Zašto je naš komunistički režim bio najrepresivniji u Evropi
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zašto je naš komunistički režim bio najrepresivniji u Evropi
Ne osporavam ja vazalni položaj NDH, nego odbacujem Abenovo proglašavanje ičega fašističkim, budući da je njemu fašističko sve što je organizirano, a osobito ako ubire poreze.mutava baštarda wrote:kritika je opravdana jer organizacija nije proizašla od onih na koje se odnosi. a i činjenica da je ndh isplaćivala plaće za 200 000 talijanskih okupacijskih vojnika dovoljno govori o atributima državnosti.Regoč wrote:Tebi je sve što je organizirano neslobodno i fašističko pa ti je kritika preopćenita i time nerelevantna.aben wrote:good point, polazište za kritiku hdh i njenih pristaša nije demokratičnost, atributi države i međunarodno priznanje te ubijanje stranih neprijatelja, nego jedino i iskuljučivo njen neslobodni fašistički karakter.danni1 wrote:Danas je takvih više od pola država u svijetu.Gnječ wrote:
NDH je bila kvislinška nazi tvorevina nikakve atribute državnosti nije imala pošto je i sam dolazak na vlast ustaša bio nametnut od strane Benita i Adolfa. nikakvog demokratskog glasovanja nije bilo.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Zašto je naš komunistički režim bio najrepresivniji u Evropi
sve ča je organizirano uz prisilu je fašističko.Regoč wrote:Ne osporavam ja vazalni položaj NDH, nego odbacujem Abenovo proglašavanje ičega fašističkim, budući da je njemu fašističko sve što je organizirano, a osobito ako ubire poreze.mutava baštarda wrote:kritika je opravdana jer organizacija nije proizašla od onih na koje se odnosi. a i činjenica da je ndh isplaćivala plaće za 200 000 talijanskih okupacijskih vojnika dovoljno govori o atributima državnosti.Regoč wrote:Tebi je sve što je organizirano neslobodno i fašističko pa ti je kritika preopćenita i time nerelevantna.aben wrote:good point, polazište za kritiku hdh i njenih pristaša nije demokratičnost, atributi države i međunarodno priznanje te ubijanje stranih neprijatelja, nego jedino i iskuljučivo njen neslobodni fašistički karakter.danni1 wrote:
Danas je takvih više od pola država u svijetu.
čak i ti podržavaš ploćanje crkvenog poreza, ista stvor ti je i za druge organizacije poput zzzo, ili školstva. e ali ti nisi član katoličke crikve pa ti je lako njima soliti pamet, ali si uhljeb pa ne pristaješ na dobrovoljan princip u drugim područjima koja bi ti dovela konkurenciju. mislin, ni problijem ča si fašist, al ne piturivoj me.
2014-04-16
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» General Flynn: demokati iz Deep State instalirali komunistički režim u Brazilu
» Zašto će nizak natalitet u Evropi izazvati ‘zapanjujuću društvenu promjenu’?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Zašto će nizak natalitet u Evropi izazvati ‘zapanjujuću društvenu promjenu’?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 6 of 6