BALLON D'OR '16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 39
Page 28 of 39 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39
Re: BALLON D'OR '16
fridrih_niche wrote:Već ovu godinu je užasan, za dvi sezone ce bit gori od Mandze...
;)
jeste, u zadnje 2 utakmice 5 golova, bas je uzasan...
Guest- Guest
End1899 wrote:ionako će svi sudit po klasiku za tjedan dana, jedna utakmica kojom će zanemarit cijelu sezonu, ne dao bog da čmarnaldo zabije iz penala odma će biti najbolji svih vremena.
kad barca mora po pobjedu onda uvijek prezentiraju nevjerojatan performans, pogotovo kad se igra kući i kad se moraju vaditi iz ovakvih situacija.
1.90 na barcu, porast će na 2 do subote, nit hendikep nije na odmet.
kako ces plakati posle klasika, kao i svaki put...
pusicete ti i niche jedan drugome ispod stola sa suzama u ocima...
Guest- Guest
Iz penala je lako zabit (osim Copu)...
Inače, pederko ne pruža ništa na terenu, užas cisti...
;)
Inače, pederko ne pruža ništa na terenu, užas cisti...
;)
Guest- Guest
ova dva fanboya su već toliki eksperti u pušenju da sasha grey može kod njih na instrukcije
bafalo wrote:ova dva fanboya su već toliki eksperti u pušenju da sasha grey može kod njih na instrukcije
Guest- Guest
jos jedan dan i jos jedno samaranje nichea i spermenka. postalo mi je rutina, kao i jutarnja kafa...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs izjavio je da je Kristijano Ronaldo najbolji fudbaler s kim je ikada igrao.
"Ljudi zaboravljaju da je imao težak početak, ali je uspeo i još uvek je sjajan. Neverovatan je sportista i sigurno najbolji s kojim sam igrao" rekao je Gigs.
Velšanin je tokom svoje dugogodišnje karijere igrao sa velikim igračima kao što su Pol Skols, Eri Kantona, Roj Kin, David Bekam, Piter Šmajhel, Rio Ferdinand, Vejn Runi, ali za najboljeg saigrača odabrao je zvezdu Real Madrida.
"Ljudi zaboravljaju da je imao težak početak, ali je uspeo i još uvek je sjajan. Neverovatan je sportista i sigurno najbolji s kojim sam igrao" rekao je Gigs.
Velšanin je tokom svoje dugogodišnje karijere igrao sa velikim igračima kao što su Pol Skols, Eri Kantona, Roj Kin, David Bekam, Piter Šmajhel, Rio Ferdinand, Vejn Runi, ali za najboljeg saigrača odabrao je zvezdu Real Madrida.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs izjavio je da je Kristijano Ronaldo najbolji fudbaler s kim je ikada igrao.
A je mu i neki izbor.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs izjavio je da je Kristijano Ronaldo najbolji fudbaler s kim je ikada igrao.
A je mu i neki izbor.
Guest- Guest
baš nekoga zanima šta misli taj ljudski šljam i najveći ciganin u nogometnoj povijesti
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ali zato jest nekoga briga šta dva šiptarska cigana (iz dubrovnika i zagorja) misleEnd1899 wrote:baš nekoga zanima šta misli taj ljudski šljam i najveći ciganin u nogometnoj povijesti
ja ne iznosim svoje mišljenje nego činjenice, ne upuštam se u raspravu u kojoj nisam 100% u pravu i naoružan sam samo argumentima i činjenicama.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ozbiljno, lik je najveće govno koje možeš zamislit...End1899 wrote:baš nekoga zanima šta misli taj ljudski šljam i najveći ciganin u nogometnoj povijesti
Barem u svitu baluna...
;)
Guest- Guest
@End1899 wrote:
ja ne iznosim svoje mišljenje nego činjenice, ne upuštam se u raspravu u kojoj nisam 100% u pravu i naoružan sam samo argumentima i činjenicama.
Bitka se nastavlja , nichend protiv svih ^^
Sam protiv svih - najslađa bitka...Ziil Los Dii ! wrote:Bitka se nastavlja , nichend protiv svih ^^
:D
Guest- Guest
Page 28 of 39 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 39