Kako stati Pernaru na kraj?Ovim govorom zapalio Regiju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kako stati Pernaru na kraj?Ovim govorom zapalio Regiju
michaellcmacha wrote:gle telac moj zapovjednik je bio janko bobetko i pod njegovom zapovijedi sam se ja borio protiv fašista novog doba i ubuduće nemoj da mene stavljaš u kontekst ustaštva.... to što je moj djed bio ustaša to nema veze sa mnom... a u vezi istre to me boli krc..... ;):)) dao ti bog da te oni žabari dovate i onak na finjaka uz zamolbu te stepu....:)))))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to nikako nije u redu.... gnječ bude dobil osip.... ;)max123 wrote:kakav nato.tito je stvorio a tudjman zacementiro avnojsku kiflicu.ti i ja dobro znamo kako je izgledala nacionalna Horvatska svih etnickih Horvata,nebitno koje viroispoviesti bili.genau,ovako..crvenkasti wrote:Ne smije se ovako govoriti, jer NATO i Amerika su stvorili i Hrvatsku i Kosovo, i neprijatelji su Srbiji.
Neću dobit osip nego nemojte se zajebavat s Istrom Istra nikada nije bila niti neće biti dio vaše ustaške vukojebine.
Telac je jedino tvoj otac ako ćemo baš iskreno.
Nemam ja problema sa kako ih ti zoveš žabarima nego sa hrvatima.
Guest- Guest
dobro,kad ces ti dudek napokon shvatit, da je religije samo jedan mali dio nacionalnog folklora etnickih Horvata..jastreb wrote:Ovakve gluposti čak ni Pavelić nije sanjao.max123 wrote:kakav nato.tito je stvorio a tudjman zacementiro avnojsku kiflicu.ti i ja dobro znamo kako je izgledala nacionalna Horvatska svih etnickih Horvata,nebitno koje viroispoviesti bili.genau,ovako..crvenkasti wrote:Ne smije se ovako govoriti, jer NATO i Amerika su stvorili i Hrvatsku i Kosovo, i neprijatelji su Srbiji.
Ovakva Hrvatska moguća je samo kao nekakva džamahirija ili islamska republika bosanski hilafet.
No i tome su šanse ravne nuli.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pa malo je pretjerano.... ovo gore do zemuna je ok, i ovo do kotor varoši također, i gore posavina i dolje hercegovina to je tak tak ali da nismo izgubili pol milje ljudi za i iza onog rata... ovak sad nas nema dovoljno ni za pereciju....jastreb wrote:Ovakve gluposti čak ni Pavelić nije sanjao.max123 wrote:kakav nato.tito je stvorio a tudjman zacementiro avnojsku kiflicu.ti i ja dobro znamo kako je izgledala nacionalna Horvatska svih etnickih Horvata,nebitno koje viroispoviesti bili.genau,ovako..crvenkasti wrote:Ne smije se ovako govoriti, jer NATO i Amerika su stvorili i Hrvatsku i Kosovo, i neprijatelji su Srbiji.
Ovakva Hrvatska moguća je samo kao nekakva džamahirija ili islamska republika bosanski hilafet.
2015-08-08
Nema religija veze sa time,ali sanjati o Hrvatskoj sa Novim Sadom i Novim Pazarom je isto što i sanjati Sloveniju sa Pulom,Rijekom i Čižićima na o.Krku.max123 wrote:dobro,kad ces ti dudek napokon shvatit, da je religije samo jedan mali dio nacionalnog folklora etnickih Horvata..jastreb wrote:Ovakve gluposti čak ni Pavelić nije sanjao.max123 wrote:kakav nato.tito je stvorio a tudjman zacementiro avnojsku kiflicu.ti i ja dobro znamo kako je izgledala nacionalna Horvatska svih etnickih Horvata,nebitno koje viroispoviesti bili.genau,ovako..crvenkasti wrote:Ne smije se ovako govoriti, jer NATO i Amerika su stvorili i Hrvatsku i Kosovo, i neprijatelji su Srbiji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
znači četnik tutto completto....;)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:gle telac moj zapovjednik je bio janko bobetko i pod njegovom zapovijedi sam se ja borio protiv fašista novog doba i ubuduće nemoj da mene stavljaš u kontekst ustaštva.... to što je moj djed bio ustaša to nema veze sa mnom... a u vezi istre to me boli krc..... ;):)) dao ti bog da te oni žabari dovate i onak na finjaka uz zamolbu te stepu....:)))))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to nikako nije u redu.... gnječ bude dobil osip.... ;)max123 wrote:
kakav nato.tito je stvorio a tudjman zacementiro avnojsku kiflicu.ti i ja dobro znamo kako je izgledala nacionalna Horvatska svih etnickih Horvata,nebitno koje viroispoviesti bili.genau,ovako..
Neću dobit osip nego nemojte se zajebavat s Istrom Istra nikada nije bila niti neće biti dio vaše ustaške vukojebine.
Telac je jedino tvoj otac ako ćemo baš iskreno.
Nemam ja problema sa kako ih ti zoveš žabarima nego sa hrvatima.
