Kutak za rusofile
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Kutak za rusofile
Ukrajinci su u banani,bez Rusa nemogu na duge staze a Rusi bez njih mogu,to je agonija i povratak u kameno dobaLeviathan2 wrote:pa jest,Ground Biscuits wrote:dobra ideja
ukrajinci reze na ruse i prijete non stop, slus granice i odjebite
poljaci isto a izvoze svasta u rusiju, slus i odjebi
da vidis kako bi se muzika promjenila
Guest- Guest
Uzbeki.Leviathan2 wrote:a koje onda kru te jebo, gruzijce, nisu u rusiji, a ono sto i jest to bi uteklo u gruzijuRayMabus wrote:Hebeš Čečene.Leviathan2 wrote:pa bio rat u ceceniji, koliko rusa il cecena uteklo, tek nekolicina kod sponzoraRayMabus wrote:Previše velika vukojebina i samo nek u Rusiji pocmu religijski neredi eto ti miljon muslimanskih izbjeglica u EU iz pravca sjevera tj Rusije ......koji gulag i Sibir ....svi bežanija u ....Brisel.
Stanovništvo: 1,394 milijuna (2016.)
ostali narodi i neznaju di je brisel a i boli ih kurac,
al zato pakiji znaju i zaobilaze rusiju a blize bi im bilo :D
32,121,000 |
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u biti rat u ceceniji su sponzorirali ameri i saudi, radikalizacija im je uvezena, sam stari kadirov koji se vratio pod ruski patronat je to rekao, da su cecensku borbu oteli vehabo saudijski placenicigovinda wrote:ma ne razumiju ljudi Rusiju...ono u Ceceniji je bio nacionalisticki pokret, raspadao se SSSR, Ceceni htjeli svoju drzavu..to sto su se kasnije radikalizirali vjerski (neki od njih) je samo bilo trazenje nacina da se dodje do svoje drzave...Leviathan2 wrote:pa bio rat u ceceniji, koliko rusa il cecena uteklo, tek nekolicina kod sponzoraRayMabus wrote:Previše velika vukojebina i samo nek u Rusiji pocmu religijski neredi eto ti miljon muslimanskih izbjeglica u EU iz pravca sjevera tj Rusije ......koji gulag i Sibir ....svi bežanija u ....Brisel.
boli kurac uzbeke za brisel,RayMabus wrote:Uzbeki.Leviathan2 wrote:a koje onda kru te jebo, gruzijce, nisu u rusiji, a ono sto i jest to bi uteklo u gruzijuRayMabus wrote:Hebeš Čečene.Leviathan2 wrote:pa bio rat u ceceniji, koliko rusa il cecena uteklo, tek nekolicina kod sponzoraRayMabus wrote:Previše velika vukojebina i samo nek u Rusiji pocmu religijski neredi eto ti miljon muslimanskih izbjeglica u EU iz pravca sjevera tj Rusije ......koji gulag i Sibir ....svi bežanija u ....Brisel.
[th]Population[/th] [th]• 2016 estimate[/th] 32,121,000
Uzbeci nisu u Rusiji, imaju svoju drzavu :))))))RayMabus wrote:Uzbeki.Leviathan2 wrote:a koje onda kru te jebo, gruzijce, nisu u rusiji, a ono sto i jest to bi uteklo u gruzijuRayMabus wrote:Hebeš Čečene.Leviathan2 wrote:pa bio rat u ceceniji, koliko rusa il cecena uteklo, tek nekolicina kod sponzoraRayMabus wrote:Previše velika vukojebina i samo nek u Rusiji pocmu religijski neredi eto ti miljon muslimanskih izbjeglica u EU iz pravca sjevera tj Rusije ......koji gulag i Sibir ....svi bežanija u ....Brisel.
[th]Population[/th] [th]• 2016 estimate[/th] 32,121,000
2016-11-17
vjerovatno..a sam Kadirov je izjavio da mu je Kuran na prvom mjestu pa tek onda Ustav Rusije..mislis da se neko od Rusa osvrnuo na to? Ma pricaj sto hoces dokle god cuvas Majcicu Rusiju...Leviathan2 wrote:u biti rat u ceceniji su sponzorirali ameri i saudi, radikalizacija im je uvezena, sam stari kadirov koji se vratio pod ruski patronat je to rekao, da su cecensku borbu oteli vehabo saudijski placenicigovinda wrote:ma ne razumiju ljudi Rusiju...ono u Ceceniji je bio nacionalisticki pokret, raspadao se SSSR, Ceceni htjeli svoju drzavu..to sto su se kasnije radikalizirali vjerski (neki od njih) je samo bilo trazenje nacina da se dodje do svoje drzave...Leviathan2 wrote:pa bio rat u ceceniji, koliko rusa il cecena uteklo, tek nekolicina kod sponzoraRayMabus wrote:Previše velika vukojebina i samo nek u Rusiji pocmu religijski neredi eto ti miljon muslimanskih izbjeglica u EU iz pravca sjevera tj Rusije ......koji gulag i Sibir ....svi bežanija u ....Brisel.
