Pernarov govor o NATO-u i EU-u pogledalo je 1,5 milijuna ljudi
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Pernarov govor o NATO-u i EU-u pogledalo je 1,5 milijuna ljudi
RayMabus wrote:Ja sam glasao za SInčića za presjednika a ako se opet kandidira opet ču.abraham wrote:Nadam se iduci premijer i predsjednik.
Ako ovako nastave po oligarhiji...imaju i moj glas...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Ja sam glasao za SInčića za presjednika a ako se opet kandidira opet ču.abraham wrote:Nadam se iduci premijer i predsjednik.
Ja sam glasao za moje Metkovce!
Guest- Guest
nismo sami, a ako ruje napadnu talijani će nam čuvati bokkic wrote:mutava baštarda wrote:
U Njemačku je ISIL dobio raspored.
meni se nikako ne sviđa što šaljemo svoje ljude na Baltik, KGB-ovac ne zaboravlja jebo majku..
Pa i ja sam za MOST , dwa puta i to je sabor al za presjednika ako se SInčić kandidira onda oču njega tamo.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Ja sam glasao za SInčića za presjednika a ako se opet kandidira opet ču.abraham wrote:Nadam se iduci premijer i predsjednik.
Neka ga.
SInčić je baš ono za presjednika ....taman figura ....MOST je za sabor i to ...reforme i te šeme.
Last edited by RayMabus on 28/10/2016, 20:38; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda wrote:nismo sami, a ako ruje napadnu talijani će nam čuvati bokkic wrote:mutava baštarda wrote:
meni se nikako ne sviđa što šaljemo svoje ljude na Baltik, KGB-ovac ne zaboravlja jebo majku..
Dok cemo mi i Luksemburg drzati centralnu liniju
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:nismo sami, a ako ruje napadnu talijani će nam čuvati bokkic wrote:mutava baštarda wrote:
ko i onda kod Staljingrada ? :^^
a s druge strane Mađari i Rumunji
malo mute, možda štogot i ispliva.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ovi dečki mi se sve više sviđaju.
Mislim da bi doista mogli nešto,ako ne promijeniti,a ono bar pokrenuti.
Odlični su momci, samo nek nastave...
RayMabus wrote:Pa i ja sam za MOST , dwa puta i to je sabor al za presjednika ako se SInčić kandidira onda oču njega tamo.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Ja sam glasao za SInčića za presjednika a ako se opet kandidira opet ču.abraham wrote:Nadam se iduci premijer i predsjednik.
Neka ga.
SInčić je baš ono za presjednika ....taman figura ....MOST je za sabor i to ...reforme i te šeme.
Ja bi volio da se Tonci Tadic vrati u politiku, ja bi za njega glasao za predsjednika.
Guest- Guest
Uglawnom ta moja odluka da ču Sinčiu opet dati glas za presjednika ako se kandidira nije od danas nego sam ja to odlučio i prije i to če tako biti samo neka se kandidira.
Šta se tiče owog Baltika : nagomilat če gomilu wojske i onda se gledat preko žiče.
Puknit če wam u Armeniji ....ako was weč to zanima.
Šta se tiče owog Baltika : nagomilat če gomilu wojske i onda se gledat preko žiče.
Puknit če wam u Armeniji ....ako was weč to zanima.
2014-04-11
ono bokeljska mornaricaMaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:nismo sami, a ako ruje napadnu talijani će nam čuvati bokkic wrote:mutava baštarda wrote:
Dok cemo mi i Luksemburg drzati centralnu liniju
MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Pa i ja sam za MOST , dwa puta i to je sabor al za presjednika ako se SInčić kandidira onda oču njega tamo.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Ja sam glasao za SInčića za presjednika a ako se opet kandidira opet ču.abraham wrote:Nadam se iduci premijer i predsjednik.
Neka ga.
Ja bi volio da se Tonci Tadic vrati u politiku, ja bi za njega glasao za predsjednika.
dobar je bio tonči a i onaj rožić nije bio loš.....usporedi to i današnjeg tepeša i hasančeta...ajme
2015-08-06
Znas sta je najveci cirkus. Ovo je iskljucivo politicki potez. Jedinice koje su poslane nemaju apsolutno nikakvu vojnu vrijednost. Nisu kohezivna cjelina, nisu trenirale zajedno, nema previse teske opreme, nemaju artiljerijsku i zracnu potporu. Vic.
