BALLON D'OR '16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 39
Page 21 of 39 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39
Re: BALLON D'OR '16
bolje nek izračuna koliko naslova su ukrali Juventusu od osnutka serie AEnd1899 wrote:majmune nasnimi jedan video na jutubu o juventusovim krađama koje si zapisao na papir
bracala je već spominjao torino, tko zna tko je još oštetio Juventus
Guest- Guest
Andrea Pirlo (igrač New York Cityja): "Messi je najbolji igrač na svijetu. On je nevjerovatan. Sve što je postigao do sada je neponovljivo."
"Igrali smo prijateljsku utakmicu na Camp Nouu protiv najboljeg tima na svijetu. Pep Guardiola, koji je tada bio trener Barçe, mi je rekao da me želi u svom timu. Nakon utakmice smo dugo razgovarali u njegovoj kancelariji."
"Kako sam se osjećao kada mi je Pep rekao da me želi u Barceloni? Kako bih se osjećao, kako ne bih želio preći u Barçu? Pep je, bez ikakve sumnje, najbolji trener na svijetu. Pogledajte samo šta je sve napravio u Barceloni i Bayernu."
"Igrali smo prijateljsku utakmicu na Camp Nouu protiv najboljeg tima na svijetu. Pep Guardiola, koji je tada bio trener Barçe, mi je rekao da me želi u svom timu. Nakon utakmice smo dugo razgovarali u njegovoj kancelariji."
"Kako sam se osjećao kada mi je Pep rekao da me želi u Barceloni? Kako bih se osjećao, kako ne bih želio preći u Barçu? Pep je, bez ikakve sumnje, najbolji trener na svijetu. Pogledajte samo šta je sve napravio u Barceloni i Bayernu."
Last edited by End1899 on 17/11/2016, 20:39; edited 1 time in total
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pirlo je za onog ogavnog Biskvita izmislio nogomet, ovaj nije dostojan Pirlu ni kopačke očistiti. A ove izmišljotine s Čerga Balkan Pirlo sigurno nije rekao. Pirlo je legenda Milana, većeg kluba od Barce tako da nema nikakvog motiva igrat za njih.
Guest- Guest
samo smireno, nije da će pirlo postat bolji od busija nakon ovakvih kompleks komentara. pirlo da je valjao guardiola bi ga odma pozvao u barcelonu za koju i sam kaže da je najbolji klub svijeta i nikad u karijeri ne bi imao jednu veliku mrlju čime je sve uništio, prelazak u đubretare. međutim samim tim šta je prešao iz redova milana u đubretare samo dokazuje da ne može biti nikakva legenda, jedino juda iškarijotski
2015-08-25
to je intervju iz tko zna koje godine. zvala ga je farsa, no nakon toga dobio je poziv marotte i ispunio svoju nacionalnu dužnost potpisavši za najveći talijanski i europski klub u povijesti.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Pirlo je za onog ogavnog Biskvita izmislio nogomet, ovaj nije dostojan Pirlu ni kopačke očistiti. A ove izmišljotine s Čerga Balkan Pirlo sigurno nije rekao. Pirlo je legenda Milana, većeg kluba od Barce tako da nema nikakvog motiva igrat za njih.
Guest- Guest
ajmo zaustaviti sve što trenutno radimo i zaplješćimo za busquetsa i ovu moćnu kolekciju
2015-08-25
Jedna od većih prevara u svitu baluna, samo su Luka i Pogba veće...
;)
Ende, uvik cu podržavat tvoje stavove o Messiju i Modriću...
Al Pepa, Valdesa i ovog simulatora nikad...
:D
;)
Ende, uvik cu podržavat tvoje stavove o Messiju i Modriću...
Al Pepa, Valdesa i ovog simulatora nikad...
:D
Guest- Guest
nisu bitna naša mišljenja, ova postignuća su dovoljna i govore sama za sebe, a tek mu je 28, sutra jubilej 400. utakmica u dresu barcelone, vjerojatno će završit karijeru kao najtrofejniji igrač u povijesti, nitko ovo nema.
2015-08-25
Otkad je bitno sto nogometasi i novinari misle ?
To ste rekli za malog luku , sami sebi skacete u usta
Ziil Los Dii ! wrote:Otkad je bitno sto nogometasi i novinari misle ?
jedno su novinari, drugo su izmišljeni članci iz produkcije loreala i marce, mislim da bi to svi trebali razlikovati. koliko su počeli uzdizati kovačića mogao bi i jedan modrić, najveći prevarant u povijesti nogometa, pasti u drugi plan.
2015-08-25
jel kao npr.stručni žiri uefa ili profi nogometaši 1. i 2. španjolske lige?
Nijedan objektivni novinar, igrač ili trener neće nikad dovest jednog Busquetsa u rang s Pirlom. Pirlo je barem dvije klase iznad.
Guest- Guest
operw wrote:ispunio svoju nacionalnu dužnost potpisavši za najveći talijanski i europski klub u povijesti.
Tako je, zato je i potpisao za Milan.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Nijedan objektivni novinar, igrač ili trener neće nikad dovest jednog Busquetsa u rang s Pirlom. Pirlo je barem dvije klase iznad.
Guest- Guest
Zizu je kraljina, uvijek sam ga volio. Inače sam volio isključivo napadače (Solskjaer, Nistelrooy, Carew, Owen...) jer sam svojevremeno i sam bio napadač. Ali Zizu je uvijek bio igrač kojem sam se posebno divio. Doktor nogometa!operw wrote:zizu, najbolje godine ostavio je u Juventusu. klasa
Kako ga je zabio malom Luzerkusenu, koji se spletom sretnih okolnosti našao u finalu
Page 21 of 39 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 39