PANIKA U HDZ_U!Milan Kovač:Imamo li vremena maknuti Ninu Obuljen?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PANIKA U HDZ_U!Milan Kovač:Imamo li vremena maknuti Ninu Obuljen?
ok, nisam u tokuvuksadinare wrote:to nije taj mile...pizzon wrote:lepo sam ti reko da mile jawohl, nema sanse
Guest- Guest
vuksadinare wrote:svejedno ko je..
Zato i je država u qrcu jer su ovakve stvari pod "nema veze", u uređenoj državi bi bandit bio odavno u tamnici a ključ bačen dok u ovoj slučajnoj državi takav lik planira državni udar.
Last edited by dawson on 19/10/2016, 08:32; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
seks je odjeban kad i kosorica..nije bas tad nesto otpor puzio..ali sad bi mogao pruziot cvrsci otpor..jer ne zeli drugi put se dovest u situaciju da saptom ode
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koji se kurac onda guraš, evo da ti objasnim, Vučićeva struja je pobijedila i ova garnitura će vas spremno podržat na putu u EU. Biće nešto kočenja reda radi dok ne predate neku dnevnu zapovest iz 91' a poslije toga će putuješ u HR ko nekad, bez vize i pasoš.pizzon wrote:ok, nisam u tokuvuksadinare wrote:to nije taj mile...pizzon wrote:lepo sam ti reko da mile jawohl, nema sanse
..ne bi me ni zacudilo da se za 2 mjeseca ili mozda prije plenki rijesi obuljenke zbog dokaza o mutljavini sa havcom i proda opravdanje..'nisam znao..' a nije quratz znao...nego ide na ono ako prođe prođe...
2015-09-08
.. da je pametan to bi i napravio, držao bi javnost pod tim cirkusom, a u pozadini povlačio bitne poteze, potpisivo ugovore sa švapskim i ruskim firmama ko Čačić i Vrdoljak, pušto Srbiju u EU i nabio porez na nekretnine, a po tv bi cirkusirao s tom babom koju bi na kraju maknuo i svi bi bili presretni.vuksadinare wrote:..ne bi me ni zacudilo da se za 2 mjeseca ili mozda prije plenki rijesi obuljenke zbog dokaza o mutljavini sa havcom i proda opravdanje..'nisam znao..' a nije quratz znao...nego ide na ono ako prođe prođe...
samo pitanje je da li ovi drugi imaju vremena za plenkijeve eksperimente..kad se vec pobuna zavaljala..a kad se jednom zavalja..udba wrote:.. da je pametan to bi i napravio, držao bi javnost pod tim cirkusom, a u pozadini povlačio bitne poteze, potpisivo ugovore sa švapskim i ruskim firmama ko Čačić i Vrdoljak, pušto Srbiju u EU i nabio porez na nekretnine, a po tv bi cirkusirao s tom babom koju bi na kraju maknuo i svi bi bili presretni.vuksadinare wrote:..ne bi me ni zacudilo da se za 2 mjeseca ili mozda prije plenki rijesi obuljenke zbog dokaza o mutljavini sa havcom i proda opravdanje..'nisam znao..' a nije quratz znao...nego ide na ono ako prođe prođe...
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» STRUKAR SATRAO NINU
» U HDZu počeo bratoubilački rat
» Ero što misliš o građanskom ratu u HDZu
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» STRUKAR SATRAO NINU
» U HDZu počeo bratoubilački rat