Sex i njegove blagodati
Page 23 of 38
Page 23 of 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
dzepna_venera wrote:Zagy wrote:Kod žena koje ne doživljavaju orgazam je kriv muški jer mu se ne da lizati...eto! :D
Ima knjiga kolko ti srce voli, skini udava sa škrabice i kupi nekaj
O čemu ti?! :D
Guest- Guest
samo ti, ucimo jedni od drugih, interakcija i to.. treba ubacit ovaj smajl proceed i TPBFaVegvísir wrote:kic wrote:Vegvísir wrote:Zagy wrote:Čisto tjelesno je ovo gore...,
Navodno dolazi viagre za žene na tržište ali djeluje isključivo u glavi,a ne kao kod muških tjelesno...ja planiram probati u svakom slučaju čim stigne na naše tržište...
Ma zapravo on govori o seksu kao grupnoj kooperaciji koja uključuje kontakt tijela, međusobnu pažnju, zajedničko stanje fizičke i emocionalne uzbuđenosti, rast intenziteta interakcije kroz usklađivanje zajedničkog ritma što dovodi do grupne solidarnosti (ili u ovom slučaju ljubavi - što je veća sinkronizacija među partnerima, to je veća pleasure bond), razvijanje individualnog seksualnog nagona, moralnih standarda (osjećaj pripadnosti), gnjev prema onima koji bi mogli narušiti takav odnos... yaddda, yadda, zaustavit ću se prije nego zabrazdim predaleko.
Budem kad uhvatim malo više vremena, sad su mi stigli gosti pa bi bilo malce nepristojno.
Pa i ja dozivim orgazam, dva za vrijeme predigre, zato i kazem da mi je u seksu i jedan dovoljan. :D
A sama predigra mi je nekako bitnija jer se dosta puno nauci o partneru...a na kraju i o samom sebi.
Za mene je ona prokleto intimna i opustajuca i bez nje mi sam seks nije uopce dobar koliko sa 30min predigre :D
Zenski sklop je puno kompleksniji od muskoga. I to je muskarcima nekada tesko za shvatiti. Zeni je zbilja sve u glavi, dobro, vecina. Sjecam se svojih pocetaka i kada sam se seksa bojala jer me boljelo za krepat!
Onda se opustis u glavi i bude lakse.
Vazno je imati dobrog partnera ( u srcu) i da postoji neka emocionalna veza inace seks postaje zeni psihicko mucenje.
Imam kolegicu recimo koja je u dvije godine spavala sigurno sa min 15 random muskaraca. Jedan joj je rekao: sta mislis da sam ja samo tebe *ebao dok smo se vidali?... i ona je sa njime nastavila imati seksualne odnose. To necu shvatiti, ali dobro, ona vec ima svoje razloge.
Pricala mi je da je upoznala tamo nekog na faksu i da mu je dva dana za redom pusila i da su se seksali pet puta u danu...kasnije joj se nije javljao.
Sta se dogada u zeni da postaje takvom? Da mijenja toliko cesto tolike muskarce?
Jer sigurno nije sretna...ili je?
A i muski su takvi, to mi nije jasno?
Ali prvenstveno zene... npr. otisla je sa nekim tipom kojim ne poznaje kuci da se seksaju...i to na putu dok je bila u sarajevu. ja se ne bih usudila, bilo bi me strah :/
A sama predigra mi je nekako bitnija jer se dosta puno nauci o partneru...a na kraju i o samom sebi.
Za mene je ona prokleto intimna i opustajuca i bez nje mi sam seks nije uopce dobar koliko sa 30min predigre :D
Zenski sklop je puno kompleksniji od muskoga. I to je muskarcima nekada tesko za shvatiti. Zeni je zbilja sve u glavi, dobro, vecina. Sjecam se svojih pocetaka i kada sam se seksa bojala jer me boljelo za krepat!
Onda se opustis u glavi i bude lakse.
Vazno je imati dobrog partnera ( u srcu) i da postoji neka emocionalna veza inace seks postaje zeni psihicko mucenje.
Imam kolegicu recimo koja je u dvije godine spavala sigurno sa min 15 random muskaraca. Jedan joj je rekao: sta mislis da sam ja samo tebe *ebao dok smo se vidali?... i ona je sa njime nastavila imati seksualne odnose. To necu shvatiti, ali dobro, ona vec ima svoje razloge.
Pricala mi je da je upoznala tamo nekog na faksu i da mu je dva dana za redom pusila i da su se seksali pet puta u danu...kasnije joj se nije javljao.
