Grozni klaunovi prestravljuju Osječane
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Grozni klaunovi prestravljuju Osječane
he he...zga-zi-oooMaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
U mraku da mi dodje? Pitanje jel bi se smrznuo jebiga. Pogotovo na nekoj cistini i stali. U autu da mi izleti na cestu zgazio bi ga mirne duse.
evo citam da neku babu navodno jurio motornom pilom a spasila se iza zakljucanih vrata , njena verzija , ludilo se zahuktalo a dolazi uvezeni americki praznik za par dana gdje maska nosi slatkise , bude mrtvih ka u prici ove godine
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
kolerik wrote:Ne narocito ali ne volim one koji maltretiraju i provociraju, posebno djecu i zene.debotoijusto wrote:kolerik wrote:Bez brige, ako naletim na nekoga, gledati ces snimku u hitnoj prije namjestanja vilice klaunu :)
Idioti.
zasto pobogu , strah bijes revolt los dan i kriva noga ?
ne volis molitvene zajednice i "u ime obitelji"
2014-04-12
Nemam pojma ljudi se rapidno pretvaraju u idiote s ovim. Mislim sve je to zabava i smjeh dok netko ne izgubi kontrolu nad autom ili nekoga srce klepi jer neki imbecil ima viska vremena pa se oblaci u klauna i strasi ljude.
Guest- Guest
Amerikanci su klauna (koji se u početku nazivao Glupi August) od zabavnog i komičnog lika,napravili horror ikonu.
Ne bih se začudio da za 5-6 godina djecu po ulicama plaše manijaci u kostimima Bambija, Čarlija Čaplina i žapca Kermita.
Ne bih se začudio da za 5-6 godina djecu po ulicama plaše manijaci u kostimima Bambija, Čarlija Čaplina i žapca Kermita.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne volim ih, uz matretiranje brinu tudju brigu i sude svisoka.debotoijusto wrote:kolerik wrote:Ne narocito ali ne volim one koji maltretiraju i provociraju, posebno djecu i zene.debotoijusto wrote:kolerik wrote:Bez brige, ako naletim na nekoga, gledati ces snimku u hitnoj prije namjestanja vilice klaunu :)
Idioti.
Guest- Guest
Ja ti Maxo velim vidim li ga na ulici, najebo je. Nema tog lijecnika koji ce to sve ponamjestit nazad.MaximusDecimusMiridije wrote:Nemam pojma ljudi se rapidno pretvaraju u idiote s ovim. Mislim sve je to zabava i smjeh dok netko ne izgubi kontrolu nad autom ili nekoga srce klepi jer neki imbecil ima viska vremena pa se oblaci u klauna i strasi ljude.
Guest- Guest
kolerik wrote:Ne volim ih, uz matretiranje brinu tudju brigu i sude svisoka.debotoijusto wrote:kolerik wrote:Ne narocito ali ne volim one koji maltretiraju i provociraju, posebno djecu i zene.debotoijusto wrote:kolerik wrote:Bez brige, ako naletim na nekoga, gledati ces snimku u hitnoj prije namjestanja vilice klaunu :)
Idioti.
Guest- Guest
Pa jasno, obrambeni instinkt...MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Ti bi ga častio pivom, još ako ti iskoči iz mraka pred dijete?debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
razumijem koncept roditeljstvo zastita potomka i sl. , sve 5
samo me iznenadilo da bi ti nekoga tukao
Nije opce rijec o tome da bi se netko uputio ciljano tuci nekoga. Ali kad te netko uplasi pogotovo u trenutku. Ljudi razlicito reagiraju to je sve.
Guest- Guest
Lako tebi, ti imaš preko 2m, a mi ostali...?kolerik wrote:Ja ti Maxo velim vidim li ga na ulici, najebo je. Nema tog lijecnika koji ce to sve ponamjestit nazad.MaximusDecimusMiridije wrote:Nemam pojma ljudi se rapidno pretvaraju u idiote s ovim. Mislim sve je to zabava i smjeh dok netko ne izgubi kontrolu nad autom ili nekoga srce klepi jer neki imbecil ima viska vremena pa se oblaci u klauna i strasi ljude.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Lako tebi, ti imaš preko 2m, a mi ostali...?kolerik wrote:Ja ti Maxo velim vidim li ga na ulici, najebo je. Nema tog lijecnika koji ce to sve ponamjestit nazad.MaximusDecimusMiridije wrote:Nemam pojma ljudi se rapidno pretvaraju u idiote s ovim. Mislim sve je to zabava i smjeh dok netko ne izgubi kontrolu nad autom ili nekoga srce klepi jer neki imbecil ima viska vremena pa se oblaci u klauna i strasi ljude.
Meni isto nije pretesko...ja samo kazem...zatuci me i spasi me :D
Guest- Guest
Pa velim ako ga samo vidim...ludi jesu ali nisu valjda toliko ludi da bi mene isli plasit. :)Triny wrote:Lako tebi, ti imaš preko 2m, a mi ostali...?kolerik wrote:Ja ti Maxo velim vidim li ga na ulici, najebo je. Nema tog lijecnika koji ce to sve ponamjestit nazad.MaximusDecimusMiridije wrote:Nemam pojma ljudi se rapidno pretvaraju u idiote s ovim. Mislim sve je to zabava i smjeh dok netko ne izgubi kontrolu nad autom ili nekoga srce klepi jer neki imbecil ima viska vremena pa se oblaci u klauna i strasi ljude.
Guest- Guest
A da ide fleksericom prema tebi?kolerik wrote:Pa velim ako ga samo vidim...ludi jesu ali nisu valjda toliko ludi da bi mene isli plasit. :)Triny wrote:Lako tebi, ti imaš preko 2m, a mi ostali...?kolerik wrote:Ja ti Maxo velim vidim li ga na ulici, najebo je. Nema tog lijecnika koji ce to sve ponamjestit nazad.MaximusDecimusMiridije wrote:Nemam pojma ljudi se rapidno pretvaraju u idiote s ovim. Mislim sve je to zabava i smjeh dok netko ne izgubi kontrolu nad autom ili nekoga srce klepi jer neki imbecil ima viska vremena pa se oblaci u klauna i strasi ljude.
Trinity-
2014-04-17
Hvala na pitanju Max, odličan.
Sad još da vidim kakvo je stanje na forumu, partizani, ustaše, trokuti, mnogokuti i to...
Sad još da vidim kakvo je stanje na forumu, partizani, ustaše, trokuti, mnogokuti i to...
Trinity-
2014-04-17
Tja dobro...klasika ne :))
Gle ovaj RPG fail. Isplati se!
Guest- Guest
Ma da , to ću gledat' pred spavanje...MaximusDecimusMiridije wrote:Tja dobro...klasika ne :))
Stanje redovno znači...
Trinity-
2014-04-17
Stanje klasika :)
Jos sat vremena samo doduse. Mislim da cu veceras osvojiti eurojackpot.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Stanje klasika :)
sretno
samo da znas da sam uvik lipo javim
2014-04-12
Držim fige.MaximusDecimusMiridije wrote:Stanje klasika :)
Trinity-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:Stanje klasika :)go Maxo, gooo!
go Maxo, goo!
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vrkić prozvao policiju da maltretira Osječane
» Klaunovi u kampu Opatovac
» nenad bakić... ZLOKOBNI KLAUNOVI 'KARANTENE'
» Plenky: "Jučerašnji grozni i neprihvatljivi događaji i prijetnje u Sarajevu pokazuju da Pelješki most nije luksuz, on je nužnost..."
» Klaunovi u kampu Opatovac
» nenad bakić... ZLOKOBNI KLAUNOVI 'KARANTENE'
» Plenky: "Jučerašnji grozni i neprihvatljivi događaji i prijetnje u Sarajevu pokazuju da Pelješki most nije luksuz, on je nužnost..."
Page 4 of 5