2016-11-17
ukrajinci su debelo u govnima, imam tu ukrajince na bausteli, oleg se vratio sa godisnjeg, veli da je situacija sve gora i gora, sto je najgore hrpa ljudi koji su radili u rusiji vise ne mogu u rusiju jer su im ukrajinske granicne sluzbe sjebale ruske radne dozvole a bio j ekakav takav dinar, sam veli da uskoro ocekuje krvave nerede u ukrajini ali ne protiv dobasa nego hunteGround Biscuits wrote:Ukrajinci su u banani,bez Rusa nemogu na duge staze a Rusi bez njih mogu,to je agonija i povratak u kameno dobaLeviathan2 wrote:pa jest,Ground Biscuits wrote:dobra ideja
ma moze kadirov reci sto hoce i nitko mu nis nece dok god to ne ide protiv interesa rusije, a kuran nikako ne ide kontra rusije,govinda wrote:vjerovatno..a sam Kadirov je izjavio da mu je Kuran na prvom mjestu pa tek onda Ustav Rusije..mislis da se neko od Rusa osvrnuo na to? Ma pricaj sto hoces dokle god cuvas Majcicu Rusiju...Leviathan2 wrote:u biti rat u ceceniji su sponzorirali ameri i saudi, radikalizacija im je uvezena, sam stari kadirov koji se vratio pod ruski patronat je to rekao, da su cecensku borbu oteli vehabo saudijski placenicigovinda wrote:ma ne razumiju ljudi Rusiju...ono u Ceceniji je bio nacionalisticki pokret, raspadao se SSSR, Ceceni htjeli svoju drzavu..to sto su se kasnije radikalizirali vjerski (neki od njih) je samo bilo trazenje nacina da se dodje do svoje drzave...Leviathan2 wrote:pa bio rat u ceceniji, koliko rusa il cecena uteklo, tek nekolicina kod sponzoraRayMabus wrote:Previše velika vukojebina i samo nek u Rusiji pocmu religijski neredi eto ti miljon muslimanskih izbjeglica u EU iz pravca sjevera tj Rusije ......koji gulag i Sibir ....svi bežanija u ....Brisel.
a oruzje nece okrenut, taman su ljepo slozili grozni, bilo bi steta to razjebat
i ja se srecem sa ljudima iz Ukrajine ali ne zelim ih pitati jel su Rusi ili Ukri a u biti za mene je to jedan te isti narod ko i mi Srbi i Crnogorci .mislim da je tu situacija sazrela za puc ili ako bi se desio scenario ulaska Ruske vojske na masovnoj skali,tu stanovnistvo u vecem dijelu Ukrajine nebi pruzlio otpor i docekali bi ih kao oslobodioce a ono malo tvrdoglavog otpora od strane Azov idiota i ostalih fanatika bi brzo bilo slomljeno.Leviathan2 wrote:ukrajinci su debelo u govnima, imam tu ukrajince na bausteli, oleg se vratio sa godisnjeg, veli da je situacija sve gora i gora, sto je najgore hrpa ljudi koji su radili u rusiji vise ne mogu u rusiju jer su im ukrajinske granicne sluzbe sjebale ruske radne dozvole a bio j ekakav takav dinar, sam veli da uskoro ocekuje krvave nerede u ukrajini ali ne protiv dobasa nego hunteGround Biscuits wrote:Ukrajinci su u banani,bez Rusa nemogu na duge staze a Rusi bez njih mogu,to je agonija i povratak u kameno dobaLeviathan2 wrote:pa jest,Ground Biscuits wrote:dobra ideja
Guest- Guest
ma nema sanse da rusi udju vojskom u ukrajinu, oni su napravili stanje sukoba u donbasu i to to ukrajinu drzi nepokretnom i beskorisnom i svabama i amerimaGround Biscuits wrote:i ja se srecem sa ljudima iz Ukrajine ali ne zelim ih pitati jel su Rusi ili Ukri a u biti za mene je to jedan te isti narod ko i mi Srbi i Crnogorci .mislim da je tu situacija sazrela za puc ili ako bi se desio scenario ulaska Ruske vojske na masovnoj skali,tu stanovnistvo u vecem dijelu Ukrajine nebi pruzlio otpor i docekali bi ih kao oslobodioce a ono malo tvrdoglavog otpora od strane Azov idiota i ostalih fanatika bi brzo bilo slomljeno.Leviathan2 wrote:ukrajinci su debelo u govnima, imam tu