ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Silenzio stampa

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Silenzio stampa Empty Silenzio stampa

Post by Yehudi 20/10/2016, 21:31

Silenzio stampa CvN0dEKXYAAyMlb

BreakingNews #ISIS Aamaq:

IS ground defenses has shot down US A10 Warthog west of Hasakah in #Syria,

no information about crew yet..

----------------------------------------------------------

Silenzio stampa CvN0dEKXgAA8IRL

Losses in Mosul battle so far:
83 Peshmerga militants
240 #Iraq|i militants & soldiers
1 #USA soldier
1 A-10 jet....................................U P S
7 Abrams...................7 komada
0 Progress
#ISIS
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Silenzio stampa Empty Re: Silenzio stampa

Post by epikur37 20/10/2016, 21:33

kanibali jebu amere sve u 16
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 20/10/2016, 22:05

jesam ti reko,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Yehudi 20/10/2016, 22:24

Iebu ih oružjem koji su im ameri dali - TOW - IED - 

pa i PZO rakete - UPRAVO IM OBORILI - A -10 - u Siriji

A ameri mislili da će ovi gadjati samo avione - Zračko kozmičkih snaga Rusije -

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA

PS - nego imali vijesti o pilotima ? 

Nešto mi - Yoda - Ero - i - hase -  :^0

ne izlaze sa informacijama..........niti jednu temu nisu otvorili o tome
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by kic 20/10/2016, 22:37

ne znam zaš ti navijaš protiv amera ali dobro..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Kermit 20/10/2016, 22:45

Silenzio stampa 58091cd5c36188e8078b46d1

Ovo je u 90% zapadne štampe
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 20/10/2016, 22:46

dobro je ovo world, kao Kina, Indija, lat. amerika, afrika, iran su koji kurac
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Leviathan2 20/10/2016, 23:00

asilovski wrote:dobro je ovo world, kao Kina, Indija, lat. amerika, afrika, iran su koji kurac
world su ameri i nato sateliti, ostalo su neistrazena podrucja bez tragova civilizacije, povremeno preventivno bombarduju divljake da bi im doveli civilizacijske tekovine i demonkraciju

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 20/10/2016, 23:13

The Pentagon is reportedly denying the Islamic State group's claim it shot down a U.S. A-10 Thunderbolt jet aircraft near a Syrian town Thursday morning, according to Reuters. The news comes as Iraqi security forces battle ISIS in Mosul with help from the United States.

Pentagon denies that A-10 plane was downed by #IslamicState in #Syria

— Idrees Ali (@idreesali114) October 20, 2016

A Pentagon spokesperson also said all aircraft are accounted for.

Reports of U.S. A-10 being shot down over Syria are false. All coalition aircraft are accounted for.

— Peter Cook (@PentagonPresSec) October 20, 2016

The initial report, coming from ISIS communications arm Aamaq Agency, stated the terror group claimed to have downed the powerful jet in Markadah, located 102 kilometers (63.3 miles) south of the town of Al Hasakah, Syria.

The report also stressed the fate of the alleged pilot’s fate was not known as the U.S. helps Kurdish militias fight ISIS in northern Syria.

The A-10 Thunderbolt, produced by defense contractor Fairchild Aircraft, is manned by one pilot and is known for its efficient capabilities to take out smaller targets on the ground. General Herbert Carlisle, chief of the Air Force’s Air Combat Command, praised the A-10 and their pilots in an interview with Popular Mechanics last year.

"I have A-10s and I will use them, because they're fantastic airplanes," Carlisle said. "Their guys are incredibly well-trained and they do fantastic work in support of the joint warfight."

ISIS has made false claims of killing U.S. serviceman or downing U.S. aircraft before.

Last month, it claimed to have killed a U.S. soldier near the war-torn and heavily bombed Syrian city Aleppo, which the Pentagon later debunked. The soldier was allegedly killed near the town of Manbij, roughly 58 miles away from Aleppo, along with nine members of Kurdistan Workers Party, or PKK, Syrian forces fighting against ISIS.

Also, in July, ISIS said it had downed a U.S. warplane resulting in the death of all personnel aboard near Iraq’s Anbar province, which was also dubbed untrue by the Pentagon.

