Najveći pritisak Rusije i EU na Srbiju:Ili EU ili Rusija nema sjedenja više na dvije stolice
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Najveći pritisak Rusije i EU na Srbiju:Ili EU ili Rusija nema sjedenja više na dvije stolice
http://www.kurir.rs/vesti/politika/panika-u-vrhu-drzave-ultimatum-za-srbiju-ili-rusija-ili-eu-clanak-2500339
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Najveći pritisak Rusije i EU na Srbiju:Ili EU ili Rusija nema sjedenja više na dvije stolice
vucko u neobranom grožđu..ka'k se zamjeriti i berlinu i moskvi...nema vise ona fora ili fazon..'mi bi u eu ali rusi su nam braca...ili rusi vi ste nam braca ali u eu je lova'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Najveći pritisak Rusije i EU na Srbiju:Ili EU ili Rusija nema sjedenja više na dvije stolice
Ostade pizzon bez sendvica i sky cole
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Treba ih izbombardirati, ali ovaj put do kraja.
crvenkasti-
2014-04-17
Uvijek može počet škrabat za dnevno.rsgargamel0101 wrote:Ostade pizzon bez sendvica i sky cole
Guest- Guest
Eva wrote:Uvijek može počet škrabat za dnevno.rsgargamel0101 wrote:Ostade pizzon bez sendvica i sky cole
u kom smislu
Guest- Guest
Haha, zajebali su se. Prošli su svi rokovi i sad je kasno za odluke: ako sad odu k Rusima, bombardirat će ih NATO, a ako odu u EU, onda će ih Rusi.
crvenkasti-
2014-04-17
Eva wrote:Uvijek može počet škrabat za dnevno.rsgargamel0101 wrote:Ostade pizzon bez sendvica i sky cole
Jel imaš neku vezu tamo?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa tak je i Marčelo počel karijeru. Sral je po forumu, a vidi ga danas, nounar. Znači, uvijek ima izlaza.pizzon wrote:Eva wrote:Uvijek može počet škrabat za dnevno.rsgargamel0101 wrote:Ostade pizzon bez sendvica i sky cole
u kom smislu
Guest- Guest
ja ne misli da ti s.... po forumuEva wrote:Pa tak je i Marčelo počel karijeru. Sral je po forumu, a vidi ga danas, nounar. Znači, uvijek ima izlaza.pizzon wrote:Eva wrote:Uvijek može počet škrabat za dnevno.rsgargamel0101 wrote:Ostade pizzon bez sendvica i sky cole
u kom smislu
cak, msm da niko ovde nije dno da to radi
vec smo jedni drugima ok ili nismo
Guest- Guest
Ma ne primaj to k srcu!pizzon wrote:ja ne misli da ti s.... po forumuEva wrote:Pa tak je i Marčelo počel karijeru. Sral je po forumu, a vidi ga danas, nounar. Znači, uvijek ima izlaza.pizzon wrote:Eva wrote:Uvijek može počet škrabat za dnevno.rsgargamel0101 wrote:Ostade pizzon bez sendvica i sky cole
u kom smislu
cak, msm da niko ovde nije dno da to radi
vec smo jedni drugima ok ili nismo
To se tak veli iz milja
Guest- Guest
Ja, na primjer, ja bih volio da mogu toliko srati kao marcelus.
Dostići njega, to mi je najveća ambicija.
crvenkasti-
2014-04-17
bit će i to samo ne treba bit nestrpljiv... ima tko vodi brigu o tajmingu...crvenkasti wrote:Treba ih izbombardirati, ali ovaj put do kraja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Beograd treba postaviti kontra ultimatum Briselu, Srbi ili Albanci.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Albanci .....oni su u NATOu.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ti se ne mozes poredit s nekim na ovom forumu. Zivis dobrovoljno medju neprijateljima u neprijateljskoj ti drzavi, mrzis zastavu, himnu, susjede, pse i macke na cesti a svima se na silu smjeskas i svaki dan ih ljubazno pozdravljas dok nocu pred spavanje mastas o dolasku srpske republike i kako ih vjesas i koljes. Mazohizam preko svih granica. Dodje mi te i zao nekako mada bi ti najradje sljagu zveknuo da se probudis.crvenkasti wrote:Ja, na primjer, ja bih volio da mogu toliko srati kao marcelus.
omni-
2014-04-12
pa ne mrete vi postavljati ultimatume... i btw ukoliko zakuhate neko sranje računajte da vas ovaj put nitko ne bude tero do vode neg budete legli na lici mesta....dosta ste sranja radili unazad pr sto godina....Serbinho-3 wrote:Beograd treba postaviti kontra ultimatum Briselu, Srbi ili Albanci.
2015-08-08
Ovaj ultimatum postavljaju svakih mesec dana i ništa. Srbija i dalje sedi na dve stolice.
što ako ćemo realno baš i nije na ponos ni vama ni vašem vodstvu, ovako se uzdate u prodaju svog kakti "strateškog" položaja ali isključivo za rusiju, iako svjesni da ukoliko bi ga i prodali rusima te pare ne bi stigli trošiti..... u osnovi ja vas kužim, ali nekak mi se čini da bi vas ta igra plesanja po žici raširenih ruku, na koncu konaca, mogla koštati.....dzango wrote:Ovaj ultimatum postavljaju svakih mesec dana i ništa. Srbija i dalje sedi na dve stolice.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka vrše sve jači pritisak na Srbiju nema sjedenja na dva stolca a Dačić mora shvatiti da je Kosovo izgubljeno
» Putinov deputat Zatulin: "Niti jedan cilj specijalne vojne operacije nije postignut. Rusija nema više snage".
» Europski čelnici poručili Srbiji da ne može sjediti na dvije stolice
» AP: Jača ruski pritisak na Srbiju
» SAD porucile Srbiji:Nema sedenja na dve stolice
» Putinov deputat Zatulin: "Niti jedan cilj specijalne vojne operacije nije postignut. Rusija nema više snage".
» Europski čelnici poručili Srbiji da ne može sjediti na dvije stolice
» AP: Jača ruski pritisak na Srbiju
» SAD porucile Srbiji:Nema sedenja na dve stolice
Page 1 of 2