BALLON D'OR '16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 39
Page 22 of 39 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39
Re: BALLON D'OR '16
Zizu je kraljina, uvijek sam ga volio. Inače sam volio isključivo napadače (Solskjaer, Nistelrooy, Carew, Owen...) jer sam svojevremeno i sam bio napadač. Ali Zizu je uvijek bio igrač kojem sam se posebno divio. Doktor nogometa!operw wrote:zizu, najbolje godine ostavio je u Juventusu. klasa
Kako ga je zabio malom Luzerkusenu, koji se spletom sretnih okolnosti našao u finalu
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Svojevremeno?!scorpion wrote:Zizu je kraljina, uvijek sam ga volio. Inače sam volio isključivo napadače (Solskjaer, Nistelrooy, Carew, Owen...) jer sam svojevremeno i sam bio napadač. Ali Zizu je uvijek bio igrač kojem sam se posebno divio. Doktor nogometa!operw wrote:zizu, najbolje godine ostavio je u Juventusu. klasa
Kako ga je zabio malom Luzerkusenu, koji se spletom sretnih okolnosti našao u finalu
Pa imaš 17 godina, maloumni kretino...
:D
Spletom zasluženih okolnosti je Bayer iskara crvenu koloniju incesta iz Manchestera...
Al ne virujen da si to gleda, tek si bija ima 3 godine...
:^O
Guest- Guest
i kako su odmah posle finala, klosari iz minhena, po svom starom klosarskom obicaju ocerupali bayer, uzevsi im 3 glavna igaca-ballacka, ze roberta i lucia...
mrtva trka izmedju njih, djubrentusa i cerge ko je gori i vasljiviji klub.
mrtva trka izmedju njih, djubrentusa i cerge ko je gori i vasljiviji klub.
Guest- Guest
Tako je, odma su upropastili Bayer, ka i Borussiju čin je uzletila...
Bas su jadnici, guše svaku konkurenciju nepotrebnom kupovinom protivničkih igrača...
;)
Bas su jadnici, guše svaku konkurenciju nepotrebnom kupovinom protivničkih igrača...
;)
Guest- Guest
A bayer i dortmund moraju njima prodati?
Eto, bila im je izrazita želja njima ih prodat...
Obožavan kad se praviš glup...
;)
Obožavan kad se praviš glup...
;)
Guest- Guest
Netko ih natjerao ili sta?
http://net.hr/sport/nikad-losiji-ove-brojke-trebale-bi-jako-zabrinuti-cristiana-ronalda/
gotov je pederko, ako dobije loptu bit će to najveća nogometna sramota u povijesti.
gotov je pederko, ako dobije loptu bit će to najveća nogometna sramota u povijesti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Bit ce sramota, slažen se...
Al triba mislit na psihu pederka i pomoć mu da ne napravi suicid...
To mu je ionako zadnja nagrada, pa nek mu je i daju, ko ga jebe...
;)
Al triba mislit na psihu pederka i pomoć mu da ne napravi suicid...
To mu je ionako zadnja nagrada, pa nek mu je i daju, ko ga jebe...
;)
Guest- Guest
Koji si ti kurac na ovom forumu da ćeš određivati tko će što pisati i misliti?Tommy Ramone wrote:
Pa što onda sereš bezveze i lupetaš gluposti?
Čovjek misli svojom glavom...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Koji si ti kurac na ovom forumu da ćeš određivati tko će što pisati i misliti?Tommy Ramone wrote:
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:amper1950 wrote:Koji si ti kurac na ovom forumu da ćeš određivati tko će što pisati i misliti?Tommy Ramone wrote:
Ok,kaj je sad? Znači, kad netko napiše neku glupost i sere bez veze, onda mu ti imaš pravo to ukazati. A kad netko drugi napiše glupost i sere bez veze, onda ja nemam na to pravo?!?
U prethodnom postu sam, ako nisi primjetija, samo citira ono šta si ti meni napisa...
Guest- Guest
Možda ti misliš da si zanimljiv, ali samo si retardiranfridrih_niche wrote:Svojevremeno?!
Pa imaš 17 godina, maloumni kretino...
Spletom zasluženih okolnosti je Bayer iskara crvenu koloniju incesta iz Manchestera...
Al ne virujen da si to gleda, tek si bija ima 3 godine...
:^O
muckodjubre wrote:A bayer i dortmund moraju njima prodati?
demo ti si ili velika vrana, ili veliki licemer.
pa klosari vrbuju igrace, gde igrac kaze ili bayern-ili odlazim sledece sezone za dzbabe.
kako su prosjaci iz torina uzeli vidala samo za 15 miliona? vidala su bezecovali klosari iz minhena, a bayer je prodao u bescenje igraca, samo da ga klosarima iz minhena ne proda.
Guest- Guest
sve to dođe na naplatu oslabi konkurenciju pa se raspadne liga kao serie a, hnl, bundes... one man show zna se prvak mjesec dana prije početka i onda se čude što samo lokalci gledaju. premier je vrh je ima brdo jakih igrača u primeri imas tri, ostalo jad i bijeda
jel ti to vidal ispričao? odakle ti to?Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:A bayer i dortmund moraju njima prodati?
pa klosari vrbuju igrace, gde igrac kaze ili bayern-ili odlazim sledece sezone za dzbabe.
kako su prosjaci iz torina uzeli vidala samo za 15 miliona? vidala su bezecovali klosari iz minhena, a bayer je prodao u bescenje igraca, samo da ga klosarima iz minhena ne proda.
muckodjubre wrote:jel ti to vidal ispričao? odakle ti to?Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:A bayer i dortmund moraju njima prodati?
ivan je ispricao...
Guest- Guest
bayerna je najviše razjebao trojanski konj u vidu pepa guardiole koji je razmontirao moćni juppov stroj...bafalo wrote:sve to dođe na naplatu oslabi konkurenciju pa se raspadne liga kao serie a, hnl, bundes... one man show zna se prvak mjesec dana prije početka i onda se čude što samo lokalci gledaju. premier je vrh je ima brdo jakih igrača u primeri imas tri, ostalo jad i bijeda
šta vrijedi premier ligi što troše ko pijani milijarderi kad će ih opet pomesti španjolci ili švabe pa čak i juventus
pep je uzeo ligu svake godine to ni on nije mogao razjebat govorim o ligi premier i primera su najatraktivnije i gledanije jer se ne zna unaprijed tko će bit prvak koji kurac da čovjek gleda bundes ili serie a kad kad i slučajno netko drugi uzme 2 kluba odma sve pokupuju i sve po starom
a liga prvaka se uvijek gleda
a liga prvaka se uvijek gleda
U premier ligi uvijek znamtko nece biti-arsenal
samo polako wenger ima projekt mladi igrači su tu samo treba malo sazrit
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 39