2015-08-08
kaj god, al moraš se složit da je to bila dobro zaokružena cjelina.....jastreb wrote:Nema religija veze sa time,ali sanjati o Hrvatskoj sa Novim Sadom i Novim Pazarom je isto što i sanjati Sloveniju sa Pulom,Rijekom i Čižićima na o.Krku.max123 wrote:dobro,kad ces ti dudek napokon shvatit, da je religije samo jedan mali dio nacionalnog folklora etnickih Horvata..jastreb wrote:Ovakve gluposti čak ni Pavelić nije sanjao.max123 wrote:kakav nato.tito je stvorio a tudjman zacementiro avnojsku kiflicu.ti i ja dobro znamo kako je izgledala nacionalna Horvatska svih etnickih Horvata,nebitno koje viroispoviesti bili.genau,ovako..crvenkasti wrote:Ne smije se ovako govoriti, jer NATO i Amerika su stvorili i Hrvatsku i Kosovo, i neprijatelji su Srbiji.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
n.sad me ne interesuje.ali petrovaradin,di je rodjen jedan od najvecih Horvatskih sinova,ban josip jelacic, mora biti unutar etnicke Horvatske.valjda tu nema dileme,bre..jastreb wrote:
Nema religija veze sa time,ali sanjati o Hrvatskoj sa Novim Sadom i Novim Pazarom je isto što i sanjati Sloveniju sa Pulom,Rijekom i Čižićima na o.Krku.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
michaellcmacha wrote:kaj god, al moraš se složit da je to bila dobro zaokružena cjelina.....jastreb wrote:Nema religija veze sa time,ali sanjati o Hrvatskoj sa Novim Sadom i Novim Pazarom je isto što i sanjati Sloveniju sa Pulom,Rijekom i Čižićima na o.Krku.max123 wrote:dobro,kad ces ti dudek napokon shvatit, da je religije samo jedan mali dio nacionalnog folklora etnickih Horvata..jastreb wrote:Ovakve gluposti čak ni Pavelić nije sanjao.max123 wrote:
kakav nato.tito je stvorio a tudjman zacementiro avnojsku kiflicu.ti i ja dobro znamo kako je izgledala nacionalna Horvatska svih etnickih Horvata,nebitno koje viroispoviesti bili.genau,ovako..
Pa i ne baš. U toj tvorevini danas bi Hrvata bilo najmanje.
Imali bi nekoliko centara ekstremnog srpstva(napose u Andrićevoj Bosni) i bure islamističkog baruta,koje može eksplodirati svakoga časa u Pazaru,Plavu,Gusinjama,Prijepolju, Maoči,Sarajevu,Bugojnu,Bihaću...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne bi da nismo tako grdo nastradali u i iza onog rata... lako moguće da bi bili najmnogobrojniji narod na balkanu.... hrvata katolika bilo bi oko 7 milijuna, hrvata muslimana oko 3 milijuna i hrvata pravoslavaca oko 3-4 milijuna, a lako moguće da bi onda i alpski srbi katolici isto potpali pod nas, pa bi ih s vremenom asimilirali..... :))))
2015-08-08
Nakon propasti Karahasančeta...Ivan pernar je definitivno najbolje što se dogodilo u saboru i politici inače...Pernar rula!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Posto prezirem i gnjojam politicare,sacekat cu da vidim sto mladac sam bude mogao napraviti...On otprilike sto radi je pokusaj osvjesćivanja kurwi u vrsnom kupleraju...
Guest- Guest
ih..nepismeni su uzor nepismenima ala ga se brale..epikur37 wrote:Nakon propasti Karahasančeta...Ivan pernar je definitivno najbolje što se dogodilo u saboru i politici inače...Pernar rula!
Guest- Guest
Israel je stvorila Europa i USA, šta ne? Pa aj pomozi sirotu...Eva wrote:Kolinda i EU parlamentarci su profitirali ulaskom HR u NATO i EU. To bi trebalo svima bit dovoljno, ak su domoljubi. Tko se buni taj je jugoslavnskočetničkoudbaški šljam i treba ga protjerat.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pernar mozda i je komedijas, ali ono. Barem raspravlja tocno o stvarima koje njega interesiraju i isprovocira svakakve vrste rasprave. Kamo srece da ih je vise u saboru spremnih barem da pricaju. Pa makar i besmislice.
Guest- Guest
Yehudi wrote:
Braco & Seka.....u epizodi "umalo".
Guest- Guest
max123 wrote:dobro,kad ces ti dudek napokon shvatit, da je religije samo jedan mali dio nacionalnog folklora etnickih Horvata..jastreb wrote:Ovakve gluposti čak ni Pavelić nije sanjao.max123 wrote:kakav nato.tito je stvorio a tudjman zacementiro avnojsku kiflicu.ti i ja dobro znamo kako je izgledala nacionalna Horvatska svih etnickih Horvata,nebitno koje viroispoviesti bili.genau,ovako..crvenkasti wrote:Ne smije se ovako govoriti, jer NATO i Amerika su stvorili i Hrvatsku i Kosovo, i neprijatelji su Srbiji.
jedini način kako stvoriti tu državu
Guest- Guest
zapravo uopće nije spomenuo kako smo izgubili poslove u Libiji i Siriji zbog svoje vanjske poslušne "politike", prodaja oružja kanibalima to je opća tajna, jbg niš nova ali internet-milenijska generacija je kročila u sabornicu, hear-hear..
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija i Kina razvijaju novu rezervnu valutu, plan je stati u kraj dominaciji američkog dolara
» Kako stojite s ovim u vašem gradu?
» Čović: Herceg Bosna je nestala kako bi Hrvatska danas bila u ovim povijesnim granicama
» Španjolska : Kako izaći na kraj s 800 eura mjesečno ?
» Pred crkvu u splitskoj Sirobuji stigla je i policija koja čeka kraj mise kako bi ispitala što se dogodilo
» Kako stojite s ovim u vašem gradu?
» Čović: Herceg Bosna je nestala kako bi Hrvatska danas bila u ovim povijesnim granicama
» Španjolska : Kako izaći na kraj s 800 eura mjesečno ?
» Pred crkvu u splitskoj Sirobuji stigla je i policija koja čeka kraj mise kako bi ispitala što se dogodilo
Page 3 of 3