zašto je provokator objelodanio da mu je srodnik bio pripadnik zločinačkog sustava i izvršitelj ponajvećih zločina u povijesti čovječanstva
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: zašto je provokator objelodanio da mu je srodnik bio pripadnik zločinačkog sustava i izvršitelj ponajvećih zločina u povijesti čovječanstva
u šljiviku podno šljiva raste jedna podnošljiva šljiva
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: zašto je provokator objelodanio da mu je srodnik bio pripadnik zločinačkog sustava i izvršitelj ponajvećih zločina u povijesti čovječanstva
Nije samo moju, kaže Moćnimajmun sve žene u Jugi. Tvoja češće jer mu je bila bliže, jer i u sexu, kao i u ljubavi, vrijedi ona daleko od očiju daleko od srcamichaellcmacha wrote:pa da nisam bio siguran ali kad sad ti to tvrdiš onda ispada da sam pogodio, štepo ti je baku.... zato ga je tvoj deda prokazao mom krsnom imenjaku pa ga je ovaj skrko dok je neku drugu babu taslačio u nekom šljiviku...Eva wrote:Kaj si rekel on mi baku štepal? Pa ti mama morala u školu na konzultacije.michaellcmacha wrote:pa da se ne lažemo nije bilo lako... ja sam i 1982. godine znao da vasilj gaćeša nije bio nikakav heroj a pogotovo ne narodni... a to se baš i nije toleriralo.... pogotovo ako to i javno ustvrdiš...Eva wrote:Kažeš i tebi je tak bilo?
Guest- Guest
nije poanta kog je taslačio neg da ga je to došlo glave....
""pružali smo bijednu sliku neorganizirane gomile osuđene na brzu i neminovnu smrt. U času kada su nas iznenada zasuli vatrom, letimično sam pogledao Vasilja Gaćešu. Skočio je sa stolice, trgnuo pištolj i poletio prema uskom hodniku koji našu kuhinju veže sa suterenom. Bit će da se htio tim putem probiti iz zgrade.
Neki su puzali po podu i zavlačili se pod stolice i stolove, kao da na ta mjesta smrt ne može doprijeti. Pri tom su vrištali kao mala djeca. Strah im je, u prvi mah, posve paralizirao razum
Ostavili su ga u samom donjem rublju i izuvena.... ""
šibl je to malo prilagodo svojoj ulozi u toj izdaji... heroja bez gaća...
""pružali smo bijednu sliku neorganizirane gomile osuđene na brzu i neminovnu smrt. U času kada su nas iznenada zasuli vatrom, letimično sam pogledao Vasilja Gaćešu. Skočio je sa stolice, trgnuo pištolj i poletio prema uskom hodniku koji našu kuhinju veže sa suterenom. Bit će da se htio tim putem probiti iz zgrade.
Neki su puzali po podu i zavlačili se pod stolice i stolove, kao da na ta mjesta smrt ne može doprijeti. Pri tom su vrištali kao mala djeca. Strah im je, u prvi mah, posve paralizirao razum
Ostavili su ga u samom donjem rublju i izuvena.... ""
šibl je to malo prilagodo svojoj ulozi u toj izdaji... heroja bez gaća...
2015-08-08
Pa ak si ti zbog toga imal problema u školi, onda bolje da ti nisu pričali kaj je delal s bakicom ti. Mislim kaj dete zna, ide okolo pa priča.
Guest- Guest
U NDH su mala djeca morala učit na glazbenom ovakve bljuvotine:
Dobra večer bakice
poslala me mama
da te pitam kako si
da ne budeš sama.
Kako ti je deda
dal' još drži formu
krka li komuniste
da ostvari normu
pozdravi mi dedicu
dal' ga srce dira
posjećuje li Srbine
sa strojnicom što svira
jel na osmatračnici
i jeli jako revan
jel pobjego u šumu
il za dom je spreman
I onda je Miha to pjeval 1982. pa je mama morala u školicu. Poezija nekad stvori problemčiće
Guest- Guest
Živana opet fantazira, ali nimalo zanimljivo.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Provokator
» Uhićen fašistički provokator M. Skejo?
» Otkriće paleontologa moglo utjecati na izmjene o povijesti čovječanstva
» Ruski general zabrinut:'Mogao bi ovo biti posljednji rat u povijesti čovječanstva'
» u konkretnom slučaju radi o počinjenju djela prekršaja iznimne i očite društvene opasnosti kojim se izravno podriva stabilnost i temeljni smisao uređenja poreznog sustava s izravnim društveno štetnim konzekvencama za stabilnost ukupnog poreznog sustava Re
» Uhićen fašistički provokator M. Skejo?
» Otkriće paleontologa moglo utjecati na izmjene o povijesti čovječanstva
» Ruski general zabrinut:'Mogao bi ovo biti posljednji rat u povijesti čovječanstva'
» u konkretnom slučaju radi o počinjenju djela prekršaja iznimne i očite društvene opasnosti kojim se izravno podriva stabilnost i temeljni smisao uređenja poreznog sustava s izravnim društveno štetnim konzekvencama za stabilnost ukupnog poreznog sustava Re
Page 2 of 2