STRUKAR SATRAO NINU
Page 1 of 1
STRUKAR SATRAO NINU
http://www.net.hr/zvijezde/strukar-satrao-ninu-publika-nije-glupa-i-publiku-ne-mozes-prevariti/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: STRUKAR SATRAO NINU
..tu se slazem sa njim....dok god medijski,glazbeni tzv.urbani 'majstori' budu forsirali nekakve svoje likove i pjevace te pjesme..nista od toga...dobro lik..kaze..pjesmu trebas upamtiti..tko zna otpjevati ili zapamtio pjesme zaka houdeka...ili ne znam...tipa...elemental....lik kaze....koliko si zaradio love kao pjevac toliko i vrijedis....i tu ej u pravu....te naravno prodaja albuma..mos se ti furat urbano ovo ono..nije 'trash'..kad publika i prodane ploce cine od tebe zvijezdu..a ovi mogu samo pjevati u malo sirem obiteljskom krugu i misliti si da su 'zvijezde'
2015-09-08
Lako je sad laprdati. Načelno, Hrvatsku uviek mora predstavljati Hrvat na hrvatskom jeziku pa makar nikad ne prošli u završnicu.
Ajme teme...festival tranrodnih osoba i dalje nekog toliko zanima kao pojava?
darth_vader-
2014-04-17
Ne gledam to još od Juge, zadnju su gledao Tajči. No, festival kao festival, problem je što nameću lgbt-agendu kao svoju orijentaciju.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ja znam. Ima ona, kaže "HDZ zna"vuksadinare wrote:..tu se slazem sa njim....dok god medijski,glazbeni tzv.urbani 'majstori' budu forsirali nekakve svoje likove i pjevace te pjesme..nista od toga...dobro lik..kaze..pjesmu trebas upamtiti..tko zna otpjevati ili zapamtio pjesme zaka houdeka..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
catabbath-
2015-08-22
Jedino jadnije od hrvatske politike je hrvatska estrada.
mrincredible-
2014-04-16
dawson wrote:Prije Eurosonga su ga svi napali a sad...muk
sad su kuš. čovjek je imao pravo.
Guest- Guest
pa ja sam to isto rekao nekidan...prodaj narodu sto ih pali a'k o's lovu i slavu...a oni meni salju zenski tip zak houdeka osim po izgledu..bolje da joj je mentorica bila indiraNoor wrote:dawson wrote:Prije Eurosonga su ga svi napali a sad...muk
2015-09-08
jel taj strukar čovjek od struke? figura nako laički, zašto je i kome njegov osvrt bitan?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pa covjek je jednostavno bio realan...danas na eurosongu ne pale pjesmuljci tipa jonny logan...pobjeđuju protestni pjevaci i pjesme...pjesme o ljubavi umrle su prije na eurosongu prije dvadeset godina a i vise sigurno..frakcija wrote:jel taj strukar čovjek od struke? figura nako laički, zašto je i kome njegov osvrt bitan?
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ja sam to isto rekao nekidan...prodaj narodu sto ih pali a'k o's lovu i slavu...a oni meni salju zenski tip zak houdeka osim po izgledu..bolje da joj je mentorica bila indiraNoor wrote:dawson wrote:Prije Eurosonga su ga svi napali a sad...muk
nije mi se dalo čitat, al proglašena je za Miss Eurosonga?!
Guest- Guest
ne zaozbiljno..neki njemacki satiricni list je proglasio za miss...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ja sam to isto rekao nekidan...prodaj narodu sto ih pali a'k o's lovu i slavu...a oni meni salju zenski tip zak houdeka osim po izgledu..bolje da joj je mentorica bila indiraNoor wrote:dawson wrote:Prije Eurosonga su ga svi napali a sad...muk
2015-09-08
ako je satirični, još gore.vuksadinare wrote:ne zaozbiljno..neki njemacki satiricni list je proglasio za miss...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ja sam to isto rekao nekidan...prodaj narodu sto ih pali a'k o's lovu i slavu...a oni meni salju zenski tip zak houdeka osim po izgledu..bolje da joj je mentorica bila indiraNoor wrote:dawson wrote:Prije Eurosonga su ga svi napali a sad...muk
Guest- Guest
Page 1 of 1