ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Djeca bez pratnje

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Djeca bez pratnje - Page 2 Empty Re: Djeca bez pratnje

Post by marcellus 19/10/2016, 19:28

abraham wrote:
marcellus wrote:volio bi da mi dobri stari abe prokomentira ovo on je gore di je ladno al standard
Stavljao sam ovdje slike jos radikalnijih slucajeva. Isprave gubim ali telefon i novac ne. Muhahahahahaha Eto ih na proljece nanovo. Vezite se polijecemo. Zastava IS nije zabranjena. Grupna silovanja vise nisu ni vijest. Onak negdje u zapecku i sa prikrivenim indentitetom. Pranje mozga na ruke i "zacudjujuci" rast ultra desnice.  Uglavnom , stanje redovno. Meni (koji u biti nikada ni ne kukam) nikada bolje. Obiteljski, financijski i u svakom pogledu. Dok ide ide a poslije.........

čudi me da nisi komentirao moja dva teksta o sranju na gotlandu

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Djeca bez pratnje - Page 2 Empty Re: Djeca bez pratnje

Post by Yehudi 19/10/2016, 19:48

marcellus wrote:Djeca bez pratnje - Page 2 Djeca10

80 %  tih jebanih kozojeba su naveli 01.01. 1990. kao godinu rodjenja !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovo je istina. Zašto baš taj datum.....to zna EU ( jer je neki zakon vezan za to ) 

a oni koji ih šalju u Europu su ih dobro poučili očito na našu štetu

Medjutim neki od njih imaju brade do pupka i stariji su od 30 god. ali kažu kako imaju hormonalni poremećaj 

....štitnjača ih jebe biće i sl. ( pa ti hajde dokazuj lječničkim pretragama  da to nije tako )

on kaže da ima pojačano lučenje hormona rasta itd.

----------------------------------------------------------------------------

A vidi ovoga livo na slici.

Pa taj je zakla već desetak baba, dice i vršnjaka prvašića  :^0
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics