Na ovom forumu su svi komunisti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Na ovom forumu su svi komunisti
Ovdje su svi ustvari komunisti preobučeni u nacionaliste jer kako se kaže vuk dlaku mijenja, a ćud nikada. Tako jednom komunist, uvijek komunist.
A svi koji su bili u Jugi su bili titovi pioniri tj. komunisti, a njihova djeca su nastala od komunista prema tome oni su mali komunisti koji su sada narasli.
Ne može od vučice da se izlegne janje.
A svi koji su bili u Jugi su bili titovi pioniri tj. komunisti, a njihova djeca su nastala od komunista prema tome oni su mali komunisti koji su sada narasli.
Guest- Guest
Re: Na ovom forumu su svi komunisti
Steta, bila bi jeftinija janjetinamocni majmun wrote:
nowitzki-
2014-04-27
ja ustah
mi ustaše
svi ustaše
mi ustaše
svi ustaše
kakvi komunisti???
u komunizmu svi trebaju raditi i svatko uzimati prema svojim potrebama, a ti nađi nekoga tko se ovdje s tim slaže...
u komunizmu svi trebaju raditi i svatko uzimati prema svojim potrebama, a ti nađi nekoga tko se ovdje s tim slaže...
sitting_bull-
2015-09-28
A ti pročitaj još jednom što sam napisao. Ako treba i 100 puta dok ne shvatiš.sitting_bull wrote:kakvi komunisti???
Guest- Guest
druže moćni majmine!mocni majmun wrote:A ti pročitaj još jednom što sam napisao. Ako treba i 100 puta dok ne shvatiš.sitting_bull wrote:kakvi komunisti???
ovdje na forumu su po tvojoj analogiji također i svi majmuni jer po nekim teorijama od njih nastadosmo.
jednako kao što su izumrli dinosauri i mamuti izumrli su i komunisti i evolucija je iznjedrila nove vrste sposobne da prežive u današnjem okruženju...
sitting_bull-
2015-09-28
To znači da su svi . ovdje HDZ-ovci, jer su svi komunisti početkom '90-ih prebjegli u HDZ. Tako jednom komunist, uvijek HDZ-ovac,mocni majmun wrote:Ovdje su svi ustvari komunisti preobučeni u nacionaliste jer kako se kaže vuk dlaku mijenja, a ćud nikada. Tako jednom komunist, uvijek komunist.
A svi koji su bili u jugi titovi pioniri tj. komunisti, a njihova djeca su nastala od komunista, prema tome oni su mali komunisti koji su sada narasli u velike HDZ-ovce.
Zeko-
2015-08-26
Similar topics
» Pablo tko su placenici na ovom forumu?
» Necu vise biti na ovom forumu
» postoji li veća gay stvar na ovom forumu od
» HAJDE DA PROVJERIMO KOLIKO IMA USTASA NA OVOM FORUMU.
» Merkel : Komunisti dolaze
» Necu vise biti na ovom forumu
» postoji li veća gay stvar na ovom forumu od
» HAJDE DA PROVJERIMO KOLIKO IMA USTASA NA OVOM FORUMU.
» Merkel : Komunisti dolaze
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1