Kutak za rusofile
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Kutak za rusofile
nelose..uglavnom sve pogadjaju..sta daljina?My Brother Billo wrote:ma no poblem,a cuj nebi pucao na tu blizinu ni iz zracne,evo jos malo domaceg rada
Guest- Guest
los bi ja bio cetnik,premalo srpskih gena,a i znas da ja ne vjerujem u genetiku,kad su Rusi slomili Svabe u Staljingradu nije to bila nikakva genetska superiornost nego pobjeda duhapismejker wrote:ufffff..ne do Bog da Miha vidi ove mete i sa koje daljine...proglasit ce te Cetnikom od 10 godina..
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
A ja..no kad pogledas Ruse,ipak su zesci Arijevci nego Svabi..svabi su mis-mas..My Brother Billo wrote:los bi ja bio cetnik,premalo srpskih gena,a i znas da ja ne vjerujem u genetiku,kad su Rusi slomili Svabe u Staljingradu nije to bila nikakva genetska superiornost nego pobjeda duhapismejker wrote:ufffff..ne do Bog da Miha vidi ove mete i sa koje daljine...proglasit ce te Cetnikom od 10 godina..
Guest- Guest
sve 25 yardi,ovi oko mene mlatimudani i blize su metali,doduse strijeljana zatvorenog tipa,ne jebe te vjetar i tako to samo nekako mracno u picku materinu,visesam se oslanjao na nocni nisan,sljedece mi je isprobavanje drugih pistolja,kalibara pa se prebacujem na puscetinepismejker wrote:nelose..uglavnom sve pogadjaju..sta daljina?My Brother Billo wrote:ma no poblem,a cuj nebi pucao na tu blizinu ni iz zracne,evo jos malo domaceg rada
2017-04-17
e cuj ako vjerujes u kreacionizam svi smo imamo iste pra roditelje Adama i Evu,znaci svi imamo iste gene,e sad jebiga nece onaj tamo negdje u aziji,istocnoj evropi ili africi biti kreativan i pametan jer crkava od gladi i neimastine kao onaj u zapadnoj evropi ili americi koji ima savrsene uslove,to nema veze sa genima.pismejker wrote:A ja..no kad pogledas Ruse,ipak su zesci Arijevci nego Svabi..svabi su mis-mas..My Brother Billo wrote:los bi ja bio cetnik,premalo srpskih gena,a i znas da ja ne vjerujem u genetiku,kad su Rusi slomili Svabe u Staljingradu nije to bila nikakva genetska superiornost nego pobjeda duhapismejker wrote:ufffff..ne do Bog da Miha vidi ove mete i sa koje daljine...proglasit ce te Cetnikom od 10 godina..
2017-04-17
dosad sam gadjao iz BrowningaFN,Berette 22 i 9mm,iz prvog sranje,nikako da grupiram,no Beretta,tako lako je precizno pogoditi..My Brother Billo wrote:sve 25 yardi,ovi oko mene mlatimudani i blize su metali,doduse strijeljana zatvorenog tipa,ne jebe te vjetar i tako to samo nekako mracno u picku materinu,visesam se oslanjao na nocni nisan,sljedece mi je isprobavanje drugih pistolja,kalibara pa se prebacujem na puscetinepismejker wrote:nelose..uglavnom sve pogadjaju..sta daljina?My Brother Billo wrote:ma no poblem,a cuj nebi pucao na tu blizinu ni iz zracne,evo jos malo domaceg rada
Gluck 21 auto jos se privikavam..dolje sam nes u divlje odradio,i mogu rei definitivno,gan za obranu jako dobar..precizan je..
Guest- Guest
de..malo se zajebajem..na konto onih koji broje krvna zrnca...My Brother Billo wrote:e cuj ako vjerujes u kreacionizam svi smo imamo iste pra roditelje Adama i Evu,znaci svi imamo iste gene,e sad jebiga nece onaj tamo negdje u aziji,istocnoj evropi ili africi biti kreativan i pametan jer crkava od gladi i neimastine kao onaj u zapadnoj evropi ili americi koji ima savrsene uslove,to nema veze sa genima.pismejker wrote:A ja..no kad pogledas Ruse,ipak su zesci Arijevci nego Svabi..svabi su mis-mas..My Brother Billo wrote:los bi ja bio cetnik,premalo srpskih gena,a i znas da ja ne vjerujem u genetiku,kad su Rusi slomili Svabe u Staljingradu nije to bila nikakva genetska superiornost nego pobjeda duhapismejker wrote:ufffff..ne do Bog da Miha vidi ove mete i sa koje daljine...proglasit ce te Cetnikom od 10 godina..
