LeDron Hames i crnokosuljasi iz krajine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: LeDron Hames i crnokosuljasi iz krajine
ja sam u nba uvijek za bijelce protiv crnih rasista nije bitno tko može i jokich samo da ih kara. jedina iznimka su bijeli muslimani tu mi je svejednodesecration_smile wrote:
white foreign players
triggered
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
A kaj bu tek Žiža za igrača ;)Bracala wrote:videcemo, kurvicki je top notch i na nba nivou (iako ja subjektivno drazena smatram najboljim evropljaninom ikada)-ali ono sto jokara radi u svojoj drugoj sezoni u nba-u je obrtanje igrice. bukvalno sam nosi fransizu ka Play offu. jokara ubija, saric isto uz embiida postaje glavni igrac prepoprodjene Phille. posle kazu ABA liga ne valja...
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:A kaj bu tek Žiža za igrača ;)Bracala wrote:videcemo, kurvicki je top notch i na nba nivou (iako ja subjektivno drazena smatram najboljim evropljaninom ikada)-ali ono sto jokara radi u svojoj drugoj sezoni u nba-u je obrtanje igrice. bukvalno sam nosi fransizu ka Play offu. jokara ubija, saric isto uz embiida postaje glavni igrac prepoprodjene Phille. posle kazu ABA liga ne valja...
mali zizic je fenomenalan, ali mislim da ce stagnirati. bolju karijeru ce napraviti zubac od njega...
Guest- Guest
DeMarcus Cousins razmijenjen je u New Orleans Pelicanse gdje će s Anthonyjem Davisom činiti najubojitiju centarsku liniju lige...
hhaahaha, moze biti brutalno-ali moze da bude i veliki cirkus od toga. sve zavisi da li ce holiday biti onaj stari...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:DeMarcus Cousins razmijenjen je u New Orleans Pelicanse gdje će s Anthonyjem Davisom činiti najubojitiju centarsku liniju lige...
Bome ovo me iznenadilo , divac upropastio kingse...tako ti je to kad ti man managment vodi srbin
Cousins je nakon tradeova u pre season imao zanimljivu izjavu koja je sigurno pecnula osjetljivog Vladiku
Ziil Los Dii ! wrote:muckodjubre wrote:DeMarcus Cousins razmijenjen je u New Orleans Pelicanse gdje će s Anthonyjem Davisom činiti najubojitiju centarsku liniju lige...
Bome ovo me iznenadilo , divac upropastio kingse...tako ti je to kad ti man managment vodi srbin
Cousins je nakon tradeova u pre season imao zanimljivu izjavu koja je sigurno pecnula osjetljivog Vladiku
ovo samo neko ko se razume u kosarku ko marica u kriv kurac moze da izjavi.
godinama je cousins fransizni igrac kingsa oko koga bezuspesno pokusavaju da izgrade ekipu. lik koji tim dovodi cesto u probleme svojim dzukackim ponasanjem, a uz to za 6 meseci postaje UFA, sto bi nosilo rizik da ne potpisuje nov ugovor sa kingsima. mogli su bolje da ga utope, ali ni ovo nije lose sa buddy hieldom, gallowey-em. jedino mi je evans tu enigma, ni senka igraca kakav je bio i kakav je mogao da bude. nekada je sa buggyem harao u kingsima...
perspektivni igraci u rosteru, plus puno pikova na sledecem draftu koji se pominje kao repriza drafra 2003.
Guest- Guest
Durant aut do kraja sezone
Ali, na njegovu lijevu nogu srušio se gorostasni Gruzijac od 2.11 visine i čak 125 kilograma težine i tako Durantu izazvao tešku ozljedu, hiperekstenziju koljena.
Jedan od najboljih igrača u NBA, zbog toga će, prema prvim informacijama, prisilno pauzirati nekoliko mjeseci, što znači da je za njega sezona završena.
Jedan od najboljih igrača u NBA, zbog toga će, prema prvim informacijama, prisilno pauzirati nekoliko mjeseci, što znači da je za njega sezona završena.
Stici ce ga bozja kazna i u srbiji
muckodjubre wrote:Ali, na njegovu lijevu nogu srušio se gorostasni Gruzijac od 2.11 visine i čak 125 kilograma težine i tako Durantu izazvao tešku ozljedu, hiperekstenziju koljena.
karma il' sta li je...
Guest- Guest
jokara back to back triple double. spavas li mirno, rasele vestrbuce?
Guest- Guest
Vestrbuce?
Čini mi se da se pobrka par slova u tom nakaradnom stilu pisanja...
:D
Čini mi se da se pobrka par slova u tom nakaradnom stilu pisanja...
:D
Guest- Guest
Onda bi karma trebala stici pun k igeaca,od LBJa preko garneta itd.Bracala wrote:muckodjubre wrote:[size=40]Ali, na njegovu lijevu nogu srušio se gorostasni Gruzijac od 2.11 visine i čak 125 kilograma težine i tako Durantu izazvao tešku ozljedu, hiperekstenziju koljena.[/size]
[size=40]Jedan od najboljih igrača u NBA, zbog toga će, prema prvim informacijama, prisilno pauzirati nekoliko mjeseci, što znači da je za njega sezona završena.[/size]
karma il' sta li je...
A u miami kod wadea+ bosh. Pa u cavse kod irvinga+ love..tako je i kevin otisao kod stepha i klaya
Jokic triple...bojan ubio toronta
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Crnokošuljaši spremni za postrojavanje
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:
» Na podrucjima bivse Vojne Krajine najskloniji korupciji
» Šokirao vijećnike u Šibeniku:'Zašto ja bivši vojnik SAO Krajine ne mogu dobiti pušku'
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:
» Na podrucjima bivse Vojne Krajine najskloniji korupciji
» Šokirao vijećnike u Šibeniku:'Zašto ja bivši vojnik SAO Krajine ne mogu dobiti pušku'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 15