Jutarnji, "Dragi Andrej"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jutarnji, "Dragi Andrej"
Patite, gledat ćete Plenkya kao premijera slijedećih 4 godine. Neprocjenjivo.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:pa oni nemaju mozak.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Zasada. A jednog dana blenkovic neće imati sto vise tražiti u HDZ.
Popularnost mu je ogromna, jebu mu majku na HDZ stranicama uzduž i popreko.
a mislim i HDZ-ovci i njihovi birači su isto totalni kreteni. Sad se čude ko pura dreku. Gdje im je bio mozak kad su glasali za nekog kog hvale eugenka jakovčić, munjena žaba, jutarnji, novi list, imbex, jelena lovrić, dežulović, ante govnić, itd
pa kad sam im govorio ko je ovaj i da za ovaj HDZ neću glasat ni da Isus Krist siđe s neba i moli me na koljenima srali su "pa važno je jedino da se ne vrati ludi milanović i njegovi udbaši". Onda im kažeš a šta je agent sova, hrvat? Ne, oni dalje po svom.
evo im sad, glasali su, imaju to za što su glasali. Sad nek se posipaju pepelom. Pazi, glasaće oni opet za HDZ, jer ne znaju ništa drugo.
Plenky i ja poznajemo se još od studenog 2007 kad je on delal u Parisu u HR veleposlanstvu i kad nam je pomogel jer smo u FR bili tek 4 mjeseca. Oduvijek je imal moje simpatije jer izuzetno srdačan i ljubazan čovjek.Eroo wrote:Eva wrote:Plenky zna kaj dela. I radi to S A V R Š E N O. Kome smeta neka pati!Eroo wrote:Je. Srednje rješenje, kojeg je Plenky sprevidio, ali šta je tu je...Eva wrote:Kaj ta Bruna ni trebala bit ministrica?Eroo wrote:
Otišel? Nebi rekel. Tek sad je na pravom mjestu.
Mala škola za birače vam se smiješi. I Bruna je tu.
Sve bu ok, Obuljen je i dosad radila po uputama...Na pravom je mjestu.
'Ko bi reka u'vo doba lani, da će i za Plenkija navijat partizani.
Guest- Guest
Eva wrote:Patite, gledat ćete Plenkya kao premijera slijedećih 4 godine. Neprocjenjivo.
zašto bih ja patio, nisam ja glasao za njega. A da je Karamarko ostao ionak bi nam ugasio portal i morao bi tražit novi posao. Ovak je čist dobro.
Obezglavljena banda se očigledno pogubila u bespućima suvremene HR.udba wrote:To i jeste igra Jutarnjeg i njihovih igrača. Sad će oni svaki dan raspredati o Hasanbegoviću, pogledaj članak "jedan Hasanbegovićev suradnik, bliski izvor" i o tome će se danima pisati, dok će poslovi SDP-a i HNS-a biti nezanimljiva stvar.Eroo wrote:Dajmo malo o Milančetu, Staziću...Nemate više svojih prvaka, ili što?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
okolnosti u evropi su se promjenile i najbolji način iskazivanja nezadovoljstva članstva i birača bio bi ritualno šibanje umjesto prosvjeda zbog toga što je prorok haso ostao bez fotelje.vuksadinare wrote:...mislim da su se malo zajebali i buzin i brisel mislivsi da ce izborom plenkovica utisati..nezadovoljstvo...onda su se malo zajebali u strategiji...nije ovo vise 2000-ta..vec 2016 i drugcije okolnosti kako tu tako i u europi..
moguće, nepopravljivi su. daju udbašima da vladaju i onda čude. o jebem timarcellus wrote:kaja_333 wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:Pazi, glasaće oni opet za HDZ, jer ne znaju ništa drugo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meni je važno da hrvatski premijer ima kulturu ophođenja i da ni ustašofil, tak da mi je Plenky idealan.marcellus wrote:Eva wrote:Patite, gledat ćete Plenkya kao premijera slijedećih 4 godine. Neprocjenjivo.
zašto bih ja patio, nisam ja glasao za njega. A da je Karamarko ostao ionak bi nam ugasio portal i morao bi tražit novi posao. Ovak je čist dobro.
Guest- Guest
Eroo wrote:Dajmo malo o Milančetu, Staziću...Nemate više svojih prvaka, ili što?
Ero....četvrtak je. Kako bješe ono što su svi trebali vidjeti u srijedu po tebi? Sad ide ono mea culpa x 3 i onda ono...hebiga zeznuo sam se siguran sam :)
Guest- Guest
znam, al vas ima 1000. hrvatima nije a njih ima 4 miljona. njima je nešto drugo važnije.Eva wrote:Meni je važno da hrvatski premijer ima kulturu ophođenja i da ni ustašofil, tak da mi je Plenky idealan.marcellus wrote:Eva wrote:Patite, gledat ćete Plenkya kao premijera slijedećih 4 godine. Neprocjenjivo.
2015-08-15
Da, ali naša potencija je u + a vaša je -. Ne pikamo se isto.kaja_333 wrote:znam, al vas ima 1000. hrvatima nije a njih ima 4 miljona. njima je nešto drugo važnije.Eva wrote:Meni je važno da hrvatski premijer ima kulturu ophođenja i da ni ustašofil, tak da mi je Plenky idealan.marcellus wrote:Eva wrote:Patite, gledat ćete Plenkya kao premijera slijedećih 4 godine. Neprocjenjivo.
