Grozni klaunovi prestravljuju Osječane
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Grozni klaunovi prestravljuju Osječane
Pa i mi smo kad smo bili mali strašili ljude.Noor wrote:debotoijusto wrote:Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/sinoc-je-pao-prvi-klaun-prebila-ga-tri-tipa-na-sjenjaku-u-osijeku-1122675
pašće još koji...navodno i kod nas u gradu jedan čeka na red.
zasto bi netko mlatio klaune ?
kako je sareni klaun s druge strane ulice strasniji od zamotane muslimanke ili muskarca u crnoj haljini ?
zato što klaunovi rade to što rade
baš me zanima bi li ovo pitanje postavio da ti klinac dođe doma prestravljen u šoku...
Vršnjake nam nije bila fora plašiti jer bi nas brzo prepoznali,ali smo zato strašili stare ljude.
Palili smo im voštanice u dvorištima i zavijali kao vukodlaci,ali ljudi se uopće nisu preplašili već bi najprije ugasili svijeće,a potom nas obasuli hrpama psovki,a poletjela bi i koja cjepanica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
svako cudo za 3 danaNoor wrote:debotoijusto wrote:Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/sinoc-je-pao-prvi-klaun-prebila-ga-tri-tipa-na-sjenjaku-u-osijeku-1122675
kako je sareni klaun s druge strane ulice strasniji od zamotane muslimanke ili muskarca u crnoj haljini ?
baš me zanima bi li ovo pitanje postavio da ti klinac dođe doma prestravljen u šoku...
ili "do prve razbijene glave"
ono , udaris klauna eto preplasio te dobijes nakon godina sudjenja uvjet oli DKR neki
udaris zamotanu zenu ( valjda, zamotano jbg. ) uz hvalospjev gradjana dobijes i gadnu zatvorsku kaznu , netrpeljivost rasno mrznja-zlocin ka ono
opizdis muskarca u haljini , iskocio iz mraka jbg. nije namjerno
najbolje da iselis u srbiju , drugi obraz na remontu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U Americi ih vec ima poginulih medju klaunima. Po EU nema poginulih ali ima gadno premlacenih. Meni nije jasno jesu li ti ljudi normalni...mislim da ga jebes izazivaju u ljudima osjecaje za samoobranu. Pitanje vremena kad ce netko gadno najebati i tu.
Guest- Guest
jastreb wrote:Pa i mi smo kad smo bili mali strašili ljude.Noor wrote:debotoijusto wrote:Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/sinoc-je-pao-prvi-klaun-prebila-ga-tri-tipa-na-sjenjaku-u-osijeku-1122675
Vršnjake nam nije bila fora plašiti jer bi nas brzo prepoznali,ali smo zato strašili stare ljude.
Palili smo im voštanice u dvorištima i zavijali kao vukodlaci,ali ljudi se uopće nisu preplašili već bi najprije ugasili svijeće,a potom nas obasuli hrpama psovki,a poletjela bi i koja cjepanica.
nismo plasili ljude kao mali , jelte , podizali suknje mladim skojevkama i hihotali
pa bi samar psovka il pogled ostar
sve to za ljude
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:U Americi ih vec ima poginulih medju klaunima. Po EU nema poginulih ali ima gadno premlacenih. Meni nije jasno jesu li ti ljudi normalni...mislim da ga jebes izazivaju u ljudima osjecaje za samoobranu. Pitanje vremena kad ce netko gadno najebati i tu.
imas neki info ? meni vecina ovih videa tkz. uzvracanja klaunima izgleda lazno...nisam pratio zadnjih par dana dramu oko klauna
2014-04-12
A tesko je procjeniti sto je istina. Doduse na ovom drugom clipu ovdje se stvarno vidi da je pucano iz pistolja na lika. Sad tko ce znati. Ima jedan snimak u nekoj podzemnoj garazi isto gdje su isli ti klaunovi nekakve crnce zastrasiti pa ubilo isusa u njima i tako.
Guest- Guest
Bez brige, ako naletim na nekoga, gledati ces snimku u hitnoj prije namjestanja vilice klaunu :)
Idioti.
Idioti.
Guest- Guest
Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
Guest- Guest
kolerik wrote:Bez brige, ako naletim na nekoga, gledati ces snimku u hitnoj prije namjestanja vilice klaunu :)
Idioti.
zasto pobogu , strah bijes revolt los dan i kriva noga ?
2014-04-12
Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
2014-04-12
Ti bi ga častio pivom, još ako ti iskoči iz mraka pred dijete?debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:U Americi ih vec ima poginulih medju klaunima. Po EU nema poginulih ali ima gadno premlacenih. Meni nije jasno jesu li ti ljudi normalni...mislim da ga jebes izazivaju u ljudima osjecaje za samoobranu. Pitanje vremena kad ce netko gadno najebati i tu.
pa, upravo to...traže da dobiju po pi*ki
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ti bi ga častio pivom, još ako ti iskoči iz mraka pred dijete?debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
čak trče s motkama za djecom na biciklima na putu iz škole
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
U mraku da mi dodje? Pitanje jel bi se smrznuo jebiga. Pogotovo na nekoj cistini i stali. U autu da mi izleti na cestu zgazio bi ga mirne duse.
Guest- Guest
Dok ne budu trčali do bolnice neće bit mira izgleda...Noor wrote:Starhemberg wrote:Ti bi ga častio pivom, još ako ti iskoči iz mraka pred dijete?debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
Guest- Guest
Ne narocito ali ne volim one koji maltretiraju i provociraju, posebno djecu i zene.debotoijusto wrote:kolerik wrote:Bez brige, ako naletim na nekoga, gledati ces snimku u hitnoj prije namjestanja vilice klaunu :)
Idioti.
zasto pobogu , strah bijes revolt los dan i kriva noga ?
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ti bi ga častio pivom, još ako ti iskoči iz mraka pred dijete?debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
razumijem koncept roditeljstvo zastita potomka i sl. , sve 5
samo me iznenadilo da bi ti nekoga tukao
2014-04-12
Starhemberg wrote:Dok ne budu trčali do bolnice neće bit mira izgleda...Noor wrote:Starhemberg wrote:Ti bi ga častio pivom, još ako ti iskoči iz mraka pred dijete?debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
evo, vele moja djeca...da bar njih koji hoće pokušat preplašiti
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Ti bi ga častio pivom, još ako ti iskoči iz mraka pred dijete?debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
razumijem koncept roditeljstvo zastita potomka i sl. , sve 5
samo me iznenadilo da bi ti nekoga tukao
Nije opce rijec o tome da bi se netko uputio ciljano tuci nekoga. Ali kad te netko uplasi pogotovo u trenutku. Ljudi razlicito reagiraju to je sve.
Guest- Guest
he he...zga-zi-oooMaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
i ti bi prebio ?
U mraku da mi dodje? Pitanje jel bi se smrznuo jebiga. Pogotovo na nekoj cistini i stali. U autu da mi izleti na cestu zgazio bi ga mirne duse.
evo citam da neku babu navodno jurio motornom pilom a spasila se iza zakljucanih vrata , njena verzija , ludilo se zahuktalo a dolazi uvezeni americki praznik za par dana gdje maska nosi slatkise , bude mrtvih ka u prici ove godine
2014-04-12
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vrkić prozvao policiju da maltretira Osječane
» Klaunovi u kampu Opatovac
» nenad bakić... ZLOKOBNI KLAUNOVI 'KARANTENE'
» Plenky: "Jučerašnji grozni i neprihvatljivi događaji i prijetnje u Sarajevu pokazuju da Pelješki most nije luksuz, on je nužnost..."
» Klaunovi u kampu Opatovac
» nenad bakić... ZLOKOBNI KLAUNOVI 'KARANTENE'
» Plenky: "Jučerašnji grozni i neprihvatljivi događaji i prijetnje u Sarajevu pokazuju da Pelješki most nije luksuz, on je nužnost..."
Page 3 of 5