Pernarov govor o NATO-u i EU-u pogledalo je 1,5 milijuna ljudi
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Pernarov govor o NATO-u i EU-u pogledalo je 1,5 milijuna ljudi
Sve 5, samo se onda nazove čovjeka i kaže "mi odosmo", a ne ovaj preko radija saznaje da mu je Sanader pacificiro dvojicu frontmena.epikur37 wrote:udba wrote:Obojica 7 dana prije izbora bez najave napustili Đapića kad je po anketama drmo po 12%. Jedna od najvirtuoznijih Sanaderovih izvedbi.epikur37 wrote:
dobar je bio tonči a i onaj rožić nije bio loš.....usporedi to i današnjeg tepeša i hasančeta...ajme
hebeš brod koji đapić vodi
udba- Posts : 4945
2015-11-10
jel' to bilo za iste izbore kada je thompson digao lovu za nepjevanje?udba wrote:Obojica 7 dana prije izbora bez najave napustili Đapića kad je po anketama drmo po 12%. Jedna od najvirtuoznijih Sanaderovih izvedbi.epikur37 wrote:
dobar je bio tonči a i onaj rožić nije bio loš.....usporedi to i današnjeg tepeša i hasančeta...ajme
udba wrote:Sve 5, samo se onda nazove čovjeka i kaže "mi odosmo", a ne ovaj preko radija saznaje da mu je Sanader pacificiro dvojicu frontmena.epikur37 wrote:udba wrote:Obojica 7 dana prije izbora bez najave napustili Đapića kad je po anketama drmo po 12%. Jedna od najvirtuoznijih Sanaderovih izvedbi.epikur37 wrote:
hebeš brod koji đapić vodi
i to stoji...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
je, umjesto da Barišiću da lovu da ne pjevamutava baštarda wrote:jel' to bilo za iste izbore kada je thompson digao lovu za nepjevanje?udba wrote:Obojica 7 dana prije izbora bez najave napustili Đapića kad je po anketama drmo po 12%. Jedna od najvirtuoznijih Sanaderovih izvedbi.epikur37 wrote:
Pernar yebe i ne vadi!
Meni je genijalan . Noćna mora za saborske zastupnike.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Meni je genijalan . Noćna mora za saborske zastupnike.
Nije jos , oni se smiju Pernaru
Kad oplete po ustasoidima , crnnim izdajicama Hrvatske , onda da
Pernar i dalje briljira.
Poput Dragana Džajića.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Odluka-o-odlasku-u-Litvu-jos-nije-donijeta-Pernar-Oni-koji-to-zele-neka-sami-odu-na-granicu-s-Rusijom
Poput Dragana Džajića.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Odluka-o-odlasku-u-Litvu-jos-nije-donijeta-Pernar-Oni-koji-to-zele-neka-sami-odu-na-granicu-s-Rusijom
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
2014-04-22
Ovo je domoljublje,a ne ono što promovira Glasnović,ili Bujanec.
– Čitam da će, kao i 1941., naša vojska u Litvi biti pod njemačkim zapovjedništvom. Mislim da je takva odluka iracionalna, pogrešna i suluda i da je javnost ni u Hrvatskoj, niti u Njemačkoj ne odobrava. Osobno sam živio i radio u Njemačkoj i kada pitate prosječnog Nijemca koji je proživio strahote Drugog svjetskog rata bi li opet išao na rusku granicu, njihov odgovor vam je milijun posto – ne. Oni koji šire propagandu, strah i zapravo šokiraju javnost nekom tobožnjom ruskom opasnošću i da će, ne znam, Rusija svakog trena napasti Europu, mislim da je to laž koja nema veze sa zdravom pameću – rekao je Pernar kad je opet započela sjednica Sabora.
– Čitam da će, kao i 1941., naša vojska u Litvi biti pod njemačkim zapovjedništvom. Mislim da je takva odluka iracionalna, pogrešna i suluda i da je javnost ni u Hrvatskoj, niti u Njemačkoj ne odobrava. Osobno sam živio i radio u Njemačkoj i kada pitate prosječnog Nijemca koji je proživio strahote Drugog svjetskog rata bi li opet išao na rusku granicu, njihov odgovor vam je milijun posto – ne. Oni koji šire propagandu, strah i zapravo šokiraju javnost nekom tobožnjom ruskom opasnošću i da će, ne znam, Rusija svakog trena napasti Europu, mislim da je to laž koja nema veze sa zdravom pameću – rekao je Pernar kad je opet započela sjednica Sabora.
2014-04-22
Budala je svak, tko uspoređuje Hitlera i današnju zapadnu Evropu, teška budala. pojedine Pernarove tvrdnje su razumne, ali dobar dio je ulizivački prema Rusiji bez rezerve. Kad sazrije, shvatit će da se politika vodi suptilnije.
Guest- Guest
Kad sazrije, potrudit će se da preko nečije otpremnine podeblja svoj tekući barem za pišljivi milijunčić kuna, šta je to ...jedva zeru preko sto iljada evrića.. kad sazrije, potrudit će se neki državni projekt skrenut sebi ili nekom svom, onda ga neće biti toliko po Saboru, možda jednom na mjesec da digne ruku za nešto, imat će pametnijeg posla. Kad sazrije, neće talasat, nego gledat će kako da djeci ostavi nešto kućerka i kako ih bolje odškolovat.kofein wrote:Budala je svak, tko uspoređuje Hitlera i današnju zapadnu Evropu, teška budala. pojedine Pernarove tvrdnje su razumne, ali dobar dio je ulizivački prema Rusiji bez rezerve. Kad sazrije, shvatit će da se politika vodi suptilnije.
udba wrote:Kad sazrije, potrudit će se da preko nečije otpremnine podeblja svoj tekući barem za pišljivi milijunčić kuna, šta je to ...jedva zeru preko sto iljada evrića.. kad sazrije, potrudit će se neki državni projekt skrenut sebi ili nekom svom, onda ga neće biti toliko po Saboru, možda jednom na mjesec da digne ruku za nešto, imat će pametnijeg posla. Kad sazrije, neće talasat, nego gledat će kako da djeci ostavi nešto kućerka i kako ih bolje odškolovat.kofein wrote:Budala je svak, tko uspoređuje Hitlera i današnju zapadnu Evropu, teška budala. pojedine Pernarove tvrdnje su razumne, ali dobar dio je ulizivački prema Rusiji bez rezerve. Kad sazrije, shvatit će da se politika vodi suptilnije.
Neće baš svi koji sazriju polaziti od činjenice da će grabežom osigurati sve to što si umočio u ironiju. Pošao u Forum mladih SDP-a, pa u HDZ, sad je u ŽZ....3 u 1 reklo bi se. Meni osobno ne smeta, osvježanje je u Saboru, valja čuti štošta. Bolje da je ostao u nekom od velikih stranačkih mašinerija i pokušao tim svojim osjećajem za pravdu nešto promijeniti.
Guest- Guest
Ovo što sam gore naveo i nije neka grabež, tako prosječni zastupnik vulgaris zbrinjava svoje postposlaničke dane tek toliko da se ne gura u tramvaju s civilima ko Kosorica. I to rade svi kad sazriju. Grabež je kad se vrtiš po novinama jer kad je u igri preko 1 milje kuna onda se nađu ljudi koji te zamrze. Inače, dapače, Sabor je sad zanimljiviji nego "wines compilation 2016", neka ga..kofein wrote:
Neće baš svi koji sazriju polaziti od činjenice da će grabežom osigurati sve to što si umočio u ironiju. Pošao u Forum mladih SDP-a, pa u HDZ, sad je u ŽZ....3 u 1 reklo bi se. Meni osobno ne smeta, osvježanje je u Saboru, valja čuti štošta. Bolje da je ostao u nekom od velikih stranačkih mašinerija i pokušao tim svojim osjećajem za pravdu nešto promijeniti.
ne uporedjuje zapadnu europu sa hitlerom i apsolutno nije ulizivacki, covjek je realniji od svih vas realista,kofein wrote:Budala je svak, tko uspoređuje Hitlera i današnju zapadnu Evropu, teška budala. pojedine Pernarove tvrdnje su razumne, ali dobar dio je ulizivački prema Rusiji bez rezerve. Kad sazrije, shvatit će da se politika vodi suptilnije.
da malo dublje razmislis vidio bi da je jos malo rekao
https://www.almasdarnews.com/article/video-croatian-mp-delivers-powerful-speech-syria-libya-nato/
kofein wrote:Budala je svak, tko uspoređuje Hitlera i današnju zapadnu Evropu, teška budala. pojedine Pernarove tvrdnje su razumne, ali dobar dio je ulizivački prema Rusiji bez rezerve. Kad sazrije, shvatit će da se politika vodi suptilnije.
A kako to " suptilnije " ...........slanjem vojske na granice države koja ti ne prijeti ničim ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Leviathan2 wrote:ne uporedjuje zapadnu europu sa hitlerom i apsolutno nije ulizivacki, covjek je realniji od svih vas realista,kofein wrote:Budala je svak, tko uspoređuje Hitlera i današnju zapadnu Evropu, teška budala. pojedine Pernarove tvrdnje su razumne, ali dobar dio je ulizivački prema Rusiji bez rezerve. Kad sazrije, shvatit će da se politika vodi suptilnije.
da malo dublje razmislis vidio bi da je jos malo rekao
Amen
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A kaj drugo da kažem osim... Pernar yebe i ne vadi!
Leviathan2 wrote:ne uporedjuje zapadnu europu sa hitlerom i apsolutno nije ulizivacki, covjek je realniji od svih vas realista,kofein wrote:Budala je svak, tko uspoređuje Hitlera i današnju zapadnu Evropu, teška budala. pojedine Pernarove tvrdnje su razumne, ali dobar dio je ulizivački prema Rusiji bez rezerve. Kad sazrije, shvatit će da se politika vodi suptilnije.
da malo dublje razmislis vidio bi da je jos malo rekao.
Uspoređuje. Svatko vidi i poima na svoj način. Nije sve crno-bijelo kako bi ti najradije htio.
Guest- Guest
Yehudi wrote:kofein wrote:Budala je svak, tko uspoređuje Hitlera i današnju zapadnu Evropu, teška budala. pojedine Pernarove tvrdnje su razumne, ali dobar dio je ulizivački prema Rusiji bez rezerve. Kad sazrije, shvatit će da se politika vodi suptilnije.
A kako to " suptilnije " ...........slanjem vojske na granice države koja ti ne prijeti ničim ?
Ne govorim o suptilnosti vojnih pomaka itd. No, ti si se čvrsto odredio, pa ti je teško prihvatiti išta pozitivno s "kontra" strane.
Guest- Guest
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
» U Hrvatskoj je ostalo 3,88 milijuna ljudi
» Afrika se seli u Europu: Izbjeglo 15 milijuna ljudi
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
» U Hrvatskoj je ostalo 3,88 milijuna ljudi
» Afrika se seli u Europu: Izbjeglo 15 milijuna ljudi
Page 10 of 11