Guest- Guest
ma vaša potencija je u kurcu al dobroEva wrote:Da, ali naša potencija je u + a vaša je -. Ne pikamo se isto.kaja_333 wrote:znam, al vas ima 1000. hrvatima nije a njih ima 4 miljona. njima je nešto drugo važnije.Eva wrote:Meni je važno da hrvatski premijer ima kulturu ophođenja i da ni ustašofil, tak da mi je Plenky idealan.marcellus wrote:Eva wrote:Patite, gledat ćete Plenkya kao premijera slijedećih 4 godine. Neprocjenjivo.
2015-08-15
I viš tko rula, onaj kojeg mi odobrimo. Kome se ne dopada, uvijek može plakat u tišini svog doma da ne stvara depresivnu atmosferu u javnosti i ne plaši konje na cesti.
Guest- Guest
ma niste čak ni vi, malo si pridaješ previše pažnje. zbilja ste i u ovom bili nebitni.Eva wrote:I viš tko rula, onaj kojeg mi odobrimo. Kome se ne dopada, uvijek može plakat u tišini svog doma da ne stvara depresivnu atmosferu u javnosti i ne plaši konje na cesti.
2015-08-15
kaja_333 wrote:
moguće, nepopravljivi su. daju udbašima da vladaju i onda čude. o jebem ti
a gle oni su ti retardirani. Šeks i Manolić su rekli da je Karamarko udbaš, i Mesić potvrdio, i oni svi to popušili. I onda Sova stavi svog čovjeka na čelo HDZ-a i kaže "ovaj vam nije udbaš, glasajte za njega". I oni glasaju. I cijelo vrijeme ponavljaju ko papige "Karamarko udbaš".
I da Manolić uđe ponovo u HDZ i bude ponovo premijer, i da maknu Tuđmanovu bistu iz stranačkih prostorija i stave titinu, oni bi ti i dalje glasali za HDZ jer su SDP komunjare, i udbaši, kužiš. Sad cijepaju stranačke iskaznice ali vidjet ćeš da će do lokalnih izbora opet svi glasat za HDZ.
Opet ti šumom, a ja logikom. Uostalom i Bruna je i dalje tu. I Hase također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Dajmo malo o Milančetu, Staziću...Nemate više svojih prvaka, ili što?
Ero....četvrtak je. Kako bješe ono što su svi trebali vidjeti u srijedu po tebi? Sad ide ono mea culpa x 3 i onda ono...hebiga zeznuo sam se siguran sam :)
Dakle, nikakva mea culpa, to će imati prilike izreći Plenky...
2016-07-22
kaja_333 wrote:ma niste čak ni vi, malo si pridaješ previše pažnje. zbilja ste i u ovom bili nebitni.Eva wrote:I viš tko rula, onaj kojeg mi odobrimo. Kome se ne dopada, uvijek može plakat u tišini svog doma da ne stvara depresivnu atmosferu u javnosti i ne plaši konje na cesti.
ma pusti, attention whoring
Eroo wrote:Opet ti šumom, a ja logikom. Uostalom i Bruna je i dalje tu. I Hase također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Dajmo malo o Milančetu, Staziću...Nemate više svojih prvaka, ili što?
Znao sam ja da si ti potpuno nesposoban priznat da si se zajebo i da ide izmotavanje. Slampavo i uvijek slampavo :) nikada ti nisi niti ces ikada priznati da si se zeznuo. Ego ti je do plafona, temelji za isti od kartona.
Guest- Guest
A idoli kurtoni. Kraće traju čak i od njih.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Opet ti šumom, a ja logikom. Uostalom i Bruna je i dalje tu. I Hase također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Dajmo malo o Milančetu, Staziću...Nemate više svojih prvaka, ili što?
Znao sam ja da si ti potpuno nesposoban priznat da si se zajebo i da ide izmotavanje. Slampavo i uvijek slampavo :) nikada ti nisi niti ces ikada priznati da si se zeznuo. Ego ti je do plafona, temelji za isti od kartona.
Guest- Guest
Jugoslavi na aparatima
Sjebali im totalno uzdanicu Josipovica
Onda sjebali kretensko dete Zokija
Sad im ova adezenjara daje apaurine i oni kao zadovoljni:)
Sjebali im totalno uzdanicu Josipovica
Onda sjebali kretensko dete Zokija
Sad im ova adezenjara daje apaurine i oni kao zadovoljni:)
dijagram-
2015-08-09
Bi li bilo ove priče da je gđa Esih postavljena za ministricu kulture?MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Opet ti šumom, a ja logikom. Uostalom i Bruna je i dalje tu. I Hase također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Dajmo malo o Milančetu, Staziću...Nemate više svojih prvaka, ili što?
Razmisli malo o ovome, jbogati.
2016-07-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dragi Andrej
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Stier:Andrej je otisao predaleko
» Andrej Kenwood Kenon u dvodnevnom radnom posjetu Njemačkoj
» Andrej Plenkovic objavio iznos Covid dodatka za umirovljenike
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Stier:Andrej je otisao predaleko