Hanžeković cvili i bljuje kiselinu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hanžeković cvili i bljuje kiselinu
Pravnici su posteni, inace ne bi bili pravnici.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
a, kaj sam ja rekao?asilovski wrote:Ovrha nigdje nije postupak, niti ju rade odvjetnici, ovdje je to miljunski posao i pljačka, zato Hanži i pizdi jer pere miljardeveber wrote:neka bude ovrha, ali kao u njemackoj. odes u maticnu banku i ovi puknu ovrhu, ovsenika to kosta par eura.
2014-12-30
ponovio je za tobom,al njegovo je bitno,mora bit zadnja,.... pravnicka:)veber wrote:a, kaj sam ja rekao?asilovski wrote:Ovrha nigdje nije postupak, niti ju rade odvjetnici, ovdje je to miljunski posao i pljačka, zato Hanži i pizdi jer pere miljardeveber wrote:neka bude ovrha, ali kao u njemackoj. odes u maticnu banku i ovi puknu ovrhu, ovsenika to kosta par eura.
dijagram-
2015-08-09
Sjedi 5dijagram wrote:Pravnici su posteni, inace ne bi bili pravnici.
Kermit-
2014-04-17
Uvijekdijagram wrote:ponovio je za tobom,al njegovo je bitno,mora bit zadnja,.... pravnicka:)veber wrote:a, kaj sam ja rekao?asilovski wrote:Ovrha nigdje nije postupak, niti ju rade odvjetnici, ovdje je to miljunski posao i pljačka, zato Hanži i pizdi jer pere miljardeveber wrote:neka bude ovrha, ali kao u njemackoj. odes u maticnu banku i ovi puknu ovrhu, ovsenika to kosta par eura.
Kermit-
2014-04-17
Vaki svi advokati kad omatore???...Pišta Baći,bit ces ruzan..asilovski wrote:
Guest- Guest
Regoču sam htio napisati...veber wrote:a, kaj sam ja rekao?asilovski wrote:Ovrha nigdje nije postupak, niti ju rade odvjetnici, ovdje je to miljunski posao i pljačka, zato Hanži i pizdi jer pere miljardeveber wrote:neka bude ovrha, ali kao u njemackoj. odes u maticnu banku i ovi puknu ovrhu, ovsenika to kosta par eura.
Kermit-
2014-04-17
Regoč wrote:Ovrha mora postojati, kako ćete naplatiti dugovanja bez toga? Ona ideja da HRT šalje dvie opomene pa platni nalog je smiešna jer što ako dužnik ne plati? Da zaboravi na dug? Glupost!
Ne treba toj gamadi ništa plaćati...nek se izbore na tržištu za svoj dio kolača...A Prisavlje carpet bombing...
darth_vader-
2014-04-17
I kad će više krepati ta neman...
darth_vader-
2014-04-17
ako ništa drugo nikad sitim zvijerima bar drmaju kaveze,jebote umjesto da se u toj teškoj situaciji ljudima omogući da što lakše vrate dug oni ih odmah u startu zakopaju još dublje dok se parazitska gamad basnoslovno bogati.asilovski wrote:Ako Mist sjebe ovrhe hrt imaju moj glas do kraja života, to je takva neviđena pljačka i mafija, kao i ovrhe općenito
A za ove seronje koji sebe nazivaju socijaldemokrati što drugo reći nego da su ništarije bez savjesti.
vili40-
2015-08-02
Ajmo praktično. Ti me zastupaš na sudu i, naravno, izgubiš. Ja se naljutim i ne želim ti platiti. Ti pošalješ opomenu, pa drugu, i na kraju platni nalog. Oglušim se na sve. I što mi možeš?asilovski wrote:Pa platni nalog je dio ovrhe pobogu, opomene se i sada šalju, problem je što su ovrhe svuda u svijetu samo špranca, a ne način da se bez iakvog rada steknu milijarde i sigurno troškovi , da ne govorim da Stazić laže, a čim Hanži cvili to je odličnoRegoč wrote:Ovrha mora postojati, kako ćete naplatiti dugovanja bez toga? Ona ideja da HRT šalje dvie opomene pa platni nalog je smiešna jer što ako dužnik ne plati? Da zaboravi na dug? Glupost!
Poslat ce mafijase s jugaII, a ako ne uspiju onda cepince:)Regoč wrote:Ajmo praktično. Ti me zastupaš na sudu i, naravno, izgubiš. Ja se naljutim i ne želim ti platiti. Ti pošalješ opomenu, pa drugu, i na kraju platni nalog. Oglušim se na sve. I što mi možeš?asilovski wrote:Pa platni nalog je dio ovrhe pobogu, opomene se i sada šalju, problem je što su ovrhe svuda u svijetu samo špranca, a ne način da se bez iakvog rada steknu milijarde i sigurno troškovi , da ne govorim da Stazić laže, a čim Hanži cvili to je odličnoRegoč wrote:Ovrha mora postojati, kako ćete naplatiti dugovanja bez toga? Ona ideja da HRT šalje dvie opomene pa platni nalog je smiešna jer što ako dužnik ne plati? Da zaboravi na dug? Glupost!
dijagram-
2015-08-09
I pustite sad HRT, koji gubi prava na isti tip ovrhe kakav imaju ostali, govorimo o načelu: kako će vjerovnik naplatiti dug bez ovrhe?
Probajmo ozbiljno.dijagram wrote:Poslat ce mafijase s jugaII, a ako ne uspiju onda cepince:)Regoč wrote:Ajmo praktično. Ti me zastupaš na sudu i, naravno, izgubiš. Ja se naljutim i ne želim ti platiti. Ti pošalješ opomenu, pa drugu, i na kraju platni nalog. Oglušim se na sve. I što mi možeš?asilovski wrote:Pa platni nalog je dio ovrhe pobogu, opomene se i sada šalju, problem je što su ovrhe svuda u svijetu samo špranca, a ne način da se bez iakvog rada steknu milijarde i sigurno troškovi , da ne govorim da Stazić laže, a čim Hanži cvili to je odličnoRegoč wrote:Ovrha mora postojati, kako ćete naplatiti dugovanja bez toga? Ona ideja da HRT šalje dvie opomene pa platni nalog je smiešna jer što ako dužnik ne plati? Da zaboravi na dug? Glupost!
Nadam se da nisi pravnik, ali kako god ovdje nije stvar u samim ovrhama već u naplaćivanju istih, ovrhe kao pravni instrument prisilnog izvšenja postoje svuda ali to nisu paravan za pljačku kao kod nasRegoč wrote:Ajmo praktično. Ti me zastupaš na sudu i, naravno, izgubiš. Ja se naljutim i ne želim ti platiti. Ti pošalješ opomenu, pa drugu, i na kraju platni nalog. Oglušim se na sve. I što mi možeš?asilovski wrote:Pa platni nalog je dio ovrhe pobogu, opomene se i sada šalju, problem je što su ovrhe svuda u svijetu samo špranca, a ne način da se bez iakvog rada steknu milijarde i sigurno troškovi , da ne govorim da Stazić laže, a čim Hanži cvili to je odličnoRegoč wrote:Ovrha mora postojati, kako ćete naplatiti dugovanja bez toga? Ona ideja da HRT šalje dvie opomene pa platni nalog je smiešna jer što ako dužnik ne plati? Da zaboravi na dug? Glupost!
Kermit-
2014-04-17
To su svuda šprance koje nemaju veze sa odvjetnicima, već se ispnjavaju u pošti, sudu, notaru i koštaju uvijek fiksno, k0od nas je to posao i korupcijaRegoč wrote:I pustite sad HRT, koji gubi prava na isti tip ovrhe kakav imaju ostali, govorimo o načelu: kako će vjerovnik naplatiti dug bez ovrhe?
Kermit-
2014-04-17
Što čini ovrhu izvršnom? Kako ćeš uzeti novac od mene? Doći u moju banku i reći službenici "dužan mi je, daj mi lovu s njegova računa"?
pa imaš vjerodostojnu ispravu ( račun, mjenica i ček s protestom i povratnim računima kad je to potrebno za zasnivanje tražbine, javna isprava, izvadak iz poslovnih knjiga, po zakonu ovjerovljena privatna isprava te isprava koja se po posebnim propisima smatra javnom ispravom) i ovršnu (presuda, nagodba, arb. odluka, upravna odluka i dr.) one moraju biti dospijele, odnosno pravomoćne i ovršne.Regoč wrote:Što čini ovrhu izvršnom? Kako ćeš uzeti novac od mene? Doći u moju banku i reći službenici "dužan mi je, daj mi lovu s njegova računa"?
Ti kao fizička osoba sa npr. presudom koja j epravomoćna odeš u FINA-u podneseš zahjtev za izravnu naplatu i ako sve štima (nikad se to ne događa) sjedaš na sve račune koje ovršenik, odnosno dužnik ima po svpjem OIB-u i moraš čekati 61 dan da ti sjednu pare, ako nije blokiran, odnosno kao ima novca ili račun.
Kermit-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Index.hr bljuje gnoj: Asma assad je Pustinjska Ruža
» Panika u Grčkoj: Anarhisti ubrizgali kiselinu u proizvode multinacionalnih kompanija
» Tusk cvili propadosmo
» U Francuskoj mentalno bolesna osoba bacila kiselinu u lice turistkinjama iz SADa
» Obama cvili i brani ISIL
» Panika u Grčkoj: Anarhisti ubrizgali kiselinu u proizvode multinacionalnih kompanija
» Tusk cvili propadosmo
» U Francuskoj mentalno bolesna osoba bacila kiselinu u lice turistkinjama iz SADa
» Obama cvili i brani ISIL
Page 2 of 3