Poslodavci se žale da ne mogu naći radnike pa traže uvoz radne snage
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Poslodavci se žale da ne mogu naći radnike pa traže uvoz radne snage
Nije to spam.dva brata wrote:aj netko od admina da pobriše ovaj spam
To je budučnost.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Swiđalo se tebi to il ne moj mali ekonomistu koji polušawaš održat matrijahalnu imperiju.RayMabus wrote:Nije to spam.dva brata wrote:aj netko od admina da pobriše ovaj spam
To je budučnost.
JA SAM BUDUČNOST.
2014-04-11
Zapisavas temu koja ima potencijal i u kojoj ljudi normalno raspravljaju o necemu sto ih interesira....i ti moras bas pizdarije potpuno nevezane za istu nabacivati? U kurcu si i gotovo. Pa jel mozes imato barem gram mjere irud je jebo...
Guest- Guest
U biti su powezane ....samo ste wi skučeni mentalno ....sistem je neodržiw na deset godina a ako ne i manje.MaximusDecimusMiridije wrote:Zapisavas temu koja ima potencijal i u kojoj ljudi normalno raspravljaju o necemu sto ih interesira....i ti moras bas pizdarije potpuno nevezane za istu nabacivati? U kurcu si i gotovo. Pa jel mozes imato barem gram mjere irud je jebo...
Možemo zapišat temu slobodnu.
Rasprawa je besmislena.
2014-04-11
U biti edit. Nisi vrijedan ni gubljenja zivaca.
Guest- Guest
evo baš se snima nova serija koja će srušiti predrasude, prikazuje kako se tamo živi, kakvi su ljudi itd.,MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja ne voli bas nas kraj i opcenito joj pobjegne s vremena na vrijeme brutala kritika na racun tog dijela zemlje :)
http://www.jutarnji.hr/kultura/film-i-tv/video-nives-ivankovic-u-ulozi-redateljice-poznata-glumica-radi-vlastitu-seriju-o-splitskoj-obitelji-u-raljama-kamatara/5020550
Guest- Guest
Ha ha ha ako ti owo kida žiwče onda u kuraz.MaximusDecimusMiridije wrote:U biti edit. Nisi vrijedan ni gubljenja zivaca.
Bra masline čijeli dan , popijo dwi piwe , puštam muziku i objašnjawam wam da owdje nema pomoči i da samo održawate tj pokušawate održat matrijahalnu imperiju na žiwotu a to nitko nije uspio.
Odo se istuširat a tebi ako owo kida žiwče ......proradi na sebi.
2014-04-11
Kad ste tako osjetljiwi onda neču spamat.
SIstem je neodržiw. To je bila moja poruka.
Demografski krah .....swe manje i manje Rwatiča.
To je činjeniča-.
SIstem je neodržiw. To je bila moja poruka.
Demografski krah .....swe manje i manje Rwatiča.
To je činjeniča-.
2014-04-11
Prewiše ste ozbiljni za moj ukus ....demografija je krahirala i o čemu wi uopče rasprawljate ?
PA GOTOWO JE.
NEMA NAZAD.
owo je baš i je tema za sprdanje.
weseli pesimista ......a ne depresiwač kako si me ti opisao.
PA GOTOWO JE.
NEMA NAZAD.
owo je baš i je tema za sprdanje.
weseli pesimista ......a ne depresiwač kako si me ti opisao.
2014-04-11
Depresija je samo u wašim glawama ....jer ono šta pišem za was je depresiwno .....a ja se smijem ko luđak ha ha ha
aj ča gotowo je ....črko sistem .....ode matrijahalna imperija u kuraz
prnila u čabar
aj ča gotowo je ....črko sistem .....ode matrijahalna imperija u kuraz
prnila u čabar
2014-04-11
Jadni mali osjetljiwči ....dajte ljudima maramiču ....kmečeeee ha ha ha ha
2014-04-11
Žiwo me se jebe za waše osječaje i šta wi mislite o owoj temi.
Krahiralo je.
Nema rasprawe.
Moš se jedino sprdat .....a ti nemoj ....ja oču.
Ha ha ha ha ha
Krahiralo je.
Nema rasprawe.
Moš se jedino sprdat .....a ti nemoj ....ja oču.
Ha ha ha ha ha
2014-04-11
@ray
drzis ti misno slavlje u cast boga emancipacije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ponijelo me.debotoijusto wrote:@ray
2014-04-11
znala sam da sam u pravu :Ddebotoijusto wrote:maggie13 wrote:kad si se prijavio na minimalac, a ostalo ti znas kako dizes :Ddebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ja radim za 4000 kuna a 10 godina radim to i nema dizanja plače , ok nešto malo sa strane okrenem al ono kad dođe nowi radnik njemu je 3500 kuna.
Pa koji če ti stranač sine mili radit za 3500 kuna plus mora i hrwatski naučit ?
Pa njemu je režija za stan 1500 kuna minimalno pogotowo owdje na obali.
ja za 3 100 od kad otvorim oko dok ne idem spit + sub. i ned. , godisnji imam samo na papiru a bolovanja se ne spominjem
i ne zalim se , imam hrvatsku
odmah njusis neku prevaru
istina je obicno jednostavna , kad bi primao 10 000 ( sto zasluzujem , hvalite me usta moja ) mogao bi za 3 mj. zatvorit pa radit za nekog prevaranta o kojem citam zadnjih 5-6 st.
Sto ne znaci, naravno, da nacelno ne podrzavam navedeno hinjenje;-)
2014-04-12
Odo nešto pojist. Ma slobodno vi meljite o tome kako šta al nema tu pomoči ....sistem krahirao i šta to prije shvatite i prihvatite to če vam ono šta pišete postajat smiješno i glupo ( pokušaji održanja matrijahalne imperije tj ovakwe ekonomske šeme ).
2014-04-11
Nisu svi pod istom zvijezdom rođeni, ako je netko naslijedio neki kućerak, ima solidan poso, može si priuštit nešto auta i veliki tanki televizor, popije kavu sa svojima, pogleda utakmicu, kud bi išo u pizdu materinu, ali ima ljudi koje se guraju s bratom, sestrom, starcima u 30-50 kvadrata, s 3-4000 kuna si neće priuštit stan za 200 godina, ne smiju se ženit, djecu imat, a smatraju ih nesposobnom bezvrijednom stokom. kud će nego van.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja neznam koji je svim ljudima kurac opcenito. Ja nebi vise vani isao pa da su neznam koji novci u pitanju. Ljudi nisu svjesni koliko se kod nas zapravo lijepo i opusteno zivi. Sa masu manjim novcima. Ja se tu najmanje sekiram...tko god zeli ici vani....puno srece i sve najbolje zelim. Stvar osobnog odabira.
nihiluse, okani se socijalističkih nagona.
kad budeš imo svoju firmu, i ti ćeš gljedati manje plotiti kvalitetnije radnike.
ako je suplaj kvalitetnih radnika veliki, poslodavac ki ne prijavljuje i ploćo u centima igra ključnu ulogu slanja signala ljudima da ne gredu u otu specijalizaciju, i ubrzo će suplaj pasti, a cijena radnikov naresti.
nevidljiva ruka rješava sve.
kad budeš imo svoju firmu, i ti ćeš gljedati manje plotiti kvalitetnije radnike.
ako je suplaj kvalitetnih radnika veliki, poslodavac ki ne prijavljuje i ploćo u centima igra ključnu ulogu slanja signala ljudima da ne gredu u otu specijalizaciju, i ubrzo će suplaj pasti, a cijena radnikov naresti.
2014-04-16
Ma neće, on ce gledati platiti njih duplo a sebi neće dati placu:)aben wrote:nihiluse, okani se socijalističkih nagona.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
uvik ima ljudi s plemenitim namjerama,kaja wrote:Ma neće, on ce gledati platiti njih duplo a sebi neće dati placu:)aben wrote:nihiluse, okani se socijalističkih nagona.
ali nevidljiva ruka jednoko kažnjava svako rasipanje resurasa
2014-04-16
Samo da se nadowežem pa neka mi netko kaže da ne goworim istinu :
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Ako su dva kafica jedan nasuprot drugog zar oba neplacaju isti porez ili šta ?
Kao kmeče a ono ako ovaj do tebe to nemože pratit zatvorit ce pa ceš ti imat veci promet i moč platit radnika.
U biti ekipa oce da se njih neoporezuje itd itd itd nego njima lova u đep.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stedimo-na-radnicima-zbog-porezne-politike-upozoravaju-ugostitelji/928566.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Ako su dva kafica jedan nasuprot drugog zar oba neplacaju isti porez ili šta ?
Kao kmeče a ono ako ovaj do tebe to nemože pratit zatvorit ce pa ceš ti imat veci promet i moč platit radnika.
U biti ekipa oce da se njih neoporezuje itd itd itd nego njima lova u đep.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stedimo-na-radnicima-zbog-porezne-politike-upozoravaju-ugostitelji/928566.aspx
2014-04-11
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Firme u FBiH traže da se omogući uvoz radne snage
» Vlasnik splitske građevinske firme prisiljen na uvoz radne snage: Hrvati neće plaću od 10.000 kuna! Odu u Njemačku, a onda im ostane neznatno više od onog što mogu dobiti i ovdje
» Uvoz radne snage iz Indije
» Hrvatski poslodavci traže strane radnike, ne žele Hrvate
» Uvoz radne snage: Makedonskoj ekonomiji nedostaje 10.000 radnika
» Vlasnik splitske građevinske firme prisiljen na uvoz radne snage: Hrvati neće plaću od 10.000 kuna! Odu u Njemačku, a onda im ostane neznatno više od onog što mogu dobiti i ovdje
» Uvoz radne snage iz Indije
» Hrvatski poslodavci traže strane radnike, ne žele Hrvate
» Uvoz radne snage: Makedonskoj ekonomiji nedostaje 10.000 radnika
Page 11 of 12