Dilbert vs Hilary
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dilbert vs Hilary
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/ustao-sam-protiv-kulture-zlostavljanja-zastrasivanja-teroriziranja-neistomisljenika-koju-provode-pristase-hillary-clinton-967383
Između dva zla izabrati manje, tj. Trumpa. Valjda on pol tog u svojim izjavama glumata i sere radi umjetničkog dojma, a ne iz želje da bude car umjesto predsjednika.
Guest- Guest
Re: Dilbert vs Hilary
Ovi za Hilari mu dođu nešto kao naše NVO. Kandićka, Biserko, Milić...
dzango wrote:Ovi za Hilari mu dođu nešto kao naše NVO. Kandićka, Biserko, Milić...
a ima i vučić botove ko i hilarija. Gdje nestade onaj?
2014-05-05
Koji bre?marcellus wrote:dzango wrote:Ovi za Hilari mu dođu nešto kao naše NVO. Kandićka, Biserko, Milić...
dzango wrote:Koji bre?marcellus wrote:dzango wrote:Ovi za Hilari mu dođu nešto kao naše NVO. Kandićka, Biserko, Milić...
pižon. Nema ga već nekoliko sati.
Otišao po instrukcije.marcellus wrote:dzango wrote:Koji bre?marcellus wrote:dzango wrote:Ovi za Hilari mu dođu nešto kao naše NVO. Kandićka, Biserko, Milić...
Moja prognoza je bila da će pobijediti Trump, sada sam malo manje uvjeren u isto ali ostajem pri tome. Vjerujem u zaokrete u politici, prije ili kasnije se dogode.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Posle Brexita sve je moguce... Satana je upregao sve svoje poluge, bice tesko, ali...
Stanojko wrote:Posle Brexita sve je moguce... Satana je upregao sve svoje poluge, bice tesko, ali...
Dolazak Hillary donosi nam rat po svemu sudeći a Europi kataklizmu...ponajveć onome što je CIA nazvala Nova Europa a naša predsjednica Uspravnicom.
pa sad...kaj bude
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sa psiho-kuckom nema neizvesnosti...sledi eskalacijaepikur37 wrote:Stanojko wrote:Posle Brexita sve je moguce... Satana je upregao sve svoje poluge, bice tesko, ali...
Dolazak Hillary donosi nam rat po svemu sudeći a Europi kataklizmu...ponajveć onome što je CIA nazvala Nova Europa a naša predsjednica Uspravnicom.
pa sad...kaj bude
epikur37 wrote:Moja prognoza je bila da će pobijediti Trump, sada sam malo manje uvjeren u isto ali ostajem pri tome. Vjerujem u zaokrete u politici, prije ili kasnije se dogode.....
kaže Assange iz WikiLeaksa da će Hilary pobjediti, da su mediji prejaki, dok društvene mreže poput Facebooka i Twittera tiho cenzuriraju sve što demokratima ne ide u korist. Objaviš nešto, prosljediš likn za vijest, no drugi korisnici ga ne vide, tvoja poruka je vidljiva samo tebi, nisi ni svjestan da te cenziriraju.
Guest- Guest
dzango wrote:Otišao po instrukcije.marcellus wrote:dzango wrote:Koji bre?marcellus wrote:dzango wrote:Ovi za Hilari mu dođu nešto kao naše NVO. Kandićka, Biserko, Milić...
javi kad dođe da mu nabacim sendvič
uostalom to je njegova i vučkova saveznica, hilari
Google je ipak na strani Donalda Trumpa po količini i brzini učitavanja podataka.
Hillary Clinton: About 359.000.000 results (0,73 seconds)
Donald Trump: About 471.000.000 results (0,67 seconds)
Hillary Clinton: About 359.000.000 results (0,73 seconds)
Donald Trump: About 471.000.000 results (0,67 seconds)
Guest- Guest
deda sindikalac wrote:epikur37 wrote:Moja prognoza je bila da će pobijediti Trump, sada sam malo manje uvjeren u isto ali ostajem pri tome. Vjerujem u zaokrete u politici, prije ili kasnije se dogode.....
kaže Assange iz WikiLeaksa da će Hilary pobjediti, da su mediji prejaki, dok društvene mreže poput Facebooka i Twittera tiho cenzuriraju sve što demokratima ne ide u korist. Objaviš nešto, prosljediš likn za vijest, no drugi korisnici ga ne vide, tvoja poruka je vidljiva samo tebi, nisi ni svjestan da te cenziriraju.
Ovo mi je jako bilo
Guest- Guest
Stanojko wrote:Sa psiho-kuckom nema neizvesnosti...sledi eskalacijaepikur37 wrote:Stanojko wrote:Posle Brexita sve je moguce... Satana je upregao sve svoje poluge, bice tesko, ali...
pa sad...kaj bude
Najvjerojatnije. Pogotovo ako je suditi po ponasanju zena je grozna osoba. Osvetoljubiva do krajnje granice, ja nemam ni malo sumnje da je sposobna uvuci svijet u sukob radi nekog svog hira. Definitivno Trump ispada bolje rjesenje...kakav god da je nije ni izbliza poremecen ko ova.
Guest- Guest
Slažem se, malo pravog novinarstva...kolerik wrote:Malo Adams, malo ti, odlican clanak. Jedan od boljih, svakako.
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» The demented conspiracy hour with hilary & nancy
» Hilary za rođendanski poklon od vehabija iz Katara dobila 1 mil. $
» Dilbert podržao Trumpa, a vojska hillarynih kanibala napala slavnog karikaturistu
» Dilbert (opet) održao lekciju liberal-anarhistima koje plaća Soros
» Hilary za potpredsjednika izabrala konzervativnog katolika koji se protivi abortusu
» Hilary za rođendanski poklon od vehabija iz Katara dobila 1 mil. $
» Dilbert podržao Trumpa, a vojska hillarynih kanibala napala slavnog karikaturistu
» Dilbert (opet) održao lekciju liberal-anarhistima koje plaća Soros
» Hilary za potpredsjednika izabrala konzervativnog katolika koji se protivi abortusu
Page 1 of 2