ukrajince na bausteli, oleg se vratio sa godisnjeg, veli da je situacija sve gora i gora, sto je najgore hrpa ljudi koji su radili u rusiji vise ne mogu u rusiju jer su im ukrajinske granicne sluzbe sjebale ruske radne dozvole a bio j ekakav takav dinar, sam veli da uskoro ocekuje krvave nerede u ukrajini ali ne protiv dobasa nego hunteGround Biscuits wrote:Ukrajinci su u banani,bez Rusa nemogu na duge staze a Rusi bez njih mogu,to je agonija i povratak u kameno dobaLeviathan2 wrote:pa jest,Ground Biscuits wrote:dobra ideja
Mislis? neznam kako bi Rusi odgovorili u slucaju nekog ozbiljnijeg angazovanja ukra po pitanju Krima,dosad su nesto cackali sa diverzantskim grupama itd ali ako bi krenuli frontalno mislim da bi ih Rusi rastavili na sastavne dijelove.Leviathan2 wrote:ma nema sanse da rusi udju vojskom u ukrajinu, oni su napravili stanje sukoba u donbasu i to to ukrajinu drzi nepokretnom i beskorisnom i svabama i amerimaGround Biscuits wrote:i ja se srecem sa ljudima iz Ukrajine ali ne zelim ih pitati jel su Rusi ili Ukri a u biti za mene je to jedan te isti narod ko i mi Srbi i Crnogorci .mislim da je tu situacija sazrela za puc ili ako bi se desio scenario ulaska Ruske vojske na masovnoj skali,tu stanovnistvo u vecem dijelu Ukrajine nebi pruzlio otpor i docekali bi ih kao oslobodioce a ono malo tvrdoglavog otpora od strane Azov idiota i ostalih fanatika bi brzo bilo slomljeno.Leviathan2 wrote:ukrajinci su debelo u govnima, imam tu ukrajince na bausteli, oleg se vratio sa godisnjeg, veli da je situacija sve gora i gora, sto je najgore hrpa ljudi koji su radili u rusiji vise ne mogu u rusiju jer su im ukrajinske granicne sluzbe sjebale ruske radne dozvole a bio j ekakav takav dinar, sam veli da uskoro ocekuje krvave nerede u ukrajini ali ne protiv dobasa nego hunteGround Biscuits wrote:Ukrajinci su u banani,bez Rusa nemogu na duge staze a Rusi bez njih mogu,to je agonija i povratak u kameno dobaLeviathan2 wrote:
pa jest,
Guest- Guest
vidio sam..ovi nasi desnicari na forumu ne shvacaju da Putin nije isto sto i Le Pen ili oni neonazi iz Njeamcke...zasto bi on pravio probleme sa muslimanima koji su 8 posto stanovnistva njegove drzave i koji zive tu otkad i Rusi a neki i prije njih...n diraj u Rusiju a ti hodaj zamotana, idi u dzamiju, pij votku, radi sta hoces...jebe ga se...a i neki od multimilijardera ruskih su muslimani...Leviathan2 wrote:jebote jes vidio slike groznog nekad i sad, euro metropole se mogu sakrit
2016-11-17
poznanica mi radi u ukrajini, bas u Dojnbasu, nadgledaju liniju fronte..kaze, rusi to mogu uzeti kad hoce ali nece, Ukrajinci ne mogu to uzeti jer bi uletili rusi, status kvo, uglavnom granatiraju jedni drugima rudnike i o tome se ne izvjestava mnogo ali zna biti u danu ispaljeno i po 1000 granata..i od Ukrajinaca i od Rusa..jedan dan jedni drugi dan drugi..Ground Biscuits wrote:Mislis? neznam kako bi Rusi odgovorili u slucaju nekog ozbiljnijeg angazovanja ukra po pitanju Krima,dosad su nesto cackali sa diverzantskim grupama itd ali ako bi krenuli frontalno mislim da bi ih Rusi rastavili na sastavne dijelove.Leviathan2 wrote:ma nema sanse da rusi udju vojskom u ukrajinu, oni su napravili stanje sukoba u donbasu i to to ukrajinu drzi nepokretnom i beskorisnom i svabama i amerimaGround Biscuits wrote:i ja se srecem sa ljudima iz Ukrajine ali ne zelim ih pitati jel su Rusi ili Ukri a u biti za mene je to jedan te isti narod ko i mi Srbi i Crnogorci .mislim da je tu situacija sazrela za puc ili ako bi se desio scenario