Osječki žandar sa baba prešao na djecu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Osječki žandar sa baba prešao na djecu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/osjecki-razbijac-ponovno-jase-nakon-zena-sad-se-bacio-na-djecu/928186.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Osječki žandar sa baba prešao na djecu
U Osijeku je trenutno izvanredno stanje kažnjava se sve osim krupnog kriminala takva skupina večera sa DORH-om
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/osjecki-razbijac-ponovno-jase-nakon-zena-sad-se-bacio-na-djecu/928186.aspx
Milla Spaček ·
Works at Kurai
a kaj da je ta bakica imala c4 oko pojasa, i trcala je u mek donalc da se raznese ?
policajac je kakav treba bit, takvi svi treaju bit !!! samo rokajte, mlado staro ne bitno !
Evo ima podršku od Mille
Guest- Guest
to je ta podrška, župan glavaš topio ljude kiselinom ali zato prometni propisi 1/1Starhemberg wrote:asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/osjecki-razbijac-ponovno-jase-nakon-zena-sad-se-bacio-na-djecu/928186.aspx
Milla Spaček ·
Works at Kurai
a kaj da je ta bakica imala c4 oko pojasa, i trcala je u mek donalc da se raznese ?
policajac je kakav treba bit, takvi svi treaju bit !!! samo rokajte, mlado staro ne bitno !
Evo ima podršku od Mille
Kermit-
2014-04-17
Osječki John Spartan opet u akciji.
Malo strogoće ne škodi.
Malo strogoće ne škodi.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Opet huškački članak. Šta se tiće bakice, bila je glupa za riknuti i dobila je šta je tražila. A šta se ovo sad tiće izgleda da tamo na istoku Hrvatske vlada prometna anarhija, vozači auta umiru ko muhe, vozači bicikla i skutera voze isto svakako pa je tako normalno voziti po svuda, pijan, bez kacige...
Last edited by dawson on 26/10/2016, 20:38; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Je, a svako malo u Zagrebu neki pijanac pokupi pješake, ali na istoku vlada "prometna anarhija"...dawson wrote:Opet huškački članak. Šta se tiće bakice, bila je glupa za riknuti i dobila je šta je tražila. A šta se ovo sad tiće izgleda da tamo na istoku Hrvatske vlada prometna anarhija, vozači auta umiru ko muhe, vozači bicikla i skutera voze isto svakako pa je tako normalno voziti po svuda, pijan, bez kacige...
Guest- Guest
Eo samo podatak koji sam čuo iz prve ruke i to od višeg službenika MUP-a da Osijek ima 60000 st., što se tiče pretrčavanje ceste to se radi apsolutno svuda, ali eto u gradu gdje kriminalci sjede na kavi sa DORH-om ovo je prva i jedina funkcija policijeStarhemberg wrote:Je, a svako malo u Zagrebu neki pijanac pokupi pješake, ali na istoku vlada "prometna anarhija"...dawson wrote:Opet huškački članak. Šta se tiće bakice, bila je glupa za riknuti i dobila je šta je tražila. A šta se ovo sad tiće izgleda da tamo na istoku Hrvatske vlada prometna anarhija, vozači auta umiru ko muhe, vozači bicikla i skutera voze isto svakako pa je tako normalno voziti po svuda, pijan, bez kacige...
Kermit-
2014-04-17
reda mora biti no ne mogu se oteti dojmu da ovi u slavoniji izuzetno postuju propise na biciklistima i gradjanima drugog reda
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
udaraju gdje je mekano...debotoijusto wrote:reda mora biti no ne mogu se oteti dojmu da ovi u slavoniji izuzetno postuju propise na biciklistima i gradjanima drugog reda
treba te osjecane disciplinirati
inace su katastrofa
inace su katastrofa
dijagram-
2015-08-09
Pa vlada i u Zagrebu prometna anarhija od biciklista, voze po kolniku, voze po pješačkom , voze po cesti. Kada skrive prometnu nesreću pobjegnu po tračnicama otprilike. Znače voze svugdje, ne kažnjava ih nitko. Mozda da ovoga policajca pošalju malo u Zagreb?Starhemberg wrote:Je, a svako malo u Zagrebu neki pijanac pokupi pješake, ali na istoku vlada "prometna anarhija"...dawson wrote:Opet huškački članak. Šta se tiće bakice, bila je glupa za riknuti i dobila je šta je tražila. A šta se ovo sad tiće izgleda da tamo na istoku Hrvatske vlada prometna anarhija, vozači auta umiru ko muhe, vozači bicikla i skutera voze isto svakako pa je tako normalno voziti po svuda, pijan, bez kacige...
Biciklisti i pješaci, koji uopće ne gledaju lijevo, desno, na zebru ravno bez da glavu okrenu u crveno ako treba.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I imaju pravo. Nek se voze biciklom po dvorištu, nije to auto.debotoijusto wrote:reda mora biti no ne mogu se oteti dojmu da ovi u slavoniji izuzetno postuju propise na biciklistima i gradjanima drugog reda
2015-08-15
Pa to je neka nova moda, taj biciklisticki teror, oni promet blokiraju sporošću a brzi su na zebri . A furaju se na kao ja sam jadan i ne moram poštivati propise .
2015-08-15
kaja wrote:Pa vlada i u Zagrebu prometna anarhija od biciklista, voze po kolniku, voze po pješačkom , voze po cesti. Kada skrive prometnu nesreću pobjegnu po tračnicama otprilike. Znače voze svugdje, ne kažnjava ih nitko. Mozda da ovoga policajca pošalju malo u Zagreb?Starhemberg wrote:Je, a svako malo u Zagrebu neki pijanac pokupi pješake, ali na istoku vlada "prometna anarhija"...dawson wrote:Opet huškački članak. Šta se tiće bakice, bila je glupa za riknuti i dobila je šta je tražila. A šta se ovo sad tiće izgleda da tamo na istoku Hrvatske vlada prometna anarhija, vozači auta umiru ko muhe, vozači bicikla i skutera voze isto svakako pa je tako normalno voziti po svuda, pijan, bez kacige...
Biciklisti i pješaci, koji uopće ne gledaju lijevo, desno, na zebru ravno bez da glavu okrenu u crveno ako treba.
ma, svuda se tako voze...nogostupima jure i voze slalom među pješacima
nedavno sam izašla iz ljekarne na nogostup i kreten ravno na mene...i još me pita zašto tako naglo izlijećem iz haustora, ono ja sam kriva
Guest- Guest
kajo! a da ja tebe isamaram kada mi hodas po stazi, ili pustis pesa da trckara po stazi ili skreces desno, a zaboravila si da ja imam prdnost...kaja wrote:Pa vlada i u Zagrebu prometna anarhija od biciklista, voze po kolniku, voze po pješačkom , voze po cesti. Kada skrive prometnu nesreću pobjegnu po tračnicama otprilike. Znače voze svugdje, ne kažnjava ih nitko. Mozda da ovoga policajca pošalju malo u Zagreb?Starhemberg wrote:Je, a svako malo u Zagrebu neki pijanac pokupi pješake, ali na istoku vlada "prometna anarhija"...dawson wrote:Opet huškački članak. Šta se tiće bakice, bila je glupa za riknuti i dobila je šta je tražila. A šta se ovo sad tiće izgleda da tamo na istoku Hrvatske vlada prometna anarhija, vozači auta umiru ko muhe, vozači bicikla i skutera voze isto svakako pa je tako normalno voziti po svuda, pijan, bez kacige...
2014-12-30
Da, pazi na nogostupu ruše ljude, na cesti usporavaju promet, na zebru izlete a ne možes reagirati jer čekaš pješaka a ne metak, a kad nešto skrive pobjegnu tramvajem . Mislim nevjerojatno . Nemaju reg oznaku a u prometu su pa ga nadi ..i jos glume jadnike. Imaju kotače i u prometu su ali ne smiješ ga kaznit jer je ljut.Noor wrote:kaja wrote:Pa vlada i u Zagrebu prometna anarhija od biciklista, voze po kolniku, voze po pješačkom , voze po cesti. Kada skrive prometnu nesreću pobjegnu po tračnicama otprilike. Znače voze svugdje, ne kažnjava ih nitko. Mozda da ovoga policajca pošalju malo u Zagreb?Starhemberg wrote:Je, a svako malo u Zagrebu neki pijanac pokupi pješake, ali na istoku vlada "prometna anarhija"...dawson wrote:Opet huškački članak. Šta se tiće bakice, bila je glupa za riknuti i dobila je šta je tražila. A šta se ovo sad tiće izgleda da tamo na istoku Hrvatske vlada prometna anarhija, vozači auta umiru ko muhe, vozači bicikla i skutera voze isto svakako pa je tako normalno voziti po svuda, pijan, bez kacige...
nedavno sam izašla iz ljekarne na nogostup i kreten ravno na mene...i još me pita zašto tako naglo izlijećem iz haustora, ono ja sam kriva
Pa jebote, kao da ja stavim role i odem na A 1 do Karlovca. Pa jos na lijevoj traci vozim ...
2015-08-15
To nije ok, međutim tu se ne moze dogoditi veliki udes. Na cesti moze. Zato sto mislite da imate auto al skrovite nesreću pobjegnete tramvajem.veber wrote:kajo! a da ja tebe isamaram kada mi hodas po stazi, ili pustis pesa da trckara po stazi ili skreces desno, a zaboravila si da ja imam prdnost...kaja wrote:Pa vlada i u Zagrebu prometna anarhija od biciklista, voze po kolniku, voze po pješačkom , voze po cesti. Kada skrive prometnu nesreću pobjegnu po tračnicama otprilike. Znače voze svugdje, ne kažnjava ih nitko. Mozda da ovoga policajca pošalju malo u Zagreb?Starhemberg wrote:Je, a svako malo u Zagrebu neki pijanac pokupi pješake, ali na istoku vlada "prometna anarhija"...dawson wrote:Opet huškački članak. Šta se tiće bakice, bila je glupa za riknuti i dobila je šta je tražila. A šta se ovo sad tiće izgleda da tamo na istoku Hrvatske vlada prometna anarhija, vozači auta umiru ko muhe, vozači bicikla i skutera voze isto svakako pa je tako normalno voziti po svuda, pijan, bez kacige...
2015-08-15
veber-
2014-12-30
kaja wrote:Da, pazi na nogostupu ruše ljude, na cesti usporavaju promet, na zebru izlete a ne možes reagirati jer čekaš pješaka a ne metak, a kad nešto skrive pobjegnu tramvajem . Mislim nevjerojatno . Nemaju reg oznaku a u prometu su pa ga nadi ..i jos glume jadnike. Imaju kotače i u prometu su ali ne smiješ ga kaznit jer je ljut.Noor wrote:kaja wrote:Pa vlada i u Zagrebu prometna anarhija od biciklista, voze po kolniku, voze po pješačkom , voze po cesti. Kada skrive prometnu nesreću pobjegnu po tračnicama otprilike. Znače voze svugdje, ne kažnjava ih nitko. Mozda da ovoga policajca pošalju malo u Zagreb?Starhemberg wrote:Je, a svako malo u Zagrebu neki pijanac pokupi pješake, ali na istoku vlada "prometna anarhija"...dawson wrote:Opet huškački članak. Šta se tiće bakice, bila je glupa za riknuti i dobila je šta je tražila. A šta se ovo sad tiće izgleda da tamo na istoku Hrvatske vlada prometna anarhija, vozači auta umiru ko muhe, vozači bicikla i skutera voze isto svakako pa je tako normalno voziti po svuda, pijan, bez kacige...
Pa jebote, kao da ja stavim role i odem na A 1 do Karlovca. Pa jos na lijevoj traci vozim ...
ja bi to sve po džepu, pa nek misle kako će
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Osječki dekani traže da budu "bez ograničenja trajanja mandata"
» Osjecki sud osudio negdasnjek sefa KOS-a Aleksandra Vasiljevica na 20 godina zatvora
» Osječki maloljetnici drogiraju se osvježivačima zraka, u roku od tri dana šest ih završilo u bolnici
» Osječki fićo:Automobil koji ej postao simbol prkosa mlade države moćnoj JNA
» Henok prešao na pravoslavlje
» Osjecki sud osudio negdasnjek sefa KOS-a Aleksandra Vasiljevica na 20 godina zatvora
» Osječki maloljetnici drogiraju se osvježivačima zraka, u roku od tri dana šest ih završilo u bolnici
» Osječki fićo:Automobil koji ej postao simbol prkosa mlade države moćnoj JNA
» Henok prešao na pravoslavlje
Page 1 of 3