hillrynih sljedbenika to je za sada neviđeno, možda hadez birači koji rade po mnogobrojnim sinekurama, ali opet...MaximusDecimusMiridije wrote:Stanojko wrote:Sa psiho-kuckom nema neizvesnosti...sledi eskalacijaepikur37 wrote:Stanojko wrote:Posle Brexita sve je moguce... Satana je upregao sve svoje poluge, bice tesko, ali...
Dolazak Hillary donosi nam rat po svemu sudeći a Europi kataklizmu...ponajveć onome što je CIA nazvala Nova Europa a naša predsjednica Uspravnicom.
pa sad...kaj bude
Najvjerojatnije. Pogotovo ako je suditi po ponasanju zena je grozna osoba. Osvetoljubiva do krajnje granice, ja nemam ni malo sumnje da je sposobna uvuci svijet u sukob radi nekog svog hira. Definitivno Trump ispada bolje rjesenje...kakav god da je nije ni izbliza poremecen ko ova.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Slažem se, ali da je jedan SAD-e spao na jednog ludog Trumpa i sociopata, varalicu i zločinca meni je nevjerojatna, što se tiče hillrynih sljedbenika to je za sada neviđeno, možda hadez birači koji rade po mnogobrojnim sinekurama, ali opet...MaximusDecimusMiridije wrote:Stanojko wrote:Sa psiho-kuckom nema neizvesnosti...sledi eskalacijaepikur37 wrote:Stanojko wrote:Posle Brexita sve je moguce... Satana je upregao sve svoje poluge, bice tesko, ali...
Dolazak Hillary donosi nam rat po svemu sudeći a Europi kataklizmu...ponajveć onome što je CIA nazvala Nova Europa a naša predsjednica Uspravnicom.
pa sad...kaj bude
Najvjerojatnije. Pogotovo ako je suditi po ponasanju zena je grozna osoba. Osvetoljubiva do krajnje granice, ja nemam ni malo sumnje da je sposobna uvuci svijet u sukob radi nekog svog hira. Definitivno Trump ispada bolje rjesenje...kakav god da je nije ni izbliza poremecen ko ova.
To sam ja nedavno govorio. Jedna zemlja od 300+ miliona stanovnika i da ove dvije budaletine se isfiltriraju kao jedini izbor? Koma jebote. Okej...ajde ima jos ona Jill Stein i onaj ludjak sta bi ukinuo sve sto nije lijepo a zadrzao sve sto je.
Guest- Guest
Stein je odlična, ali i nju mrze hillryini trolovi, tamo je neviđeno nešto ono Dan Z-eMaximusDecimusMiridije wrote:asilovski wrote:Slažem se, ali da je jedan SAD-e spao na jednog ludog Trumpa i sociopata, varalicu i zločinca meni je nevjerojatna, što se tiče hillrynih sljedbenika to je za sada neviđeno, možda hadez birači koji rade po mnogobrojnim sinekurama, ali opet...MaximusDecimusMiridije wrote:Stanojko wrote:Sa psiho-kuckom nema neizvesnosti...sledi eskalacijaepikur37 wrote:
pa sad...kaj bude
To sam ja nedavno govorio. Jedna zemlja od 300+ miliona stanovnika i da ove dvije budaletine se isfiltriraju kao jedini izbor? Koma jebote. Okej...ajde ima jos ona Jill Stein i onaj ludjak sta bi ukinuo sve sto nije lijepo a zadrzao sve sto je.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Stein je odlična, ali i nju mrze hillryini trolovi, tamo je neviđeno nešto ono Dan Z-eMaximusDecimusMiridije wrote:asilovski wrote:Slažem se, ali da je jedan SAD-e spao na jednog ludog Trumpa i sociopata, varalicu i zločinca meni je nevjerojatna, što se tiče hillrynih sljedbenika to je za sada neviđeno, možda hadez birači koji rade po mnogobrojnim sinekurama, ali opet...MaximusDecimusMiridije wrote:Stanojko wrote:
Sa psiho-kuckom nema neizvesnosti...sledi eskalacija
Nevole nju previse ni republikanci ni demokrati. Zenska nema uopce potporu nekakvih poslovnih struktura ili tako nesto. Ideje koje zagovara su poprilicno radikalne samim time nije toliko zanimljiva ni medijima (koji je ismijavaju s vremena na vrijeme). Zena je inteligentnija od ovo dvoje budalasa u svakom slucaju, i barem se doticala realnih problema. Ako pogledas kampanju ovo dvoje uopce nisu se doticali realnih problema nego iskljucivo napada i obrane vezano uz drugu stranu. Ali je kazem pomalo radikalna s idejama i to ne lijeze dobro masama jel. Doduse treba to postivati barem se ne pokusava sviditi nikome.
Guest- Guest
Babu Hilari FBI ispituje, nasli opet neke emailove da je mutila...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» The demented conspiracy hour with hilary & nancy
» Hilary za rođendanski poklon od vehabija iz Katara dobila 1 mil. $
» Dilbert podržao Trumpa, a vojska hillarynih kanibala napala slavnog karikaturistu
» Dilbert (opet) održao lekciju liberal-anarhistima koje plaća Soros
» Hilary za potpredsjednika izabrala konzervativnog katolika koji se protivi abortusu
» Hilary za rođendanski poklon od vehabija iz Katara dobila 1 mil. $
» Dilbert podržao Trumpa, a vojska hillarynih kanibala napala slavnog karikaturistu
» Dilbert (opet) održao lekciju liberal-anarhistima koje plaća Soros
» Hilary za potpredsjednika izabrala konzervativnog katolika koji se protivi abortusu
Page 2 of 2