Splićani na Facebooku pisali da "bolesne pederčine treba pobit", sad bi mogli u zatvor
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Splićani na Facebooku pisali da "bolesne pederčine treba pobit", sad bi mogli u zatvor
Prva je optužnica podignuta protiv 32-godišnjaka kojemu se na teret stavlja da je 1. svibnja ove godine oko 1 sat, u nakani javnog širenja i propagiranja nesnošljivosti prema osobama homoseksualne spolne orijentacije koje su organizirale manifestaciju "Javni prosvjed za prava LGBT osoba - Split Pride 2016", sa svog profila putem internetske društvene mreže Facebook objavio na Dalmatinskom portalu tekst u kojem stoji da takve osobe, koje je pritom nazvao pogrdnim imenima, "treba pobiti".
S obzirom na široku dostupnost objavljenih riječi na društvenoj mreži, izazvana je uznemirenost i strah od mogućeg nasilja kod građana takve spolne orijentacije koji su imali namjeru sudjelovati u ovoj manifestaciji, navodi se u optužnici.
Druga je optužnica podnesena protiv 35-godišnjaka i to za isto kazneno djelo. On je optužen da je 2. lipnja ove godine u 12 sati na svom profilu preko Facebooka objavio tekst "polit petrolejon i užgat".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/splicani-na-facebooku-pisali-da-bolesne-pedercine-treba-pobit-sad-bi-mogli-u-zatvor/927685.aspx
S obzirom na široku dostupnost objavljenih riječi na društvenoj mreži, izazvana je uznemirenost i strah od mogućeg nasilja kod građana takve spolne orijentacije koji su imali namjeru sudjelovati u ovoj manifestaciji, navodi se u optužnici.
Druga je optužnica podnesena protiv 35-godišnjaka i to za isto kazneno djelo. On je optužen da je 2. lipnja ove godine u 12 sati na svom profilu preko Facebooka objavio tekst "polit petrolejon i užgat".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/splicani-na-facebooku-pisali-da-bolesne-pedercine-treba-pobit-sad-bi-mogli-u-zatvor/927685.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Splićani na Facebooku pisali da "bolesne pederčine treba pobit", sad bi mogli u zatvor
smijesno bavit se ovim , kad vec tu ovako
prvi kriv i neka sitna novcana/rad kazna te mnogo zajebancije oko svega
drugi nije kriv , lirska slika , jucer petrolej uzgat danas na aparatima ili nesto trece
prvi kriv i neka sitna novcana/rad kazna te mnogo zajebancije oko svega
drugi nije kriv , lirska slika , jucer petrolej uzgat danas na aparatima ili nesto trece
2014-04-12
Re: Splićani na Facebooku pisali da "bolesne pederčine treba pobit", sad bi mogli u zatvor
A kao demokracija smo pa se smije iskazati stav.
Ovo je poticanje na zlocin i nasilje,i to direktno..ne odobravam gejama,ali ovo je previse..Regoč wrote:A kao demokracija smo pa se smije iskazati stav.
Guest- Guest
Ne prema pederima.Regoč wrote:A kao demokracija smo pa se smije iskazati stav.
ne smiješ pozivat na paljenje pedera. Možeš se molit da se spontano zapale,molitvu još nisu zabranili.
danni1-
2014-04-16
trebali su napisat da katolibane treba pobit, dobili bi medalju...
kod mene ja sasvim normalno pozivat i tražiti da se sve desničare spali, a onda administratori koji su svjesni da još nije vrijeme sazrilo, idu za njima i brišu upise palitelja, a onda ako im koji takav upis i promakne obavezno im nađu opravdanje u afektu ili tako nekoj prepasti od okorjelih desničara....danni1 wrote:Ne prema pederima.Regoč wrote:A kao demokracija smo pa se smije iskazati stav.
ne smiješ pozivat na paljenje pedera. Možeš se molit da se spontano zapale,molitvu još nisu zabranili.
2015-08-08
Retardirane, muslimaske pedercine. To bi sigurno proslo. Nitko ne bi ni slova rekao.
2014-04-14
marcellus wrote:trebali su napisat da katolibane treba pobit, dobili bi medalju...
markicku ne treba
Ona je KATOLIBANKA
Pravdali smo i vrele ampule i slično afektom, ako prigovora ima uvijek smo ih spremni čuti, tj. pročitati...michaellcmacha wrote:kod mene ja sasvim normalno pozivat i tražiti da se sve desničare spali, a onda administratori koji su svjesni da još nije vrijeme sazrilo, idu za njima i brišu upise palitelja, a onda ako im koji takav upis i promakne obavezno im nađu opravdanje u afektu ili tako nekoj prepasti od okorjelih desničara....danni1 wrote:Ne prema pederima.Regoč wrote:A kao demokracija smo pa se smije iskazati stav.
Guest- Guest
mislim da misli na face admine, valjda :D
kic wrote:mislim da misli na face admine, valjda :D
krivo mislis da on misli na druge regulatore misli
mislim
2014-04-12
Zvučalo mi je kao da je nama upućeno... :Dkic wrote:mislim da misli na face admine, valjda :D
Guest- Guest
To je vrjednosni sud. Tipa gripaše treba ciepiti, gangrenozni ud treba odsjeći, pedere treba...bogomdani wrote:Ovo je poticanje na zlocin i nasilje,i to direktno..ne odobravam gejama,ali ovo je previse..Regoč wrote:A kao demokracija smo pa se smije iskazati stav.
debotoijusto wrote:kic wrote:mislim da misli na face admine, valjda :D
mislim
ako ispane da sam ja u pravu, drzat ces Matu Bulica 3 dana na avu
De, de, niste vi ništa manje face od tih Mihinih adminah.Starhemberg wrote:Zvučalo mi je kao da je nama upućeno... :Dkic wrote:mislim da misli na face admine, valjda :D
Horny nisi ti pravdao nego maxo jos tamo, a sto se tiče ampula one su uvijek bile i biti ce legitimne, za pojedine, a spaljivanje svih niti je bilo niti ce biti legitimno
2015-08-08
Hahahahaha! Što bi reko Crveni Vuk.kic wrote:debotoijusto wrote:kic wrote:mislim da misli na face admine, valjda :D
mislim
kic wrote:debotoijusto wrote:kic wrote:mislim da misli na face admine, valjda :D
mislim
prije bi se ubio nozem na struju
mislio je na vas ovdje ili je mislio na vas ovdje , treceg nema
tko ne zna @mihu skupo bi ga platio
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Treba li graditi Pelješki most da bi Kotromanović i Fred Matić mogli do Dubrovnika?
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» SPLIĆANI SE TUKLI SA "GROBARIMA" NA JUGU
» Treba li graditi Pelješki most da bi Kotromanović i Fred Matić mogli do Dubrovnika?
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» SPLIĆANI SE TUKLI SA "GROBARIMA" NA JUGU
Page 1 of 2