ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grozni klaunovi prestravljuju Osječane

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Grozni klaunovi prestravljuju Osječane - Page 3 Empty Re: Grozni klaunovi prestravljuju Osječane

Post by jastreb 21/10/2016, 18:29

Noor wrote:
debotoijusto wrote:
Noor wrote:
Dread_Pirate_Roberts wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/sinoc-je-pao-prvi-klaun-prebila-ga-tri-tipa-na-sjenjaku-u-osijeku-1122675

pašće još koji...navodno i kod nas u gradu jedan čeka na red.

zasto bi netko mlatio klaune  ?
kako je sareni klaun s druge strane ulice strasniji od zamotane muslimanke ili muskarca u crnoj haljini ?

zato što klaunovi rade to što rade
baš me zanima bi li ovo pitanje postavio da ti klinac dođe doma prestravljen u šoku...
Pa i mi smo kad smo bili mali strašili ljude.

Vršnjake nam nije bila fora plašiti jer bi nas brzo prepoznali,ali smo zato strašili stare ljude.

Palili smo im voštanice u dvorištima i zavijali kao vukodlaci,ali ljudi se uopće nisu preplašili već bi najprije ugasili svijeće,a potom nas obasuli hrpama psovki,a poletjela bi i koja cjepanica.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Grozni klaunovi prestravljuju Osječane - Page 3 Empty Re: Grozni klaunovi prestravljuju Osječane

Post by debotoijusto 21/10/2016, 18:36

Noor wrote:
debotoijusto wrote:
Noor wrote:
Dread_Pirate_Roberts wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/sinoc-je-pao-prvi-klaun-prebila-ga-tri-tipa-na-sjenjaku-u-osijeku-1122675

kako je sareni klaun s druge strane ulice strasniji od zamotane muslimanke ili muskarca u crnoj haljini ?

baš me zanima bi li ovo pitanje postavio da ti klinac dođe doma prestravljen u šoku...
svako cudo za 3 dana 
ili "do prve razbijene glave"

ono , udaris klauna eto preplasio te dobijes nakon godina sudjenja uvjet oli DKR neki
udaris zamotanu zenu ( valjda, zamotano jbg.  :) ) uz hvalospjev gradjana dobijes i gadnu zatvorsku kaznu , netrpeljivost rasno mrznja-zlocin ka ono
opizdis muskarca u haljini , iskocio iz mraka jbg. nije namjerno  ;)
najbolje da iselis u srbiju , drugi obraz na remontu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 18:39

U Americi ih vec ima poginulih medju klaunima. Po EU nema poginulih ali ima gadno premlacenih. Meni nije jasno jesu li ti ljudi normalni...mislim da ga jebes izazivaju u ljudima osjecaje za samoobranu. Pitanje vremena kad ce netko gadno najebati i tu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/10/2016, 18:40

jastreb wrote:
Noor wrote:
debotoijusto wrote:
Noor wrote:

Pa i mi smo kad smo bili mali strašili ljude.

Vršnjake nam nije bila fora plašiti jer bi nas brzo prepoznali,ali smo zato strašili stare ljude.

Palili smo im voštanice u dvorištima i zavijali kao vukodlaci,ali ljudi se uopće nisu preplašili već bi najprije ugasili svijeće,a potom nas obasuli hrpama psovki,a poletjela bi i koja cjepanica.

nismo plasili ljude kao mali , jelte , podizali suknje mladim skojevkama i hihotali
pa bi samar psovka il pogled ostar 
sve to za ljude
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/10/2016, 18:43

MaximusDecimusMiridije wrote:U Americi ih vec ima poginulih medju klaunima. Po EU nema poginulih ali ima gadno premlacenih. Meni nije jasno jesu li ti ljudi normalni...mislim da ga jebes izazivaju u ljudima osjecaje za samoobranu. Pitanje vremena kad ce netko gadno najebati i tu.

imas neki info ? meni vecina ovih videa  tkz. uzvracanja klaunima izgleda lazno...nisam pratio zadnjih par dana dramu oko klauna  :)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 18:50