Guest- Guest
Glasao bi za nekoga tko se na onaj način povukao iz izborne trke....MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Pa i ja sam za MOST , dwa puta i to je sabor al za presjednika ako se SInčić kandidira onda oču njega tamo.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Ja sam glasao za SInčića za presjednika a ako se opet kandidira opet ču.abraham wrote:Nadam se iduci premijer i predsjednik.
Neka ga.
epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Pa i ja sam za MOST , dwa puta i to je sabor al za presjednika ako se SInčić kandidira onda oču njega tamo.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:
Ja sam glasao za SInčića za presjednika a ako se opet kandidira opet ču.
Neka ga.
dobar je bio tonči a i onaj rožić nije bio loš.....usporedi to i današnjeg tepeša i hasančeta...ajme
Tadic je rijetko bistar covjek i jedan od rijetkih ljudi kojemu je definitivno veca slika citavo vrijeme bitnija od nekih osobnih ambicija. Bas vrhunski lik. Prava steta sto se maknuo od svega.
Guest- Guest
Normalno da je politički potez da se widi da smo swi zajedno. Prawi ratowi su istočnije .....i južnije.
2014-04-11
Covjek je inace samoinicijativno uspio postici da se na Lepantski spomenik poginulima u bitci kod Lepanta...naknadno ugravira i zahvala hrvatima kojih je otprilike bila trecina na brodovima alijanse. Covjek citavo vrijeme gura interese same zemlje,ribara,obale...ekologije. Vrh lik. Nevidjeno kvalitetan covjek. Koji se brutalno razocarao u sve seronje oko njega i maknuo se od svega.
Guest- Guest
Obojica 7 dana prije izbora bez najave napustili Đapića kad je po anketama drmo po 12%. Jedna od najvirtuoznijih Sanaderovih izvedbi.epikur37 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Pa i ja sam za MOST , dwa puta i to je sabor al za presjednika ako se SInčić kandidira onda oču njega tamo.MaximusDecimusMiridije wrote:
Neka ga.
Tadic je rijetko bistar covjek i jedan od rijetkih ljudi kojemu je definitivno veca slika citavo vrijeme bitnija od nekih osobnih ambicija. Bas vrhunski lik. Prava steta sto se maknuo od svega.
a doktor fizike i samuraj i bodul :) doduse nisam upratio neke stavove meni od posebnog značaja ali onako profil je dobar, a i ono što je zastupao oko gospodarskog pojasa i slično je bilo sve 5.
2015-08-06
Čuješ ti moj curac... Znam, pouzdano znam da te svojevremeno Pernar pozvao na tv dvoboj. Odbio si. A tada je još Prenar bio curac od ovce.marcellus wrote:taj isti govor čujem kad odem u bazu na trešnjevački plac na ćevape i pivu... a isti je i učinak.
jedno je lamentirati, drugo je imati kapaciteta za nešto mijenjati. Lupat može svatko.
udba wrote:Obojica 7 dana prije izbora bez najave napustili Đapića kad je po anketama drmo po 12%. Jedna od najvirtuoznijih Sanaderovih izvedbi.epikur37 wrote:
hebeš brod koji đapić vodi
2015-08-06
Sve 5, samo se onda nazove čovjeka i kaže "mi odosmo", a ne ovaj preko radija saznaje da mu je Sanader pacificiro dvojicu frontmena.epikur37 wrote:udba wrote:Obojica 7 dana prije izbora bez najave napustili Đapića kad je po anketama drmo po 12%. Jedna od najvirtuoznijih Sanaderovih izvedbi.epikur37 wrote:
hebeš brod koji đapić vodi
Similar topics
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
» U Hrvatskoj je ostalo 3,88 milijuna ljudi
» Afrika se seli u Europu: Izbjeglo 15 milijuna ljudi
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
» U Hrvatskoj je ostalo 3,88 milijuna ljudi
» Afrika se seli u Europu: Izbjeglo 15 milijuna ljudi
Page 9 of 11