ulaska Ruske vojske na masovnoj skali,tu stanovnistvo u vecem dijelu Ukrajine nebi pruzlio otpor i docekali bi ih kao oslobodioce a ono malo tvrdoglavog otpora od strane Azov idiota i ostalih fanatika bi brzo bilo slomljeno.Leviathan2 wrote:ukrajinci su debelo u govnima, imam tu ukrajince na bausteli, oleg se vratio sa godisnjeg, veli da je situacija sve gora i gora, sto je najgore hrpa ljudi koji su radili u rusiji vise ne mogu u rusiju jer su im ukrajinske granicne sluzbe sjebale ruske radne dozvole a bio j ekakav takav dinar, sam veli da uskoro ocekuje krvave nerede u ukrajini ali ne protiv dobasa nego hunteGround Biscuits wrote:
Ukrajinci su u banani,bez Rusa nemogu na duge staze a Rusi bez njih mogu,to je agonija i povratak u kameno doba
2016-11-17
meni je dobar onaj sejh omran kad prica o rusiji, jesi ga kad slusaogovinda wrote:vidio sam..ovi nasi desnicari na forumu ne shvacaju da Putin nije isto sto i Le Pen ili oni neonazi iz Njeamcke...zasto bi on pravio probleme sa muslimanima koji su 8 posto stanovnistva njegove drzave i koji zive tu otkad i Rusi a neki i prije njih...n diraj u Rusiju a ti hodaj zamotana, idi u dzamiju, pij votku, radi sta hoces...jebe ga se...a i neki od multimilijardera ruskih su muslimani...Leviathan2 wrote:jebote jes vidio slike groznog nekad i sad, euro metropole se mogu sakrit
jesam..ne slazem se bas sa svime sto kaze..Leviathan2 wrote:meni je dobar onaj sejh omran kad prica o rusiji, jesi ga kad slusaogovinda wrote:vidio sam..ovi nasi desnicari na forumu ne shvacaju da Putin nije isto sto i Le Pen ili oni neonazi iz Njeamcke...zasto bi on pravio probleme sa muslimanima koji su 8 posto stanovnistva njegove drzave i koji zive tu otkad i Rusi a neki i prije njih...n diraj u Rusiju a ti hodaj zamotana, idi u dzamiju, pij votku, radi sta hoces...jebe ga se...a i neki od multimilijardera ruskih su muslimani...Leviathan2 wrote:jebote jes vidio slike groznog nekad i sad, euro metropole se mogu sakrit
2016-11-17
ja sam poslusao nekoliko njegovih intrvjua, lik koji ima puno iskustva i shvacanja svijeta oko sebegovinda wrote:jesam..ne slazem se bas sa svime sto kaze..Leviathan2 wrote:meni je dobar onaj sejh omran kad prica o rusiji, jesi ga kad slusaogovinda wrote:vidio sam..ovi nasi desnicari na forumu ne shvacaju da Putin nije isto sto i Le Pen ili oni neonazi iz Njeamcke...zasto bi on pravio probleme sa muslimanima koji su 8 posto stanovnistva njegove drzave i koji zive tu otkad i Rusi a neki i prije njih...n diraj u Rusiju a ti hodaj zamotana, idi u dzamiju, pij votku, radi sta hoces...jebe ga se...a i neki od multimilijardera ruskih su muslimani...Leviathan2 wrote:jebote jes vidio slike groznog nekad i sad, euro metropole se mogu sakrit
ma ja sam ipak Bosanac, ne mogu neke stvari Rusima oprostiti :))Leviathan2 wrote:ja sam poslusao nekoliko njegovih intrvjua, lik koji ima puno iskustva i shvacanja svijeta oko sebegovinda wrote:jesam..ne slazem se bas sa svime sto kaze..Leviathan2 wrote:meni je dobar onaj sejh omran kad prica o rusiji, jesi ga kad slusaogovinda wrote:vidio sam..ovi nasi desnicari na forumu ne shvacaju da Putin nije isto sto i Le Pen ili oni neonazi iz Njeamcke...zasto bi on pravio probleme sa muslimanima koji su 8 posto stanovnistva njegove drzave i koji zive tu otkad i Rusi a neki i prije njih...n diraj u Rusiju a ti hodaj zamotana, idi u dzamiju, pij votku, radi sta hoces...jebe ga se...a i neki od multimilijardera ruskih su muslimani...Leviathan2 wrote:jebote jes vidio slike groznog nekad i sad, euro metropole se mogu sakrit