Nego evo ti zanimljivo pitanje..zasto crnci ne znaju u globalu plicati,i kad padnu u vodu,udave se u pola metra..(gledao onaj izbjeglicki gumenjak,sa kojeg je palo nes Nigga u vodu..jebote,misici,kosti,jaki ko volovi i udave se.a bijelci bas i ne..onda???
Guest- Guest
hm,da ja sma pistolj birao po svojoj personalnosti,ima stvarno preciznih pistolja ali meni treba masina koju ne treba maziti a to ti je za mene CZ Ceski a kod pusaka AK 47 mada je jedan R 15 precizniji ali ima pun kurac djelova i treba ga maziti i paziti.
Gle ovu,ovdje sam joj jebo mater
2017-04-17
tus bio nes nadrkan..priznaj.. ...sef te naljutijo?My Brother Billo wrote:hm,da ja sma pistolj birao po svojoj personalnosti,ima stvarno preciznih pistolja ali meni treba masina koju ne treba maziti a to ti je za mene CZ Ceski a kod pusaka AK 47 mada je jedan R 15 precizniji ali ima pun kurac djelova i treba ga maziti i paziti.
Guest- Guest
crnci ako ces mene pitatu su bolji atlete od bijelaca,jebiga neznam ni ja plivati,probaj npr plivati u Uni punoj virova i nekih rupa velike su sanse da tu najebes,dok more samo plutas gore ko list,eventualno moze neka ajkulica gricnuti ali rijeka deleko opasnija
2017-04-17
ma nije nego uplatio sat vremena pa malo pozurio da ne istekne "Happy Hour"pismejker wrote:tus bio nes nadrkan..priznaj.. ...sef te naljutijo?My Brother Billo wrote:hm,da ja sma pistolj birao po svojoj personalnosti,ima stvarno preciznih pistolja ali meni treba masina koju ne treba maziti a to ti je za mene CZ Ceski a kod pusaka AK 47 mada je jedan R 15 precizniji ali ima pun kurac djelova i treba ga maziti i paziti.
2017-04-17
govorim u prosjeku..bilo gdje..poznato je da crnci su jako losi plivaci..bijelci kao ribe...sto mislis,jel to zato sto su se bijelci "vratili" iz mora na tlo,a crnci su bilo nesto sto i nije otpuzalo u more,ili nesto drugo..?My Brother Billo wrote:crnci ako ces mene pitatu su bolji atlete od bijelaca,jebiga neznam ni ja plivati,probaj npr plivati u Uni punoj virova i nekih rupa velike su sanse da tu najebes,dok more samo plutas gore ko list,eventualno moze neka ajkulica gricnuti ali rijeka deleko opasnija
Guest- Guest
"vidi se" grcenje ruke...precvrsto stisnuta i okidas sakom,ne prstom..zato sve dolje lijevo...svejedno drob si joj poki da..My Brother Billo wrote:ma nije nego uplatio sat vremena pa malo pozurio da ne istekne "Happy Hour"pismejker wrote:tus bio nes nadrkan..priznaj.. ...sef te naljutijo?My Brother Billo wrote:hm,da ja sma pistolj birao po svojoj personalnosti,ima stvarno preciznih pistolja ali meni treba masina koju ne treba maziti a to ti je za mene CZ Ceski a kod pusaka AK 47 mada je jedan R 15 precizniji ali ima pun kurac djelova i treba ga maziti i paziti.
Guest- Guest
crnci bijelci isti kurac,citam naucnici se jebu sa ljudskim i zivotinjskim dnk,to ti je sjebavanje genetike a ne te budalestine
2017-04-17
priznajem ima neku treskavu ruku,no dobro,jedna od mnogih mojih mana,moram raditi na tome,mada postoji jos jedna fora...tvrd obarac,npr kod CZ-a u kutiji mi je stigao i mali kljucic sa kojim se obarac moze omeksati a sa time se dobija i na preciznostipismejker wrote:"vidi se" grcenje ruke...precvrsto stisnuta i okidas sakom,ne prstom..zato sve dolje lijevo...svejedno drob si joj poki da..My Brother Billo wrote:ma nije nego uplatio sat vremena pa malo pozurio da ne istekne "Happy Hour"pismejker wrote:tus bio nes nadrkan..priznaj.. ...sef te naljutijo?My Brother Billo wrote:hm,da ja sma pistolj birao po svojoj personalnosti,ima stvarno preciznih pistolja ali meni treba masina koju ne treba maziti a to ti je za mene CZ Ceski a kod pusaka AK 47 mada je jedan R 15 precizniji ali ima pun kurac djelova i treba ga maziti i paziti.
2017-04-17
ne kuzis..zanim me logicki aspekt svega toga..nije rasisticka spika..nego jesul crnci i bijelci ,dva kasnije odvojena toka predaka,gdje su jedni osli u mora,a drugi ostali na tlu...My Brother Billo wrote:crnci bijelci isti kurac,citam naucnici se jebu sa ljudskim i zivotinjskim dnk,to ti je sjebavanje genetike a ne te budalestine
Guest- Guest
daj sliku gana..makar sa neta..My Brother Billo wrote:priznajem ima neku treskavu ruku,no dobro,jedna od mnogih mojih mana,moram raditi na tome,mada postoji jos jedna fora...tvrd obarac,npr kod CZ-a u kutiji mi je stigao i mali kljucic sa kojim se obarac moze omeksati a sa time se dobija i na preciznostipismejker wrote:"vidi se" grcenje ruke...precvrsto stisnuta i okidas sakom,ne prstom..zato sve dolje lijevo...svejedno drob si joj poki da..My Brother Billo wrote:ma nije nego uplatio sat vremena pa malo pozurio da ne istekne "Happy Hour"pismejker wrote:tus bio nes nadrkan..priznaj.. ...sef te naljutijo?My Brother Billo wrote:hm,da ja sma pistolj birao po svojoj personalnosti,ima stvarno preciznih pistolja ali meni treba masina koju ne treba maziti a to ti je za mene CZ Ceski a kod pusaka AK 47 mada je jedan R 15 precizniji ali ima pun kurac djelova i treba ga maziti i paziti.
Guest- Guest
jebiga o tome mozemo samo nagadjati.npr poslije potopa na sve 4 razlicite strane svijeta su ostali zivjeti neki "domorodci" d aih tako nazovem a genetski materijal im je bio potpuno identican iako nisu nikako mogli doci u dodir jedni sa drugima,sto me navodi na zakljucak da je prije potopa stvarno bila neka civilazija tipa Atlantida il ista ti ja znam,samo gadno je jer nema o tako necem ama bs nikakvih zapisa,potop je izgleda sve temeljito izbrisao
2017-04-17
Mda....uffff jebote,pisam ko konjusina...puno...jebi ga zderem lubenice i pijem pffo...lubenica su majka,one grcke sorte,hruskave,jako crvene i slatke..My Brother Billo wrote:jebiga o tome mozemo samo nagadjati.npr poslije potopa na sve 4 razlicite strane svijeta su ostali zivjeti neki "domorodci" d aih tako nazovem a genetski materijal im je bio potpuno identican iako nisu nikako mogli doci u dodir jedni sa drugima,sto me navodi na zakljucak da je prije potopa stvarno bila neka civilazija tipa Atlantida il ista ti ja znam,samo gadno je jer nema o tako necem ama bs nikakvih zapisa,potop je izgleda sve temeljito izbrisao
Guest- Guest
ovdje sve one gmo lubenice bez sjemenki,mamicu im jarecupismejker wrote:Mda....uffff jebote,pisam ko konjusina...puno...jebi ga zderem lubenice i pijem pffo...lubenica su majka,one grcke sorte,hruskave,jako crvene i slatke..My Brother Billo wrote:jebiga o tome mozemo samo nagadjati.npr poslije potopa na sve 4 razlicite strane svijeta su ostali zivjeti neki "domorodci" d aih tako nazovem a genetski materijal im je bio potpuno identican iako nisu nikako mogli doci u dodir jedni sa drugima,sto me navodi na zakljucak da je prije potopa stvarno bila neka civilazija tipa Atlantida il ista ti ja znam,samo gadno je jer nema o tako necem ama bs nikakvih zapisa,potop je izgleda sve temeljito izbrisao
2017-04-17
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50