Najveći pritisak Rusije i EU na Srbiju:Ili EU ili Rusija nema sjedenja više na dvije stolice
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najveći pritisak Rusije i EU na Srbiju:Ili EU ili Rusija nema sjedenja više na dvije stolice
što ako ćemo realno baš i nije na ponos ni vama ni vašem vodstvu, ovako se uzdate u prodaju svog kakti "strateškog" položaja ali isključivo za rusiju, iako svjesni da ukoliko bi ga i prodali rusima te pare ne bi stigli trošiti..... u osnovi ja vas kužim, ali nekak mi se čini da bi vas ta igra plesanja po žici raširenih ruku, na koncu konaca, mogla koštati.....dzango wrote:Ovaj ultimatum postavljaju svakih mesec dana i ništa. Srbija i dalje sedi na dve stolice.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Najveći pritisak Rusije i EU na Srbiju:Ili EU ili Rusija nema sjedenja više na dvije stolice
Kaj ti delaš s tim?Serbinho-3 wrote:
Guest- Guest
omni wrote:Ti se ne mozes poredit s nekim na ovom forumu. Zivis dobrovoljno medju neprijateljima u neprijateljskoj ti drzavi, mrzis zastavu, himnu, susjede, pse i macke na cesti a svima se na silu smjeskas i svaki dan ih ljubazno pozdravljas dok nocu pred spavanje mastas o dolasku srpske republike i kako ih vjesas i koljes. Mazohizam preko svih granica. Dodje mi te i zao nekako mada bi ti najradje sljagu zveknuo da se probudis.crvenkasti wrote:Ja, na primjer, ja bih volio da mogu toliko srati kao marcelus.
Dostići njega, to mi je najveća ambicija.
Znam, još u meni ima dosta četničkog, ali sigurno sam već 70% Hrvat.
Ja računam, do kraja slijedeće godine će biti i 74-75%.
crvenkasti-
2014-04-17
Srbija nije u EU i ne postoji pravna osnova po kojoj bi zapad prisilio Srbiju da Rusiji stavi sankcije.
KRAJ PRIČE.
KRAJ PRIČE.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Srbija ne može u NATO zbog 1999. i jasno izražene podrške Šiptarima od strane Zapada. A ne može ni na stranu Rusa jer je okružena NATO zemljama. Jedina moguća pozicija je neutralnost. Nije to nikakav hod po žici već iznuđeno rešenje.michaellcmacha wrote:što ako ćemo realno baš i nije na ponos ni vama ni vašem vodstvu, ovako se uzdate u prodaju svog kakti "strateškog" položaja ali isključivo za rusiju, iako svjesni da ukoliko bi ga i prodali rusima te pare ne bi stigli trošiti..... u osnovi ja vas kužim, ali nekak mi se čini da bi vas ta igra plesanja po žici raširenih ruku, na koncu konaca, mogla koštati.....dzango wrote:Ovaj ultimatum postavljaju svakih mesec dana i ništa. Srbija i dalje sedi na dve stolice.
dzango wrote:Ovaj ultimatum postavljaju svakih mesec dana i ništa. Srbija i dalje sedi na dve stolice.
ako vučić bude dugo premišljao proć će ko karamarko, maknuće ga i stavit nekog više proeuropskog i pro nato
Pizzona umjesto Šipca.
Guest- Guest
ja to ne bih prihvatio,
ja nisam kvisling
ja postujem volju vecine
samo legalno, izborima,
ko dobije
ja nisam kvisling
ja postujem volju vecine
samo legalno, izborima,
ko dobije
Guest- Guest
...a vucic ti herojpizzon wrote:ja to ne bih prihvatio,
ja nisam kvisling
ja postujem volju vecine
samo legalno, izborima,
ko dboije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...a vucic ti herojpizzon wrote:ja to ne bih prihvatio,
ja nisam kvisling
ja postujem volju vecine
samo legalno, izborima,
ko dboije
ne razumem te,
on ima fantastican rejting
nebitno sta je msm o njegovoj spoljnoj politici
to je licno moje
a drugo, nakon pred. izbora imacemo nesto jasniju sliku, perpsketive
toma je previse emotivan, mozda ima prizeman stav prema funkciji
i znacaju onoga sto progovori
konacno, msm da nije na nivou fukcije koju obavlja,
nebitno sto ga vucic nafalio
Last edited by pizzon on 20/10/2016, 12:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
jasno..bu ti jeremic ili šeki predsjednik...a oni bas obozavaju vucka...pizzon wrote:vuksadinare wrote:...a vucic ti herojpizzon wrote:ja to ne bih prihvatio,
ja nisam kvisling
ja postujem volju vecine
samo legalno, izborima,
ko dboije
ne razumem te,
to je licno moje
2015-09-08
vuksadinare wrote:jasno..bu ti jeremic ili šeki predsjednik...a oni bas obozavaju vucka...pizzon wrote:vuksadinare wrote:...a vucic ti herojpizzon wrote:ja to ne bih prihvatio,
ja nisam kvisling
ja postujem volju vecine
samo legalno, izborima,
ko dboije
ne razumem te,
to je licno moje
ma gde, oni su tropa, nema nista od tvojih nadanja
hehe, hteo bi ti njih, ali ne i ja, ja se pitam
Guest- Guest
ipak si ti to vucicu?pizzon wrote:vuksadinare wrote:jasno..bu ti jeremic ili šeki predsjednik...a oni bas obozavaju vucka...pizzon wrote:vuksadinare wrote:...a vucic ti herojpizzon wrote:ja to ne bih prihvatio,
ja nisam kvisling
ja postujem volju vecine
samo legalno, izborima,
ko dboije
ne razumem te,
to je licno moje
ma gde, oni su tropa, nema nista od tvojih nadanja
hehe, hteo bi ti njih, ali ne i ja, ja se pitam
2015-09-08
Ovaj se premišlja već godinama. Bolji im je ststus kvo nego neizvesnost.marcellus wrote:dzango wrote:Ovaj ultimatum postavljaju svakih mesec dana i ništa. Srbija i dalje sedi na dve stolice.