A tesko je procjeniti sto je istina. Doduse na ovom drugom clipu ovdje se stvarno vidi da je pucano iz pistolja na lika. Sad tko ce znati. Ima jedan snimak u nekoj podzemnoj garazi isto gdje su isli ti klaunovi nekakve crnce zastrasiti pa ubilo isusa u njima i tako.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 18:50

Bez brige, ako naletim na nekoga, gledati ces snimku u hitnoj prije namjestanja vilice klaunu :)

Idioti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 18:53

Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/10/2016, 18:58

kolerik wrote:Bez brige, ako naletim na nekoga, gledati ces snimku u hitnoj prije namjestanja vilice klaunu :)

Idioti.

zasto pobogu , strah bijes revolt los dan i kriva noga ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 18:58

Nije klaun ali jedan nevidjeno zabavan clip :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/10/2016, 18:59

Starhemberg wrote:Reklama ili ne, svakako prebiti on sight. Debilizam čisti.

i ti bi prebio ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 19:04

debotoijusto wrote:

i ti bi prebio ?
Ti bi ga častio pivom, još ako ti iskoči iz mraka pred dijete?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 19:05

MaximusDecimusMiridije wrote:U Americi ih vec ima poginulih medju klaunima. Po EU nema poginulih ali ima gadno premlacenih. Meni nije jasno jesu li ti ljudi normalni...mislim da ga jebes izazivaju u ljudima osjecaje za samoobranu. Pitanje vremena kad ce netko gadno najebati i tu.

pa, upravo to...traže da dobiju po pi*ki
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 19:07

Starhemberg wrote:
debotoijusto wrote:

i ti bi prebio ?

čak trče s motkama za djecom na biciklima na putu iz škole
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 19:08

debotoijusto wrote:

i ti bi prebio ?

U mraku da mi dodje? Pitanje jel bi se smrznuo jebiga. Pogotovo na nekoj cistini i stali. U autu da mi izleti na cestu zgazio bi ga mirne duse.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 19:09

Noor wrote:
Starhemberg wrote:
debotoijusto wrote:

i ti bi prebio ?

Dok ne budu trčali do bolnice neće bit mira izgleda...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 19:16

debotoijusto wrote:
kolerik wrote:Bez brige, ako naletim na nekoga, gledati ces snimku u hitnoj prije namjestanja vilice klaunu :)

Idioti.

zasto pobogu , strah bijes revolt los dan i kriva noga ?
Ne narocito ali ne volim one koji maltretiraju i provociraju, posebno djecu i zene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/10/2016, 19:17

Starhemberg wrote:
debotoijusto wrote:

i ti bi prebio ?

razumijem koncept roditeljstvo zastita potomka i sl. , sve 5
samo me iznenadilo da bi ti nekoga tukao  ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 19:19

Starhemberg wrote:
Noor wrote:
Starhemberg wrote:
debotoijusto wrote:

i ti bi prebio ?

Dok ne budu trčali do bolnice neće bit mira izgleda...

evo, vele moja djeca...da bar njih koji hoće pokušat preplašiti :P :trlja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 19:20

debotoijusto wrote:
Starhemberg wrote:
debotoijusto wrote:

i ti bi prebio ?

razumijem koncept roditeljstvo zastita potomka i sl. , sve 5
samo me iznenadilo da bi ti nekoga tukao  ;)

Nije opce rijec o tome da bi se netko uputio ciljano tuci nekoga. Ali kad te netko uplasi pogotovo u trenutku. Ljudi razlicito reagiraju to je sve.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/10/2016, 19:21

MaximusDecimusMiridije wrote:
debotoijusto wrote:

i ti bi prebio ?

U mraku da mi dodje? Pitanje jel bi se smrznuo jebiga. Pogotovo na nekoj cistini i stali. U autu da mi izleti na cestu zgazio bi ga mirne duse.
he he...zga-zi-ooo
evo citam da neku babu navodno jurio motornom pilom a spasila se iza zakljucanih vrata , njena verzija , ludilo se zahuktalo a dolazi uvezeni americki praznik za par dana gdje maska nosi slatkise , bude mrtvih ka u prici ove godine
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics