Porezna kozmetika - režu poreze, plaće ne rastu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Porezna kozmetika - režu poreze, plaće ne rastu
Ja mislim da Vladimira pegla sve u šesnaest ...kladim se da ima i platinastu...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
je, i jamce u mobitelu stavi na ignore.jasambrend wrote:Ja mislim da Vladimira pegla sve u šesnaest ...kladim se da ima i platinastu...
upala im sje,...ma lopata u med :)jasambrend wrote:Ja mislim da Vladimira pegla sve u šesnaest ...kladim se da ima i platinastu...
dijagram-
2015-08-09
Porez manji 100 kn godišnje, zato su Vodama zaposlili 50 novih referenata, toliko o Dalićkoj i plenkiju
Kermit-
2014-04-17
pa to si ti oni sposobni i vridni,i cijeli HEP vrvi od njih pa onda nadalje.Ali i red je da ih se još dodatno rastereti jer im je uspjelo napraviti pravo svjetsko čudo od države.asilovski wrote:Porez manji 100 kn godišnje, zato su Vodama zaposlili 50 novih referenata, toliko o Dalićkoj i plenkiju
vili40-
2015-08-02
udba wrote:je, i jamce u mobitelu stavi na ignore.jasambrend wrote:Ja mislim da Vladimira pegla sve u šesnaest ...kladim se da ima i platinastu...
Tko im kriv kad nisu pazili, a lijepo im je rekla što misli o vraćanju dugova... riješit će uostalom Sinčić to...zato su ga i birali...
darth_vader-
2014-04-17
Ne brini za HEP, ide struja gore od prvog prvog, a Vrdoljak i Čačić su objasnili da je to nešto komplikovano, oni su to potpisali ali su bili protiv pa je nešto vamo tamo, simo onamo..... uglavnom ide gore..eto.vili40 wrote:pa to si ti oni sposobni i vridni,i cijeli HEP vrvi od njih pa onda nadalje.Ali i red je da ih se još dodatno rastereti jer im je uspjelo napraviti pravo svjetsko čudo od države.asilovski wrote:Porez manji 100 kn godišnje, zato su Vodama zaposlili 50 novih referenata, toliko o Dalićkoj i plenkiju
dijagram wrote:upala im sje,...ma lopata u med :)jasambrend wrote:Ja mislim da Vladimira pegla sve u šesnaest ...kladim se da ima i platinastu...
Još se jedino Pernar zaneseno bori...Vilibor se baš fino zaokružio...nije ni Đapić nedostižan...
darth_vader-
2014-04-17
jebi ga, uđeš u saborski restoran i za 50 kuna se ubiješ ko krme.. i onda kaže "Kajin spava", pa ko ne bi ubio oko kad ode sav kisik u probavni sustav.jasambrend wrote:dijagram wrote:upala im sje,...ma lopata u med :)jasambrend wrote:Ja mislim da Vladimira pegla sve u šesnaest ...kladim se da ima i platinastu...
Još se jedino Pernar zaneseno bori...Vilibor se baš fino zaokružio...nije ni Đapić nedostižan...
Similar topics
» u međuvremenu Kinezi režu poreze na uvoz
» Plaće na Balkanu ipak rastu, jedino Srbija tone
» Zbog Trumpa plaće rastu 30% radnicima u građevinskom sektoru
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» Porezna reforma: poskupljuje kruh, lijekovi, dječja hrana, ali si ministri povećavaju plaće
» Plaće na Balkanu ipak rastu, jedino Srbija tone
» Zbog Trumpa plaće rastu 30% radnicima u građevinskom sektoru
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» Porezna reforma: poskupljuje kruh, lijekovi, dječja hrana, ali si ministri povećavaju plaće
Page 3 of 3