Osnovnoškolci u Njemačkoj moraju posječivati đamije ili roditeljima slijedi kazna od 300€
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Osnovnoškolci u Njemačkoj moraju posječivati đamije ili roditeljima slijedi kazna od 300€
svabi uce Multhi-Kulthi....Karma iz biiič...!!!
Guest- Guest
Re: Osnovnoškolci u Njemačkoj moraju posječivati đamije ili roditeljima slijedi kazna od 300€
da se max pita.sve te sekte(religije)bi bile zabranjene.svijet dakako nebi bio i dalje idealan,al malkic bolji i mirniji.100%..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Poanta jest da se religije,vjere koriste za masovno manipuliranje ljudima..nis nije motjno kao religija...Zato ,Bogo i ja sami,bez posrednika,vratara,pecatolupača i ostale birokratije..
Guest- Guest
valja.sveca za bozjeg zamjenika na zemlji.barem bi se seksalo sve u 16...bogomdani wrote:Poanta jest da se religije,vjere koriste za masovno manipuliranje ljudima..nis nije motjno kao religija...Zato ,Bogo i ja sami,bez posrednika,vratara,pecatolupača i ostale birokratije..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ljubavi i seksa ne bi falilo,niti posla niti radisnosti...kome bi onda vrazji ratovi bili na umu??? probaj trostruko poseksati ali pravo curu ili zenu,pa vidi jel ti poslije i do spike o politici,fajtu ovom ili onome..samo do krigla ledenog piffa..max123 wrote:valja.sveca za bozjeg zamjenika na zemlji.barem bi se seksalo sve u 16...bogomdani wrote:Poanta jest da se religije,vjere koriste za masovno manipuliranje ljudima..nis nije motjno kao religija...Zato ,Bogo i ja sami,bez posrednika,vratara,pecatolupača i ostale birokratije..
Guest- Guest
Je, a kad se neki župnik pobuni napadneš ga da je katotaliban i loš za turizam.Eva wrote:Ma da, ali sve mi to nekak jeftino. Mene nekad bude sram kak razodjevni turisti ulaze u te objekte.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Djeci koja ne brinu o nemoćnim roditeljima kazna najmanje 10.000 kuna ili zatvor
» ‘Kućanstva se moraju pripremiti na ono što slijedi 1.10.,
» Niču nove đamije po zapadnoj Njemačkoj
» Vijesti iz Germanistana:'Crkve u Njemačkoj se pretvaraju u đamije a u Hamburgu skinuli križ i stavili natpis Alah.'
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» ‘Kućanstva se moraju pripremiti na ono što slijedi 1.10.,
» Niču nove đamije po zapadnoj Njemačkoj
» Vijesti iz Germanistana:'Crkve u Njemačkoj se pretvaraju u đamije a u Hamburgu skinuli križ i stavili natpis Alah.'
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
Page 2 of 2