Sta se dogada u zeni da postaje takvom? Da mijenja toliko cesto tolike muskarce?
Jer sigurno nije sretna...ili je?
A i muski su takvi, to mi nije jasno?
Ali prvenstveno zene... npr. otisla je sa nekim tipom kojim ne poznaje kuci da se seksaju...i to na putu dok je bila u sarajevu. ja se ne bih usudila, bilo bi me strah :/
Guest- Guest
i ispricavam se na pisanju ali majka mi je na liniji i pokusavam joj objasnit nesto kako da koristi na tabletu. a to je gotovo nemoguca misija :D
Guest- Guest
Eto, polako ali sigurno dolazimo do toga da muskarac i zena nisu jednaki. Isto tako vidi se tko poznaje zene. Barem donekle.
2014-12-30
Mislis? Prrvarila bi se tesko. Razlicite ste i sve imate svoje musice. A opet vas se moze potrpati pod isti nazivnik, zensko.
2014-12-30
Isto ko sto i sve ljude nazivamo ljudima a neki su daleko od toga...:p
Guest- Guest
Beti, ja nisam ustvrdio da je svoljno upotznat vebera i znas sve muskarce.
2014-12-30
Nego?
To sto sve imamo isti nazivnik ne znaci da smo sve iste....
To sto sve imamo isti nazivnik ne znaci da smo sve iste....
Guest- Guest
veber_1 wrote:Beti, ja nisam ustvrdio da je svoljno upotznat vebera i znas sve muskarce.
a sto si ti ustvrdio, reci nam, veberu :)
betty.boop-
2015-01-23
Malo smo lose volje?
Znaci osobno. Zene gledam svaku z sebe. Ne trpam ih pod isti nazivnik, svaka je posebna. A s druge strane sve su iste i predvidive. Ne komentiram izgled, ponasanje, odabir druge osobe.
Znaci osobno. Zene gledam svaku z sebe. Ne trpam ih pod isti nazivnik, svaka je posebna. A s druge strane sve su iste i predvidive. Ne komentiram izgled, ponasanje, odabir druge osobe.
2014-12-30
veber_1 wrote:Malo smo lose volje?
ne znam na koga si mislio da je lose volje, ali ne vjerujem da je zagy, a nisam ni ja
pa pricamo samo :)
ovo postaje zanimljivo, daj primjer predvidivosti zena :D
betty.boop-
2015-01-23
Ja? Sto vise zena znam, znam da ih manje poznajem. Svaka je drugacija. Bolje da sam se drzao dvije, tri.betty.boop wrote:veber_1 wrote:Beti, ja nisam ustvrdio da je svoljno upotznat vebera i znas sve muskarce.
a sto si ti ustvrdio, reci nam, veberu :)
2014-12-30
Naravno da postoje spojnice i sličnosti ali opet sam protiv generaliziranja....;)
Guest- Guest
ali, ali ... nije li to lijepo, poznavat toliko raznovrsnih dusa ?
pa to je bogatstvo, u svakom smislu :)
pa to je bogatstvo, u svakom smislu :)
Last edited by betty.boop on 30/8/2015, 21:36; edited 1 time in total
betty.boop-
2015-01-23
Sve ste iste.Lady_D wrote:svaka zena je drugacija zagonetka
I sve ste razlicite.
I meni zanimljive u svakom slucaju.
veber-
2014-12-30
Zagy wrote:Mislim da ne...mislim da možeš samo nešto naučiti...eventualno doživjeti jos jednu razinu nečega...kao i kod svih simulanata ne treba pretjerivati i stvoriti naviku....dzepna_venera wrote:Zagy wrote:A ja sam znatiželjna.....:D
Izvoli ako hoćeš. Sve takvo ima posljedice na psihu.
Ok. Nisam zadrta, ako želiš doživjeti takvo iskustvo, izvoli. Ja sam u fazi kada sada pažljivo biram svoja iskustva. Na početku ulice mogu vidjeti kakav je kraj, i odlučim hoću li u to ući. Za stimulanse osobno nisam. Sjećam se kad sam u studentskim danima se smijala frendu koji je bio pijan i pitala sam ga zašto se uneredio, a on meni kaže: pa zato jer sam inače dosadan džabe meni bilo njemu govoriti da nije, bio je u to skroz uvjeren. A vrlo drag, smiren i zanimljiv lik
Guest- Guest
Page 23 of 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi