ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BALLON D'OR '16

Page 17 of 39 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Next

Go down

BALLON D'OR '16 - Page 17 Empty Re: BALLON D'OR '16

Post by Ziil Los Dii ! 14/11/2016, 16:10

scorpion wrote:
mocni majmun wrote:. Vjerojatno su obojica šizofreničari i kao takve ih ne treba doživljavat, ni čitat njihove komentare.
 ne kaze se tako :facepalm

Ziil Los Dii !

2015-10-11

Back to top Go down

Post by scorpion 14/11/2016, 16:14

bracalin utjecaj  :^0

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 14/11/2016, 16:18

scorpion wrote:bracalin utjecaj  :^0
To nije nesto cime bi se trebao ponositi micek, jos manje smijati se...

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 17:19

fridrih_niche wrote:Zeke Thomas nije isa zbog Jordana, to je možda i jedina istina u bljuvotini od posta...
Al ne zbog 1 na 1, naravno...
Al Jordan je stavija veto...
Al ovo smeće da 'Jordan nije veći od Kobea i Jamesa (lol)' mi je znak da nema smisla dalje raspravljat o ničemu...
Ni o balunu, ni košarci...
Ni životu...
;)
Naravno da je 1 razlog onih 1 na 1. Ni po mašti, ni po tehnici ni po skočnosti nije kvalitetniji od kobea bryanta. Jedan od velikih i neprikosnovenih asova NBA lige što je i sam Jordan priznao.
Isto kao i LeBron.
A između ostalog iako ne namjeravam mješati centre i visoke bekove šutere nedostižan je veliki karim abdul jabar sa 38 tisuća 387 koševa od kojih je većinu zabio legendarnim skyhookom.
Pa neponovlji akeem the dream i sve njih bi bilo čak i moguće klonirati međutim veličanstveni magic Johnson njega ne.
A između ostalog nemoj niti pitati kako bi završio dvoboj jordanovih bullsa protiv showtimea iz 80-ih (magic, jabar, vorti, wilkens-wilks, bayron scott) ili protiv teške artiljerije 2000-te kobe bryant i oneill (u najboljoj formi nezaustavljiv).
to ne umanjuje veličinu MJ-a i bullsa međutim jednostavno nije veći od svih ovih asova koje sam nabrojao. Isto kao i od larrya birda (koji je rekao prvi put kad ga je vidio u porazu od bostona gdje je jordan zabio 60-tak koševa: "mislio sam da se bog spustio na zemlju, moram što prije otići iz ove lige, postala je užasno teška") ali tu je već bilo 7 godina razlike, jordan je rodjen 1963. a bird 1956. a trebalo bi ga i pitati kako je prošao u susretnu s lakersima i u susretu s prvacima i sa bad boysima destrit pistonsima u play-off-u za koje je igrao baš thomas- 4-0 - capotto.
a onih 6 titula što je osvojio svih 6 finala su bili kroz iglene ušice. tako da su ta finala mogla biti i porazi.
ono protiv phoneixa '93. čak se i danas veliki neponovljivi charles bartley pita kako je to izgubio, a nije ju riješio jordan nego tricom john paxon, a ona 2 finala protiv utah. ja mislim da bi dan danas carl mallone u onom svom kamionu kojeg vozi sada kad je u penziji u paru na terenu sa johnom stocktonom, ne mogu shvatiti kako su ona 2 finala otišla na stranu bullsa.
kao i super sonixi u onom finalu gdje su rukavica bayton i čudovište shaun kenp isto tako izgubili za ništa, a da ne govorimo finale protiv portlanda za kojeg je nastupao all-star neprikosnoveni clyde drexler isto kroz iglene ušice i šesto finale neregularno koš jordana u zadnjoj sekundi i odlazak u legendu za naslov prvaka. međutim radilo se o faulu napadu velikom kao rocky mountains (pokušaj finte, igrač nije nasjeo i odgurivanje ruke da bi došo do prostora).
još jednom, sve to ništa ne umanjuje. otišlo je na njegovu stranu.
ali sigurno nije niti će ikad biti veći od svih ovih asova koje sam nabrojao.
ronaldo brazilac bolji je od messija.
ko zna da nije morao u 28 godini prekinut karijeru gdje bi bio kraj marka van bastena.
ko zna zašto mauro icardi ne može igrati za argentinsku reprezentaciju? slijedi odgovor: a mali je stavio veto i rekao selektoru argentine zajedno sa igračima koji ga podržavaju da ga ne zove zato jer je preoteo ženu maksiju lopezu.

tako da michael jordan i mali iz rosaria (messi) uvijek nešto uvjetuju umjesto da gledaju svoje poslove.

