Djeca bez pratnje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Djeca bez pratnje
abraham wrote:Stavljao sam ovdje slike jos radikalnijih slucajeva. Isprave gubim ali telefon i novac ne. Muhahahahahaha Eto ih na proljece nanovo. Vezite se polijecemo. Zastava IS nije zabranjena. Grupna silovanja vise nisu ni vijest. Onak negdje u zapecku i sa prikrivenim indentitetom. Pranje mozga na ruke i "zacudjujuci" rast ultra desnice. Uglavnom , stanje redovno. Meni (koji u biti nikada ni ne kukam) nikada bolje. Obiteljski, financijski i u svakom pogledu. Dok ide ide a poslije.........marcellus wrote:volio bi da mi dobri stari abe prokomentira ovo on je gore di je ladno al standard
čudi me da nisi komentirao moja dva teksta o sranju na gotlandu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Djeca bez pratnje
marcellus wrote:
80 % tih jebanih kozojeba su naveli 01.01. 1990. kao godinu rodjenja !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je istina. Zašto baš taj datum.....to zna EU ( jer je neki zakon vezan za to )
a oni koji ih šalju u Europu su ih dobro poučili očito na našu štetu
Medjutim neki od njih imaju brade do pupka i stariji su od 30 god. ali kažu kako imaju hormonalni poremećaj
....štitnjača ih jebe biće i sl. ( pa ti hajde dokazuj lječničkim pretragama da to nije tako )
on kaže da ima pojačano lučenje hormona rasta itd.
----------------------------------------------------------------------------
A vidi ovoga livo na slici.
Pa taj je zakla već desetak baba, dice i vršnjaka prvašića
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hercegopvina, azilanti ulaze u privatne posjede, djeca ne idu bez pratnje u školu
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Gledala su i djeca
» Amnesty int. i djeca
» Djeca Ništavila
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Gledala su i djeca
» Amnesty int. i djeca
» Djeca Ništavila
Page 2 of 2