Hillary kao državni tajnik primala miline $ mita od Maroka, Katara...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hillary kao državni tajnik primala miline $ mita od Maroka, Katara...
vuksadinare wrote:divim se ovom asili..lik toliko mrzi amere da bi mu i sam fidel castro pozavidjeo
Hitleri Clinton je Amerika????
Guest- Guest
ne vuk je poluidiotGnječ wrote:vuksadinare wrote:divim se ovom asili..lik toliko mrzi amere da bi mu i sam fidel castro pozavidjeo
Hitleri Clinton je Amerika????
Kermit-
2014-04-17
da mrzim amerikance onda bi bio za Hillary jer po svemu što sam pročitao ona je ta koja vodi cijelu državu u propast i tiraniju, samo ja ne mrzim amerikance, a niti je hillary amerika, dapače, ali no Vuče teško da ćeš ti išta od ovoga shvatitivuksadinare wrote:divim se ovom asili..lik toliko mrzi amere da bi mu i sam fidel castro pozavidjeo
Kermit-
2014-04-17
shvacam ja..shvacam...ono ne mrzim amere vec politicare...a ko ih bira?...singlezaniasilovski wrote:da mrzim amerikance onda bi bio za Hillary jer po svemu što sam pročitao ona je ta koja vodi cijelu državu u propast i tiraniju, samo ja ne mrzim amerikance, a niti je hillary amerika, dapače, ali no Vuče teško da ćeš ti išta od ovoga shvatitivuksadinare wrote:divim se ovom asili..lik toliko mrzi amere da bi mu i sam fidel castro pozavidjeo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:shvacam ja..shvacam...ono ne mrzim amere vec politicare...a ko ih bira?...singlezaniasilovski wrote:da mrzim amerikance onda bi bio za Hillary jer po svemu što sam pročitao ona je ta koja vodi cijelu državu u propast i tiraniju, samo ja ne mrzim amerikance, a niti je hillary amerika, dapače, ali no Vuče teško da ćeš ti išta od ovoga shvatitivuksadinare wrote:divim se ovom asili..lik toliko mrzi amere da bi mu i sam fidel castro pozavidjeo
Znači svi gringosi koji ne budu glasali za Hitleri Clinton mrze sami sebe a i ostale jenkije, redneckse, i svo šaroliko američko pučanstvo.
Guest- Guest
Vuče moj, ali eo pogledaj kako namještava izbore, vara i plaća agitatore:vuksadinare wrote:shvacam ja..shvacam...ono ne mrzim amere vec politicare...a ko ih bira?...singlezaniasilovski wrote:da mrzim amerikance onda bi bio za Hillary jer po svemu što sam pročitao ona je ta koja vodi cijelu državu u propast i tiraniju, samo ja ne mrzim amerikance, a niti je hillary amerika, dapače, ali no Vuče teško da ćeš ti išta od ovoga shvatitivuksadinare wrote:divim se ovom asili..lik toliko mrzi amere da bi mu i sam fidel castro pozavidjeo
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Šef CIAe novi državni tajnik SADa
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
» ''Gospodin Martinović je postao državni tajnik i sad se svi pitaju hoće li dio ekipe iz Živog zida podržati HDZ. Ne bi bio prvi put''
» Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
» Državni tajnik koji je tajio da mu sin ima biznis s uvozom radnika iz Nepala upravo najavio hitan uvoz još stranaca: 'Treba ih 78 posto firmi'
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
» ''Gospodin Martinović je postao državni tajnik i sad se svi pitaju hoće li dio ekipe iz Živog zida podržati HDZ. Ne bi bio prvi put''
» Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
» Državni tajnik koji je tajio da mu sin ima biznis s uvozom radnika iz Nepala upravo najavio hitan uvoz još stranaca: 'Treba ih 78 posto firmi'
Page 3 of 3