e ono finale detroit-portland 4-0. kako je veliki stručnjak za košarku i tenis neven bertičević prikrio sve batine koje je dražen dobio u toj utakmici i koliko je puta prošao ko bos u trnju u sudaru sa bad boysima i u onim blokovima sa prljavim bill abyiom. sve je to lijepo objasnjeno u giganti del basket, a i ono njegovo potsmijavanje kineskog tenisača michaela changa koji je uzeo američko državljanstvo. to je majstore nekako tvoj nivo (nadam se da si ipak nešto naučio).

i za kraj, svi veliki košarkaši u toku ljeta čak i oni koji igraju na poziciji beka odlazili su kod velikog ola juana da s njim zajedno treniraju.

uvijek sam ti na raspolaganju ako želiš nešto naučiti, a mišljenja su bože moj uvijek mišljenja i na mojoj su strani.

PS valjda znaš ko je doctor jay? a njegovo mišljenje se itekako cijeni. rekao je "mj je među najvećima, ali nije najveći", a što se tiče zakucavanja MJ-a odlična su, ali su ništa prema onome što je radio doctor jay.

Last edited by mocni majmun on 14/11/2016, 17:28; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/11/2016, 17:23

moćni majmun,životinja...

najveći živući poznavatelj NBA lige,serije A,lige prvaka te talijanske i španjolske košarke

BALLON D'OR '16 - Page 17 6b8efe2f85c2b63406b2BALLON D'OR '16 - Page 17 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500BALLON D'OR '16 - Page 17 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 17:25

samo sto nije clay draxler nego clyde drexler.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 17:30

muckodjubre wrote:moćni majmun,životinja...

najveći živući poznavatelj NBA lige,serije A,lige prvaka te talijanske i španjolske košarke
ringrazio segnor cavaliere demonski.
neko je bio za šankom sa cigaretama i s pivom i alkoholom, a neko je kao moćni majmun sve to pratio i to stavio u praksu na igralištima.
znači od svakog uzmeš nešto.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 17:42

Od oscara šut za 3 poena kroz uši protivnika koji mu visi za vratom.
Od MJ-a spuštanje ispod koša i bacanje za nazad. tako je zabio većinu svoj koševa kad se utakmica riješavala.
Od pokojnog kreše određene tehnike ispod koša. u stvari sa strane.
Od larryja birda asistencije i šut za 3 poena iz trka s naskokom.
Svestranost i univerzalnost velikog gregora fućke.
Promjena ruka u zraku kod šuta jednom rukom.
Šut velikog andre knege sa 4,5 metara, nepogrešivo.

Poanta sve ovoga je da vidiš da sam se i bavio time.

za kraj, vrijedi za MJ-a kao i za sve ostale, samo jedna godina sa daugom collinsom, a sve ostale sa fillom jacksonom do kraja karijere.
nije želio promjene i u pravu je (osim one 2 na kraju s wizardsima ali to nećemo računat).
i bit ću još korektan ima 5 sezona koje MJ nije odigrao (dvije zbog baseballa i 3 što je s 21 godinom došao u NBA ligu '84. godine, bryant sa 18 i james sa 18).
ray allen kralj trica - 2973, ali po meni kralj trica je reggie miller- 2560. neponovljivo je ono natjerivanje sa spike leeom u madison square gardenu.

i baš za kraj, neponovljiva 2003. godina, raper Jay Z organizirao u new yorku u grotlu rucker parka (najveće haklersko mjesto na svijetu) turnir po ljeti gdje su učestvovale najveće NBA zvijezde gdje bi normalna osoba sjela na tribine i gledala njihov dolazak na to igralište i tamo provela nezaboravno ljeto. nadam se da ste zadovoljni i demonski zahvaljujem još jednom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/11/2016, 17:44

svako dobro prijatelju...

BALLON D'OR '16 - Page 17 6b8efe2f85c2b63406b2BALLON D'OR '16 - Page 17 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500BALLON D'OR '16 - Page 17 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 14/11/2016, 17:48

Shawn Kemp ,  a e rukavica je Gary Payton ...molim vise postovanja prema legendama ,  barem sto se spelanja tice , nisu ni sonixi vec S SS Seattle SuperSonics
Dr Jay je old skul ne mozes ga mjeriti sa monstrumima iz ove ere LaVine,Gordon  ili prethodne Carter

Navodno je Kareem ucio ovog naseg u Lakersima Skyhook

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 17:59

Ziil Los Dii ! wrote:Shawn Kemp ,  a e rukavica je Gary Payton ...molim vise postovanja prema legendama ,  barem sto se spelanja tice , nisu ni sonixi vec S SS Seattle SuperSonics
Dr Jay je old skul ne mozes ga mjeriti sa monstrumima iz ove ere LaVine,Gordon  ili prethodne Carter

Navodno je Kareem ucio ovog naseg u Lakersima Skyhook
Slušaj prijatelju pogledaj si sve akcije šta je radio doktor jay i nemoj gluposti pričat, DR Jay je besmrtan ono što je on radio to niko do sada nije radio.
a što se tiče spelanja, na šta se ti hvataš. pisao sam na brzinu.
da učio je divca skyhook na pripremama lakersa u honolulu. tamo su lakersi održavali pripreme.
poštujem cartera, majstor zakucavanja međutim Dr Jay putuje kroz galaksije.
A između ostalog nezaboravni moses malone. fizička snaga igrača od prije i od sada na strani onih od prije.
životinje kao što su darryl dawkins, larry johnson, shelton jones i mnogi drugi. znači zaključak: nije bolje ni jače ni skočnije ono što je sada nego što je bilo nije bitno da li prije 20-30 godina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 18:01

kako ide onaj slogan: kupuj novo al nemoj zaboraviti staro jer je bilo opako i jebeno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 14/11/2016, 18:03

Smiri se kariko koja nedostaje,  ne govorim o divcu vec ovom sto je bio 32. pick na draftu ove godine.

Yep, a sve nabrojene si gledao ,jer si stariji od Dragutina Tadijanovića?

Last edited by Ziil Los Dii ! on 14/11/2016, 18:06; edited 1 time in total

2015-10-11

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/11/2016, 18:04

moćni majmun prati seriju A od 1962.g sve zna i o NBA

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 14/11/2016, 18:06

muckodjubre wrote:moćni majmun prati seriju A od 1962.g sve zna i o NBA
Zna da je Adolf ziv i koja je tajna vjecnog zivota...

2015-10-11

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/11/2016, 18:07

Ziil Los Dii ! wrote:
zna,pitaj ga...

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 14/11/2016, 18:07

muckodjubre wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:
zna,pitaj ga...
Ne treba, to znam i ja ...

2015-10-11

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/11/2016, 18:13

Zlatan Ibrahimović osebujan je nogometaš, specifičan u mnogo stvari, ali i dosljedan. Jedna od stvari kojih se dosljedno drži jest odgovor na pitanje tko je po njemu najveći nogometaš svih vremena...

Svatko tko imalo poznaje lik i djelo Zlatana Ibrahimovića zna barem dvije stvari o njemu - svake godine svoj glas daje Leu Messiju kao najboljem na svijetu, a kada je u pitanju njegovo mišljenje tko je najbolji svih vremena, odgovor je Ronaldo, onaj brazilski.
U ekskluzivnom razgovoru za United Review, službeni magazin Manchester Uniteda, Zlatan je objasnio zašto je po njemu najbolji svih vremena Ronaldo, njegov idol iz djetinjstva.
"Mislim da je Ronaldo bio fenomenalan. Bio je igrač čiji je svaki potez bio wow. Mogao je izvoditi zahtjevne poteze i pretvarati ih u čaroliju. Uzeo bi loptu i rekao 'ja ću se pobrinuti za ovo'. Takvog igrača nije bilo prije njega, a nema ga ni danas. Takav ne postoji. Pratio sam ga kad sam bio mladi igrač i govorio si da želim biti baš poput njega, igrač koji stvara razliku", rekao je Ibrahimović za United Review.

ako ne najbolji igrač svih vremena,onda najbolji napadač 

BALLON D'OR '16 - Page 17 Footballing-legend-ronaldo-previews-brazil-v-columbia

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by End 14/11/2016, 20:56

Ziil Los Dii ! wrote:
scorpion wrote:bracalin utjecaj  :^0
To nije nesto cime bi se trebao ponositi micek, jos manje smijati se...
ali mislim e, lik koji od prvoga dana kad je kročio na ovu stranu foruma i piše micek, nekome govori da je homić. 
neće ti proći pederčino, ma kic je za tebe alfa mužjak s onim mliječnim brčićima i košuljom zakopčanom na zadnji gumb.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 14/11/2016, 21:34

nauci razumjeti poruku jednodimenzionalni crvlji mozgu

ne kuzis ni cinizam,ironiju,patroniziranje niti vrijedjanje kada je ono upuceno, glup si , tu nema pomoci

2015-10-11

Back to top Go down

Post by End 14/11/2016, 21:42

dobro pederu, očito nisam dovoljno gay da bi mogao razumjeti tvoje homo poruke i komentare.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 39 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Next

Back to top

- Similar topics