Bujica bijesa zbog Hasanbegovića:Gdje je Plenković bio 1991?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bujica bijesa zbog Hasanbegovića:Gdje je Plenković bio 1991?
Srbi,Muslimani..ne mozete bez njih da vam vladaju...ebi ga,bolji su diplomati i politicari..n_razbojnik wrote:yebe ne vadi i kad nije na funkciji...emperor Hase
Guest- Guest
Vazda bili, mi smo više bič božjibogomdani wrote:Srbi,Muslimani..ne mozete bez njih da vam vladaju...ebi ga,bolji su diplomati i politicari..n_razbojnik wrote:yebe ne vadi i kad nije na funkciji...emperor Hase
2014-04-14
ufff..umalo ne rekoh..ali hajde,zivte u tom uvjerenju...nema stete po nikog..n_razbojnik wrote:Vazda bili, mi smo više bič božjibogomdani wrote:Srbi,Muslimani..ne mozete bez njih da vam vladaju...ebi ga,bolji su diplomati i politicari..n_razbojnik wrote:yebe ne vadi i kad nije na funkciji...emperor Hase
Guest- Guest
Idi svijetom, pitaj ljude, oj menađere beskonačnih mogućnostibogomdani wrote:ufff..umalo ne rekoh..ali hajde,zivte u tom uvjerenju...nema stete po nikog..n_razbojnik wrote:Vazda bili, mi smo više bič božjibogomdani wrote:Srbi,Muslimani..ne mozete bez njih da vam vladaju...ebi ga,bolji su diplomati i politicari..n_razbojnik wrote:yebe ne vadi i kad nije na funkciji...emperor Hase
2014-04-14
bed je sto nikako da se odlucis sto si...ono,ko zmija noge.. ,a za ostalo,ne budi jalan..prebalkanski je.n_razbojnik wrote:Idi svijetom, pitaj ljude, oj menađere beskonačnih mogućnostibogomdani wrote:ufff..umalo ne rekoh..ali hajde,zivte u tom uvjerenju...nema stete po nikog..n_razbojnik wrote:Vazda bili, mi smo više bič božjibogomdani wrote:Srbi,Muslimani..ne mozete bez njih da vam vladaju...ebi ga,bolji su diplomati i politicari..n_razbojnik wrote:yebe ne vadi i kad nije na funkciji...emperor Hase
Guest- Guest
Slažem se da postoji problem pripadnosti ovdje, na ovoj temi, čak između nas dvojice...ali nije u mene
n_razbojnik-
2014-04-14
dobro,sto si ti po pripadnosti?n_razbojnik wrote:Slažem se da postoji problem pripadnosti ovdje, na ovoj temi, čak između nas dvojice...ali nije u mene
Guest- Guest
Dobermanbogomdani wrote:dobro,sto si ti po pripadnosti?n_razbojnik wrote:Slažem se da postoji problem pripadnosti ovdje, na ovoj temi, čak između nas dvojice...ali nije u mene
2014-04-14
izjasnjavas se kao Pas?.. ajd dobro ,ako ti je to uzor po bilo cemu..Znas ,kad procitah,sjetih se jednog fastfuda u u onom ciganluku u dubravi u Zegeju...zove se Pitburger..ono,bosanci,sjiptari,janjevci toliko obozavaju to pseto drmnuto u psihu,da mu posvecuju sve i svasta...samo se sjetih...n_razbojnik wrote:Dobermanbogomdani wrote:dobro,sto si ti po pripadnosti?n_razbojnik wrote:Slažem se da postoji problem pripadnosti ovdje, na ovoj temi, čak između nas dvojice...ali nije u mene
Guest- Guest
To sam znao da će biti kad-tad.
Pa zar svaki lider koji u Hrvatskoj ispliva još barem 50 godina unaprijed mora biti sudionik Dom.rata???
Uostalom vojnici ne mogu biti dobri političari.
Pa zar svaki lider koji u Hrvatskoj ispliva još barem 50 godina unaprijed mora biti sudionik Dom.rata???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dawson wrote:A di je Haso bio?
Pa u medresi
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jastreb wrote:To sam znao da će biti kad-tad.
Mora biti, u sklopu razmisljanja odredenog broja ljudi to je preduvjet svega ukoliko si pravih godina bio. Oko nekih stvari su ljudi stidljivi ali generalno govoreci....to mora biti...tako ehe :) . S time da za one za koje se ispostavi da su bili u ratu, ali se nalaze u krivoj stranci. Slijedi momentalno rastakanje vaznosti doprinosa te osobe,otvoreno vrijedanje,umanjavanje itd :)
A slicno vrijedi i za vise oficire koji nedaj boze ne podrze odredene eskapade divljanja,uznemiravanja,psovki i slicno....takodjer slijede...degradirajuci opisi i obezvrijedivanje doprinosa istih :)
Guest- Guest
Haso vodi đihad protiv antifašista
Guest- Guest
Sveti rat protiv nevjernika
Guest- Guest
dva brata wrote:Sveti rat protiv nevjernika
A vi za džihadistom, doduše u Siriji isto i tako....:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
đihad protiv hrvatski antifašista, i nevjernika .. ti izgleda spadaš u obje skupine haha
Guest- Guest
Recimo pok.Vladimir Bebić iz Rijeke je bio aktivni sudionik DR-a. Bio je to i Kajin. A kao liječnik na ličkom ratištu određeno vrijeme proveo je i Željko Jovanović.
No za njih važe drugi aršini.
No za njih važe drugi aršini.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
BRAVAR
Ehh, Jastrebe ; a kako je tvoj ljubljeni " BRAVAR " uspio biti dobar političar ??
jastreb wrote:To sam znao da će biti kad-tad.
Ehh, Jastrebe ; a kako je tvoj ljubljeni " BRAVAR " uspio biti dobar političar ??
Guest- Guest
Naravno da trebaju jer je to dokaz odanosti Domovini. Jasno, ako se radi o dragovoljcima, ako su mobilizirani to nije dokaz pouzdanosti.jastreb wrote:To sam znao da će biti kad-tad.
Gotovo je to, udbaši, žutarnji, htv. nova, rtl, tkz. lijevica svi su protiv njih sa šekijevim tehno-lopovima iz hadeza, Hase jedino može da čeka da propadne državadva brata wrote:đihad protiv hrvatski antifašista, i nevjernika .. ti izgleda spadaš u obje skupine haha
Kermit-
2014-04-17
izgleda da je desno krilo HDZa tek sad skužilo, da su oni zapravo glavna meta uništenja od strane Plenkovića..
a ne Srbi, SDP, jugosi i co, kako bi oni volili..
a ne Srbi, SDP, jugosi i co, kako bi oni volili..
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Nije Plenković izdao Hasanbegovića nego spletkaroš i prevrtljivac Milijan Brkić!
» Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Komšić: Plenkovic gura nos tamo gdje ne bi trebalo
» Nije Plenković izdao Hasanbegovića nego spletkaroš i prevrtljivac Milijan Brkić!
» Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Komšić: Plenkovic gura nos tamo gdje ne bi trebalo
Page 2 of 3