2016-11-17
pa istina je , to ja i ostalima pokušavam objasniti da je Putin ideološki puno bliži Angeli Merkel i Hollandeu, nego AfDu, Marinu La Pen, i Trumpu, bez obzira što se sa ovima drugima bolje dogovara.. ali ideološki je on na razini Hoollandeagovinda wrote:vidio sam..ovi nasi desnicari na forumu ne shvacaju da Putin nije isto sto i Le Pen ili oni neonazi iz Njeamcke...zasto bi on pravio probleme sa muslimanima koji su 8 posto stanovnistva njegove drzave i koji zive tu otkad i Rusi a neki i prije njih...n diraj u Rusiju a ti hodaj zamotana, idi u dzamiju, pij votku, radi sta hoces...jebe ga se...a i neki od multimilijardera ruskih su muslimani...Leviathan2 wrote:jebote jes vidio slike groznog nekad i sad, euro metropole se mogu sakrit
Guest- Guest
upravo...jeste da vise naginje drzavnom kapitalizmu nego trzisnom ali tu je to...Pinochet wrote:pa istina je , to ja i ostalima pokušavam objasniti da je Putin ideološki puno bliži Angeli Merkel i Hollandeu, nego AfDu, Marinu La Pen, i Trumpu, bez obzira što se sa ovima drugima bolje dogovara.. ali ideološki je on na razini Hoollandeagovinda wrote:vidio sam..ovi nasi desnicari na forumu ne shvacaju da Putin nije isto sto i Le Pen ili oni neonazi iz Njeamcke...zasto bi on pravio probleme sa muslimanima koji su 8 posto stanovnistva njegove drzave i koji zive tu otkad i Rusi a neki i prije njih...n diraj u Rusiju a ti hodaj zamotana, idi u dzamiju, pij votku, radi sta hoces...jebe ga se...a i neki od multimilijardera ruskih su muslimani...Leviathan2 wrote:jebote jes vidio slike groznog nekad i sad, euro metropole se mogu sakrit
2016-11-17
[size=40][size=40]Trump [size=40]Order[/size] [size=40]Bans[/size] [size=40]Lobbying[/size] [size=40]Activities[/size] [size=40]of[/size] [size=40]Administration[/size] [size=40]Staff[/size] [size=40]for[/size] [size=40]Five[/size] [size=40]Years[/size][/size]
[/size]
US
01:05 29.01.2017(updated 01:43 29.01.2017) Get short URL
0 764240
"This is the five-year ban I've been talking a lot on the campaign trail and we are now putting it into effect," Trump said Saturday after signing the executive order.
The ban also includes a lifetime ban on lobbying for foreign governments.
Also, Donald Trump signed an executive order that would reorganize the country's National Security Council as well as the Homeland Security Council.
"This is the reorganization of the National Security Council and the Homeland Security Council," Trump said Saturday before signing the document.
[/size]
© AFP 2016/ JIM WATSON
US
01:05 29.01.2017(updated 01:43 29.01.2017) Get short URL
0 764240
Donald Trump signed an executive order preventing members of his administration from lobbying activities.
MOSCOW (Sputnik) — US President Donald Trump signed an executive order preventing members of his administration from lobbying activities for a period of five years."This is the five-year ban I've been talking a lot on the campaign trail and we are now putting it into effect," Trump said Saturday after signing the executive order.
The ban also includes a lifetime ban on lobbying for foreign governments.
Also, Donald Trump signed an executive order that would reorganize the country's National Security Council as well as the Homeland Security Council.
"This is the reorganization of the National Security Council and the Homeland Security Council," Trump said Saturday before signing the document.
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50