Ako Hillary pobijedi najebali smo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ako Hillary pobijedi najebali smo
ima tu jedan hrvatski klub,nes poput diska i restorana..ono nacionalna svijest na najvisem nivou..glavni akteri,skripavi starci u pokusaju sakupljanja pomoci doli...jos se vade na tu spiku.... ..lik je tijekom rada prikupljao pomoc,pola od toga sebi preusmjeravao...nedavno mu maznuli na moru Audi A6 ..drugi onako ozbiljno..."bez njega se ovdje nis ne moze zapoceti"..onako dubokim veleumnim glasom kaze..samo sto nisam pukel od smijeha..ono,glumi se malo zesca mafija...Noor wrote:bogomdani wrote:BOŽE CUVAJ HRVATSKU ODOH JA ZA NJEMACKU...jastreb wrote:bogomdani wrote:svakako ste naebali...bilo kao proxy,bilo kao krvavi komad mesa kojim se psina privlaci..jastreb wrote:Da,najebali smo u slučaju da joj se Hrvatska ne suprostavi i odjebe ju.
Ako ostanemo uz nju,onda nam se loše piše.
Uvijek postoji izlaz.
Minken bojna...neprocjenjivo!
Guest- Guest
bogomdani wrote:ima tu jedan hrvatski klub,nes poput diska i restorana..ono nacionalna svijest na najvisem nivou..glavni akteri,skripavi starci u pokusaju sakupljanja pomoci doli...jos se vade na tu spiku.... ..lik je tijekom rada prikupljao pomoc,pola od toga sebi preusmjeravao...nedavno mu maznuli na moru Audi A6 ..drugi onako ozbiljno..."bez njega se ovdje nis ne moze zapoceti"..onako dubokim veleumnim glasom kaze..samo sto nisam pukel od smijeha..ono,glumi se malo zesca mafija...Noor wrote:bogomdani wrote:BOŽE CUVAJ HRVATSKU ODOH JA ZA NJEMACKU...jastreb wrote:bogomdani wrote:
svakako ste naebali...bilo kao proxy,bilo kao krvavi komad mesa kojim se psina privlaci..
Uvijek postoji izlaz.
Minken bojna...neprocjenjivo!
a baš sam te htjela pitat imaš li kakvu ekipu tamo...ok, vidim da si se snašao.
Guest- Guest
Ako najebemo to je dobro za nas Baš gledam ,situacija na poslu mi je očajna, jedva čekam da najebemoasilovski wrote:https://theintercept.com/2016/07/25/robert-kagan-and-other-neocons-back-hillary-clinton/
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» sad smo najebali od četnika
» Provalnici najebali
» SAD SMO NAJEBALI stižu uznici
» ..Jadni penzići najebali..
» Loša: Hrvati su najebali ko žuti
» Provalnici najebali
» SAD SMO NAJEBALI stižu uznici
» ..Jadni penzići najebali..