Hanžeković cvili i bljuje kiselinu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hanžeković cvili i bljuje kiselinu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hanzekovic-napao-i-izvrijedjao-most/926544.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Hanžeković cvili i bljuje kiselinu
ja sam samo vlasnik medija u kojima novinari slobodno pišu o onome što misle da je relevantno', zaključio je Hanžeković. hehehehe
Kermit-
2014-04-17
Takvog lika ništa ne boli više nego kad mu profit pati.
Kad bi Božo još i njega uputio Karamarkovim stopama, mogel bi se mirno povuć iz politike. Svoje je napravil, zadužil Hrvata za 7 generacija dobrim djelima.
Guest- Guest
Ako Mist sjebe ovrhe hrt imaju moj glas do kraja života, to je takva neviđena pljačka i mafija, kao i ovrhe općenito
Kermit-
2014-04-17
NOVO 12:31 - Nenad Stazić iz SDP-a Mostu je predbacio da iznose lažne podatke o troškovima ovrhe te je naveo da su oni znatno manji nego se navodi:
- Odvjetnici naplaćuju 60 kuna sastav rješenja, 30 kuna javnobilježničku klauzulu, a ostalo je PDV i drugi troškovi - rekao je Stazić.
Miro Bulj Staziću je predbacio da je teatralan i da ne iznosi točne podatke.
-------------------------
12:22 - Davor Bernardić iz SDP-a smatra da se ovim zakonom pretplatnicima neće olakšati život:
- Očekivao sam da će na red doći jamstva, a to je da je pretplata manja. Ovdje se ne radi o tome da će pretplata biti manja, jer neće. Riječ je samo o promjeni načina ovršivanja, ali i dalje će se ljudi ovršivati. Dakle, nije šija nego vrat - kazao je Davor Bernardić, kandidat za predsjednika SDP-a povodom prijedloga Mosta o promjeni Zakona o Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) po kojoj bi se HRT-u zabranilo da angažira odvjetnike koji bi u ovršnim postupcima za njih utjerivali pretplate.
- Odvjetnici naplaćuju 60 kuna sastav rješenja, 30 kuna javnobilježničku klauzulu, a ostalo je PDV i drugi troškovi - rekao je Stazić.
12:22 - Davor Bernardić iz SDP-a smatra da se ovim zakonom pretplatnicima neće olakšati život:
- Očekivao sam da će na red doći jamstva, a to je da je pretplata manja. Ovdje se ne radi o tome da će pretplata biti manja, jer neće. Riječ je samo o promjeni načina ovršivanja, ali i dalje će se ljudi ovršivati. Dakle, nije šija nego vrat - kazao je Davor Bernardić, kandidat za predsjednika SDP-a povodom prijedloga Mosta o promjeni Zakona o Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) po kojoj bi se HRT-u zabranilo da angažira odvjetnike koji bi u ovršnim postupcima za njih utjerivali pretplate.
hahaha kako lažu majkomila, samo sastav je minimalno 250 kn manji ne može biti, pa jbt-e pa ovo je regulirano Tarifama, zakonom a ne odokativno, baš strašnoudba wrote:NOVO 12:31 - Nenad Stazić iz SDP-a Mostu je predbacio da iznose lažne podatke o troškovima ovrhe te je naveo da su oni znatno manji nego se navodi:
Kermit-
2014-04-17
Uzima se vrijednost predmeta spora i to za odv. Tarifu i jav.bilj. plus mat. troškovi i troškovi otpreme, znači dug od recimo 1.100,00 kn nastali troškovi bi bili 470,00 kn, a predividi (izvidi, dostave (drugi put heheh) i pribave) 500,00 kn, ukupno 970,00 kn sa PDV-om i to ukoliko ne stavi kmet prigovor, a ako se stavi prigovor plaća se sudska pristojba cirka 300,00 kn te ako se izgubi postupak još 250,00 kn +PDV-e po radnji i tako undeogled hehehe laže Stanić jebemlimumajku
Kermit-
2014-04-17
po naslovu sam smatrao kako je imenovani na samrti a kolega da, s neskrivenim sladostrašćem, u živo prenosi posljednje trenutke.....
Hanžika je pojeo karcinom na buzaruTotenkopf wrote:po naslovu sam smatrao kako je imenovani na samrti a kolega da, s neskrivenim sladostrašćem, u živo prenosi posljednje trenutke.....
Kermit-
2014-04-17
jesi vidio ti stazića kako je odmah skočio u obranu tarife, Hanze i reketa heheheh prava socijaldemokracija
Kermit-
2014-04-17
Ovrha mora postojati, kako ćete naplatiti dugovanja bez toga? Ona ideja da HRT šalje dvie opomene pa platni nalog je smiešna jer što ako dužnik ne plati? Da zaboravi na dug? Glupost!
neka bude ovrha, ali kao u njemackoj. odes u maticnu banku i ovi puknu ovrhu, ovsenika to kosta par eura.
2014-12-30
asilovski wrote: ja sam samo vlasnik medija u kojima novinari slobodno pišu o onome što misle da je relevantno', zaključio je Hanžeković. hehehehe
haha da a ja sam kombajn
Pa platni nalog je dio ovrhe pobogu, opomene se i sada šalju, problem je što su ovrhe svuda u svijetu samo špranca, a ne način da se bez iakvog rada steknu milijarde i sigurno troškovi , da ne govorim da Stazić laže, a čim Hanži cvili to je odličnoRegoč wrote:Ovrha mora postojati, kako ćete naplatiti dugovanja bez toga? Ona ideja da HRT šalje dvie opomene pa platni nalog je smiešna jer što ako dužnik ne plati? Da zaboravi na dug? Glupost!
Kermit-
2014-04-17
Ovrha nigdje nije postupak, niti ju rade odvjetnici, ovdje je to miljunski posao i pljačka, zato Hanži i pizdi jer pere miljardeveber wrote:neka bude ovrha, ali kao u njemackoj. odes u maticnu banku i ovi puknu ovrhu, ovsenika to kosta par eura.
Kermit-
2014-04-17
Pravnici su posteni, inace ne bi bili pravnici.
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Index.hr bljuje gnoj: Asma assad je Pustinjska Ruža
» Panika u Grčkoj: Anarhisti ubrizgali kiselinu u proizvode multinacionalnih kompanija
» Tusk cvili propadosmo
» U Francuskoj mentalno bolesna osoba bacila kiselinu u lice turistkinjama iz SADa
» Obama cvili i brani ISIL
» Panika u Grčkoj: Anarhisti ubrizgali kiselinu u proizvode multinacionalnih kompanija
» Tusk cvili propadosmo
» U Francuskoj mentalno bolesna osoba bacila kiselinu u lice turistkinjama iz SADa
» Obama cvili i brani ISIL
Page 1 of 3