Reports Thursday suggest the Battle of Mosul, led by Iraqi forces with the help of the U.S., was actually ahead of schedule as it tries to drive ISIS out of one of its remaining strongholds. The latest offensive has reportedly resulted in the retaking of the Christian town of Bartella, and the death of 200 ISIS militants and the destruction of nine trucks covered in explosives, according to CNN.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 20/10/2016, 23:15

asilovski wrote:dobro je ovo world, kao Kina, Indija, lat. amerika, afrika, iran su koji kurac

I oni će nekog izolirati :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Yehudi 20/10/2016, 23:21

kic wrote:ne znam zaš ti navijaš protiv amera ali dobro..

Kic - barem ti nemoj brkati pojmove, emocije i vremenske sklonosti  ovoj ili onoj politici.

Naravno da ja nemam ništa protiv Amerikanaca kao takvih već samo protiv trenutačne politike i agende.

naravno da ja ne navijam za Assada već sam -skloniji - sekularizmu koji on provodi a protiv sam idiotskih

islamista.   Jasno da bih u izrvnom srazu Izraela i Sirije bio za Izrael a protiv Assada ( ili bilo kojega nasljednika mu

ali u sadašnjoj sam situaciji za Sirjsku vojsku a protiv agresora Turaka , Sauda, Qatara i svih ialamo koljača koje podupire bilo tko.

Da se vratimo na ttemu -----kako sam ja " protiv Amerike---- NE, to nije istina

Jasam protiv najgoreg ikada predsjednika Amerike, prikrivenog islamiste Ubame Husejina te njegova lika i djela,

protiv Hilarije i njene ratnohuškačke retorike ..............protiv sam napada na Rusiju koja je jedina svijetla točka Planeta danas.

Protiv sam pederaško-vojno- indutrijskog- lobija koji dirigira Amerikom....................itd.

Stoga molim da razmisliš o jednostavnoj profilaciji  B-)
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 20/10/2016, 23:28

Yehudi wrote:
Naravno da ja nemam ništa protiv Amerikanaca kao takvih već samo protiv trenutačne politike i agende.
naravno da ja ne navijam za Assada već sam -skloniji - sekularizmu koji on provodi a protiv sam idiotskih
islamista.   Jasno da bih u izrvnom srazu Izraela i Sirije bio za Izrael a protiv Assada ( ili bilo kojega nasljednika mu
ali u sadašnjoj sam situaciji za Sirjsku vojsku a protiv agresora Turaka , Sauda, Qatara i svih ialamo koljača koje podupire bilo tko.
Jasam protiv najgoreg ikada predsjednika Amerike, prikrivenog islamiste Ubame Husejina te njegova lika i djela,
protiv Hilarije i njene ratnohuškačke retorike ..............protiv sam napada na Rusiju koja je jedina svijetla točka Planeta danas.
Protiv sam pederaško-vojno- indutrijskog- lobija koji dirigira Amerikom....................itd.

samo ti navijaj za svoje musliće

http://24sata.info/vijesti/svijet/272768-izrael-prekinuo-saradnju-s-unesco-om-zbog-dokumenta-o-brdu-hrama.html

Izrael prekinuo saradnju s UNESCO-om zbog rezolucije o Brdu Hrama

Država Izrael zamrznula je saradnju s UNESCO-om optuživši je za negiranje jevrejskog utjecaja na jednu od najsvetijih lokacija judaizma – Brdo hrama.

Naime, UNESCO je usvojio tekst u kojem se spomenuta lokacija u Jerusalemu spominje isključivo jednim imenom, koristeći palestinski/arapski naziv Haram al-Sharif. Dokument koji su inicirale arapske zemlje opisuje i osuđuje nezakonite aktivnosti okupatorskih snaga države Izrael na svetim lokacijama.

Izraelski ministar obrazovanja je rekao da UNESCO-ova odluka "negira historiju i potpiruje terorizam". Također, izraelski premijer Benjamin Netanyahu kazao je da UNESCO postaje teatar apsurda usvajanjem "još jedne zablude".

UNESCO u svom dokumentu spominje važnost lokacije za sve tri velike svjetske monoteističke religije, ali ga imenuje isključivo arapskim nazivima.

Nacrt teksta je usvojen sa 24 glasa "za", šest "protiv" i 26 "suzdržanih". Konačno odobrenje nacrta treba donijeti UNESCO-ovo izvršno tijelo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 20/10/2016, 23:30

deda ilerminatus wrote:
Yehudi wrote:

http://24sata.info/vijesti/svijet/272768-izrael-prekinuo-saradnju-s-unesco-om-zbog-dokumenta-o-brdu-hrama.html

Država Izrael zamrznula je saradnju s UNESCO-om optuživši je za negiranje jevrejskog utjecaja na jednu od najsvetijih lokacija judaizma – Brdo hrama.

Naime, UNESCO je usvojio tekst u kojem se spomenuta lokacija u Jerusalemu spominje isključivo jednim imenom, koristeći palestinski/arapski naziv Haram al-Sharif. Dokument koji su inicirale arapske zemlje opisuje i osuđuje nezakonite aktivnosti okupatorskih snaga države Izrael na svetim lokacijama.

Izraelski ministar obrazovanja je rekao da UNESCO-ova odluka "negira historiju i potpiruje terorizam". Također, izraelski premijer Benjamin Netanyahu kazao je da UNESCO postaje teatar apsurda usvajanjem "još jedne zablude".

UNESCO u svom dokumentu spominje važnost lokacije za sve tri velike svjetske monoteističke religije, ali ga imenuje isključivo arapskim nazivima.

Nacrt teksta je usvojen sa 24 glasa "za", šest "protiv" i 26 "suzdržanih". Konačno odobrenje nacrta treba donijeti UNESCO-ovo izvršno tijelo.

to su jameri urgirali za svoje vehabijske saveznike.....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 20/10/2016, 23:36

epikur37 wrote:
nije, Amerika je uvijek na strani Izraela, no kad su većina članica UNa muslimanske zemlje, onda ih ne može nadglasati

Netanyahu je održao nedavno dobar govor

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 20/10/2016, 23:41

deda ilerminatus wrote:
Yehudi wrote:

Ne nego ću navijati za - tvoje musliće islamiste -  Suspect

----------------------------------------------------------------------

Kakav iebani -unesco- ili -un - ( to je isto kao - bijele kacige - islamista  u Siriji ) isto mućak jaje

dokle god je ubama husejin na vlasti ........ili slična njemu - hitlerija - koju financira obitelj Saud 

( koji trenutačno predsjedavaju UN portfeljom -ZA LJUDSKA PRAVA -  Silenzio stampa 1f602 ) 

U OVOME SLUČAJU MENI JE SVE JASNO--------------RUSIJA JE JEDINA KOJA MOŽE ZAUSTAVITI OVO LUDILO " ZAPADA "

Sva ova sranja u vezi izbjeglica kojima su Ameri natrpali Europu, sva ova divljanja i sotoniziranja protiv Rusije,

guranje Europe u smrt, kupovina i ucjena EU političara i pičkica tipa mutti Merkel i sl

Ma uostalom nisam ja plaćen da te educiram o stanju Planetarne situacije i izgledima u budućnosti 

a još manje se tribam pravdati bilo kome pojašnjavati svoja stajališta.

Neki put pomislim da bi netko tu mogao doživiti prosvjetljenje ali čini se da je to Sizifov posao..... B-)
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 20/10/2016, 23:46

deda ilerminatus wrote:
epikur37 wrote:
nije, Amerika je uvijek na strani Izraela, no kad su većina članica UNa muslimanske zemlje, onda ih ne može nadglasati

Netanyahu je održao nedavno dobar govor

Ma zna sam da možeš biti lucidan kad želiš  :^0

Tako je ................ eto tako islamističke države lako mogu nadglasati razjedinjene sekularne istočno- zapadne demokracije

Stoga se neke stvari moraju mijenjati a ne 

kojekakvom ubami husejinu iz Kenije dati formalno Nobela  i to samo zato jer je prvi crnac usa predsjednik

( a samo je zato i dobio izbore jer je nigger ) a on najveće govno od osnutka Amerike
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 20/10/2016, 23:58

Isis claims to have shot down A10, Pentagon denies.

Naravno nakon sto se izvaze sto bi nekome bilo draze, u ovome slucaju cemo vjerovati Isis-u. Dakle oborili su amerima avion :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 21/10/2016, 00:07

Ako CIA dozvoli, isis će objaviti snimke.

Ako objave, onda su ga oborili ako ne, onda nisu
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 00:10

Ili neki od neutralnih novinara? Posto akciju slijede akreditirani novinari iz gomile zemalja. Izmedu ostalog iz Rusije,Indije,Kine,Irana,Vietnama,...koji se nalaze bas na terenu te ne postoji jednostran pristup izvjestavanju barem sto se tice ove operacije. Posto vojska nije uvela zabrane nikome ni za sto (sto je isto zeru zacudujuce ako bude pizdarija nad ovima sta bjeze iz Mosula).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 00:11

Nestao jucer novinar vietnamskog Tuoi Trea.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics