Ruski general zabrinut:'Mogao bi ovo biti posljednji rat u povijesti čovječanstva'
Page 1 of 1
Ruski general zabrinut:'Mogao bi ovo biti posljednji rat u povijesti čovječanstva'
https://www.vecernji.hr/vijesti/bivsi-ruski-general-evgenij-buzinski-sergej-skripal-rat-1236942
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ruski general zabrinut:'Mogao bi ovo biti posljednji rat u povijesti čovječanstva'
Kažu američki Neoconci i onaj degenerik Bolton da rusija mora da kleči, naravno naši punoglavci to prihvatili i iste sadržine prosipaju po štampi. Problem je sa takvim sranjima što je jako puno ratova tako počelo, jer jednostavno kada idioti vode države kao danas u rat se uđe ko pijan u šljivik
Kermit-
2014-04-17
Re: Ruski general zabrinut:'Mogao bi ovo biti posljednji rat u povijesti čovječanstva'
kaj ... libo nas racku. žohari će preživjeti. idemo dalje.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Mi smo uvijek pušili kurac onome ko je izgledao uz tome momentu jači.Kermit wrote:Kažu američki Neoconci i onaj degenerik Bolton da rusija mora da kleči, naravno naši punoglavci to prihvatili i iste sadržine prosipaju po štampi. Problem je sa takvim sranjima što je jako puno ratova tako počelo, jer jednostavno kada idioti vode države kao danas u rat se uđe ko pijan u šljivik
Često smo se zajebali. ALi sreća pa nas niko nije shvaćao ozbiljno.
Ali nećemo vječno biti te sreće. Jer nema nade da ćemo mi promijeniti pušikarajansku taktiku.
Janezi su face za Hrvate. Boga mi i Srbende. A i Bakirovci nas pomalo šišaju u posljednje vrijeme.
Dobro je meni stric znao reći kad popizdi - Hrvat je JAD. Ja sam pizdio na to, ali vidim da je bio u pravu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Osigurali smo se mi. Ako bude rata, mi ćemo biti ma jednoj strani, a Srbi na drugoj.
Ako naša strana pobijedi - dobro!
Ako njihova strana pobijedi - formirat ćemo sa Srbima nekavu Jugoslaviju - opet dobro!
Ako naša strana pobijedi - dobro!
Ako njihova strana pobijedi - formirat ćemo sa Srbima nekavu Jugoslaviju - opet dobro!
crvenkasti-
2014-04-17
I dobro je rekao moj debeli stric,shvatio je on to još i tad.Ringo10 wrote:
Dobro je meni stric znao reći
Ovo je iz jedne pjesme N.poštara.
Inače taj Poštar uvijek spominje stričeve,strine,tetke...
Odlučili stric i strinas,da me malko razonode,u cirkus da me vode... ili
Sastala se rodbina kod dajdže Idriza.
Ćevapi ćevapi mirišu,tetak i tetka uzdišu...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Ruski general,izvor price o Trumpovu kurvanju,pronaden mrtav
» LNG na Krku mogao bi biti regionalni strateški projekt
» Otkriće paleontologa moglo utjecati na izmjene o povijesti čovječanstva
» zašto je provokator objelodanio da mu je srodnik bio pripadnik zločinačkog sustava i izvršitelj ponajvećih zločina u povijesti čovječanstva
» Ruski general otkriva kako Amerikanci krijumčare sirijsku naftu
» LNG na Krku mogao bi biti regionalni strateški projekt
» Otkriće paleontologa moglo utjecati na izmjene o povijesti čovječanstva
» zašto je provokator objelodanio da mu je srodnik bio pripadnik zločinačkog sustava i izvršitelj ponajvećih zločina u povijesti čovječanstva
» Ruski general otkriva kako Amerikanci krijumčare sirijsku naftu
Page 1 of 1