Jutarnji, "Dragi Andrej"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jutarnji, "Dragi Andrej"
Bi li bilo ove priče da je gđa Esih postavljena za ministricu kulture?MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Opet ti šumom, a ja logikom. Uostalom i Bruna je i dalje tu. I Hase također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Dajmo malo o Milančetu, Staziću...Nemate više svojih prvaka, ili što?
Ero....četvrtak je. Kako bješe ono što su svi trebali vidjeti u srijedu po tebi? Sad ide ono mea culpa x 3 i onda ono...hebiga zeznuo sam se siguran sam :)
Dakle, nikakva mea culpa, to će imati prilike izreći Plenky...
Znao sam ja da si ti potpuno nesposoban priznat da si se zajebo i da ide izmotavanje. Slampavo i uvijek slampavo :) nikada ti nisi niti ces ikada priznati da si se zeznuo. Ego ti je do plafona, temelji za isti od kartona.
Razmisli malo o ovome, jbogati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Jutarnji, "Dragi Andrej"
HDZ je od prvog dana i igrao na anti-UDB-izam u svim kampanjama tako da to nije ništa novo. Plenkijev PR bi se trebao pobrinuti za neki isfingirani sukob sa Srbijom tipa Milanović i šaka jada kada je Mile u 30 minuta od srbofila postao ustaša, kako bi pridobio desno krilo natrag. Uostalom trenutno druge spomena vrijedne desne opcije nema na tržištu i onda ljudi nemaju za koga drugog nego za Šeksa, zato treba ili za Ničeom u ujedinjenje ili oformit AFD.
Eroo wrote:Bi li bilo ove priče da je gđa Esih postavljena za ministricu kulture?MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Opet ti šumom, a ja logikom. Uostalom i Bruna je i dalje tu. I Hase također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Dajmo malo o Milančetu, Staziću...Nemate više svojih prvaka, ili što?
Ero....četvrtak je. Kako bješe ono što su svi trebali vidjeti u srijedu po tebi? Sad ide ono mea culpa x 3 i onda ono...hebiga zeznuo sam se siguran sam :)
Dakle, nikakva mea culpa, to će imati prilike izreći Plenky...
Znao sam ja da si ti potpuno nesposoban priznat da si se zajebo i da ide izmotavanje. Slampavo i uvijek slampavo :) nikada ti nisi niti ces ikada priznati da si se zeznuo. Ego ti je do plafona, temelji za isti od kartona.
Razmisli malo o ovome, jbogati.
Bitno je jedino da ja nisam ni zapoceo tu pricu, niti sam imao potrebu se prosipati i uvjeravati druge da ce biti stvari bas onako kako ja kazem da ce biti. A ti si radio upravo to....dok danas ubacujes dasak mistike u citavu pricu i idu sheme "nisam se ja nista zajebo, samo vi niste shvatili sto sam ja rekao"...i slicne gluposti. Kao sto rekoh, ego do plafona. Nemos ti priznati da si se zeznuo pa taman ti zivot o tome ovisio.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dragi Andrej
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Stier:Andrej je otisao predaleko
» Andrej Kenwood Kenon u dvodnevnom radnom posjetu Njemačkoj
» Andrej Plenkovic objavio iznos Covid dodatka za umirovljenike
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Stier:Andrej je otisao predaleko
» Andrej Kenwood Kenon u dvodnevnom radnom posjetu Njemačkoj
» Andrej Plenkovic objavio iznos Covid dodatka za umirovljenike