ako vučić bude dugo premišljao proć će ko karamarko, maknuće ga i stavit nekog više proeuropskog i pro nato
Eva wrote:Kaj ti delaš s tim?Serbinho-3 wrote:
Nista, malo se pojave zastavice, nesto se desava...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Vidim, ali jel kaj zaradiš ili sam tak bezveze?
Guest- Guest
zatzo postoji stara i dobra nesluzbena ucijena..RayMabus wrote:Srbija nije u EU i ne postoji pravna osnova po kojoj bi zapad prisilio Srbiju da Rusiji stavi sankcije.
KRAJ PRIČE.
Guest- Guest
prvo, cenu placamo intersima srba i polozajem srba na kosmetu,
srpskoj, uopste regionu. konkretno, milov igrokaz na dan izbora.
to i zapadni mediji pisu, ali, zapadna zvanicna politika prelazi preko toga,
mozda je cak i ohrabrila takav korak. taj, b.popovic, jagodinac,
svi pisu da je on osmislio taj " igrokaz " sa dikicem i nekom
tetkom od 50 ili 60 koja je krenula u c,goru da je terorise )
da uhapsi djukanovica.
sto znaci, srbija debelo, masno, nerazumno placa visoku cenu
neuklapanja u svet gde je locirana. tako se siri lepeza narusenih
srpskih interesa da je normalno sve teze preci preko svega loseg
ucinjenog srbiji, da bismo prihvatili politicko integrisanje sa
stavovima zapada. u kontri, dobijamo, sta, ne znam. samo znam
da smo, prema medijima, postigli nagore uslove u poslovanju
sa drugom stranom. i tako, yebemo sami sebe najbolje.
i taj veto u sb, moguce da nema veze sa stavom prema kosmetu
vec ko zna cime !?
srpskoj, uopste regionu. konkretno, milov igrokaz na dan izbora.
to i zapadni mediji pisu, ali, zapadna zvanicna politika prelazi preko toga,
mozda je cak i ohrabrila takav korak. taj, b.popovic, jagodinac,
svi pisu da je on osmislio taj " igrokaz " sa dikicem i nekom
tetkom od 50 ili 60 koja je krenula u c,goru da je terorise )
da uhapsi djukanovica.
sto znaci, srbija debelo, masno, nerazumno placa visoku cenu
neuklapanja u svet gde je locirana. tako se siri lepeza narusenih
srpskih interesa da je normalno sve teze preci preko svega loseg
ucinjenog srbiji, da bismo prihvatili politicko integrisanje sa
stavovima zapada. u kontri, dobijamo, sta, ne znam. samo znam
da smo, prema medijima, postigli nagore uslove u poslovanju
sa drugom stranom. i tako, yebemo sami sebe najbolje.
i taj veto u sb, moguce da nema veze sa stavom prema kosmetu
vec ko zna cime !?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka vrše sve jači pritisak na Srbiju nema sjedenja na dva stolca a Dačić mora shvatiti da je Kosovo izgubljeno
» Putinov deputat Zatulin: "Niti jedan cilj specijalne vojne operacije nije postignut. Rusija nema više snage".
» Europski čelnici poručili Srbiji da ne može sjediti na dvije stolice
» AP: Jača ruski pritisak na Srbiju
» SAD porucile Srbiji:Nema sedenja na dve stolice
» Putinov deputat Zatulin: "Niti jedan cilj specijalne vojne operacije nije postignut. Rusija nema više snage".
» Europski čelnici poručili Srbiji da ne može sjediti na dvije stolice
» AP: Jača ruski pritisak na Srbiju
» SAD porucile Srbiji:Nema sedenja na dve stolice
Page 2 of 2