Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Page 3 of 24
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
Guest- Guest
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
ti si glup da boli... to o čemu ti pričaš ne postoji u njemačkoj... jel razumiješ ti hrvatski, tulipane.... nema to to ima samo u tvojoj glavurdi mutavoj... ;) evo još jednom nema gril, roštilj lokala.. ima restorana... kužiš... kužiš ti kurac, jebo te ko tre tak mutavog.... ;):))))
Last edited by michaellcmacha on Tue 18 Oct - 12:03; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bogomdani wrote:uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
ne, nego u Poljskoj.
Piwnica Swidnicka u Wrocławu.
Guest- Guest
idi kupus kisel,bem te..naravno da ne postoji..postoji samo jedan restoran..onaj tvoj...michaellcmacha wrote:ti si glup da boli... to o čemu ti pričaš ne postoji u njemačkoj... jel razumiješ ti hrvatski tulipane.... nema to to ima samo u tvojoj glavurdi mutavoj... ;) evo još jednom nema gril, roštilj lokala.. ima restorana... kužiš... kužiš ti kurac, jebo te ko tre tak mutavog.... ;):))))
aha,drugi par genijalnog Dua...bez vas dvojice bi bilo dosadno...
Ebi ga,Mišamašu,Srbi prave dobra jela,ne stede na tome,azto i zarade dobru lovu...a tebi nista..bem te..
Guest- Guest
a dobro..samo sam stavio kao primjer stila..poljska ceska imaju jako lijepu ostavstinu...Noor wrote:bogomdani wrote:uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
ne, nego u Poljskoj.
Guest- Guest
pa ok su i ansi restorani u njemackoj sto se klope tice...i to ok klopebogomdani wrote:idi kupus kisel,bem te..naravno da ne postoji..postoji samo jedan restoran..onaj tvoj...michaellcmacha wrote:ti si glup da boli... to o čemu ti pričaš ne postoji u njemačkoj... jel razumiješ ti hrvatski tulipane.... nema to to ima samo u tvojoj glavurdi mutavoj... ;) evo još jednom nema gril, roštilj lokala.. ima restorana... kužiš... kužiš ti kurac, jebo te ko tre tak mutavog.... ;):))))
Ebi ga,Mišamašu,Srbi prave dobra jela,ne stede na tome,azto i zarade dobru lovu...a tebi nista..bem te..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
najbolji je Zagreb Grillvuksadinare wrote:pa ok su i ansi restorani u njemackoj sto se klope tice...i to ok klopebogomdani wrote:idi kupus kisel,bem te..naravno da ne postoji..postoji samo jedan restoran..onaj tvoj...michaellcmacha wrote:ti si glup da boli... to o čemu ti pričaš ne postoji u njemačkoj... jel razumiješ ti hrvatski tulipane.... nema to to ima samo u tvojoj glavurdi mutavoj... ;) evo još jednom nema gril, roštilj lokala.. ima restorana... kužiš... kužiš ti kurac, jebo te ko tre tak mutavog.... ;):))))
http://grill-restaurant-zagreb.de/
Cevapcici za 8,90 EUR
Noor wrote:bogomdani wrote:uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
ne, nego u Poljskoj.
Zamalo, sve je to tu negdje
2014-04-15
on ga bleba li ga bleba.... to o čemu on trabunja ne postoji u njemačkoj a da je registrirano kao roštilj, gril lokal i da ga drži srbin kao tradicionalni srpski lokal.... al telac to uopće ne kuži.... a ni ne mre kad je glupson...Noor wrote:bogomdani wrote:uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
ne, nego u Poljskoj.
2015-08-08
E ovaj restoran od Srbina mi je preporucio jedan Hrvat.. ..covjek ce platiti sto se trazi,ali hoce najbolju hranu,uz to,kod ovoga,stari radi one vurstele da popizdis,pa tu i tamo narucim koje pakiranjevuksadinare wrote:pa ok su i ansi restorani u njemackoj sto se klope tice...i to ok klopebogomdani wrote:idi kupus kisel,bem te..naravno da ne postoji..postoji samo jedan restoran..onaj tvoj...michaellcmacha wrote:ti si glup da boli... to o čemu ti pričaš ne postoji u njemačkoj... jel razumiješ ti hrvatski tulipane.... nema to to ima samo u tvojoj glavurdi mutavoj... ;) evo još jednom nema gril, roštilj lokala.. ima restorana... kužiš... kužiš ti kurac, jebo te ko tre tak mutavog.... ;):))))
Drugacije je ovdje Reg..ljudi se ne odvajaju i ne reze jedni na druge jer je rijec o ljudima 2-3 generacije,koji samo svoju nacionalnu ikonografiju gledaju kao simboliku...u reali,na istim mjestima jedu i Hrvati i Srbi,i nema beda..problem je samo naci dobro mjesto..istina,ima puno restorana,ali jako malo dobre hrane..sve oslo u krc,eno Erin nece da pali elektricni kril radi potrosnje,a kako ce u tai da ćevapi zamirisu,bem ga...to se tako ne radi...
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Noor wrote:bogomdani wrote:uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
ne, nego u Poljskoj.
e, a znaš da je to navodno najstariji restoran u europi...još iz 1273. drži tradiciju :)
Guest- Guest
Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:bogomdani wrote:uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
ne, nego u Poljskoj.
e, a znaš da je to navodno najstariji restoran u europi...još iz 1273. drži tradiciju :)
Guglao sam sliku, i vidio recenzije, kažu danas šrot za skupe pare
svele ponekad bude i koristan, nenamjerno
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:bogomdani wrote:uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
ne, nego u Poljskoj.
tradiciju naplaćuju sigurno, al ne vjerujem da je klopa loša baš tak da je šrot.
kad probam, budem ocjenila :)
Guest- Guest
ja sam 1989. bio u ovoj, ovaje osnovana 1499. i u njoj je donešena odluka o nazivu nogometnog kluba iz splita... :)Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:bogomdani wrote:uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
ne, nego u Poljskoj.
Last edited by michaellcmacha on Tue 18 Oct - 12:15; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
gdje..???Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:bogomdani wrote:uza rto Kretenu jedan,kad vec hotjes na taj nacin,rekao sam u vezi one moje postavljene slike SLICNO NES,ne i isto..ono je slika iz jednog restorana u ceskoj..
ne, nego u Poljskoj.
Guest- Guest
loša im je hrana, za naš ukus... poljaci pripremaju hranu dosta slično nijemcima a to baš za nas i nije pretjerano jestivo..... bio sam u wroclawu iste te godine i u krakowu i mogu ustvrditi da se nismo najeli njihove hrane neg tek kad smo inzistirali za malo bolje novce da nam ispeku po naški papicu...Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:
ne, nego u Poljskoj.
tradiciju naplaćuju sigurno, al ne vjerujem da je klopa loša baš tak da je šrot.
2015-08-08
u krakowu sam i ja bila..i jela...nisam bila oduševljena, istina.michaellcmacha wrote:loša im je hrana, za naš ukus... poljaci pripremaju hranu dosta slično nijemcima a to baš za nas i nije pretjerano jestivo..... bio sam u wroclawu iste te godine i u krakowu i mogu ustvrditi da se nismo najeli njihove hrane neg tek kad smo inzistirali za malo bolje novce da nam ispeku po naški papicu...Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:
juha od luka i nutra dva tvrdo kuhana jajeta, onak cijela.
a normativi za dijete do 3 godine...muški su naručivali duplo.
Guest- Guest
u pragu u toj pivnici kod fleka je bilo ok... klopa sličnija našoj, oštrije začinjena, i tamno pivo vrhunsko, vjerojatno najbolje na svijetu....michaellcmacha wrote:loša im je hrana, za naš ukus... poljaci pripremaju hranu dosta slično nijemcima a to baš za nas i nije pretjerano jestivo..... bio sam u wroclawu iste te godine i u krakowu i mogu ustvrditi da se nismo najeli njihove hrane neg tek kad smo inzistirali za malo bolje novce da nam ispeku po naški papicu...Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:
2015-08-08
Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:
ne, nego u Poljskoj.
Pa ako se hrane kao i Česi tada mislim da ne laže selo, nisam bio oduševljen...no treba vidjeti barem zbog piva iz podruma , stare pivnice su meni osobno top, taman se samo gušio u krmenadli i pio 700 godina staru vodu
2014-04-15
Prilicno ste neinformirani gdje se dobro jede..
Prije svega,u vecim gradovima se ne moze dobro jesti u tom smislu,jerbo je previse ljudi,hrana se mora brzo pripremati,a ako je istinski dobro mjesto,to ce ljudi pretrpati..vremenom se kvalitet gubi..vidjao sam vec to..
Ovaj Srbin,je u gotovo seocetu,mali i gotovo neprimjetni rathaus,sve unaokolo farme,gdje se moze brzo pribaviti kvalitetno meso i ostalo,mozse se meso istinski izdimiti,a da te oni supkovi iz Ordnungzamta ne oderu,jer dimis po zraku
Stari mu ima na selu staru kucu,gdje sve priprema,mozda i sam uzgaja...
Nikad nije previse ljudi,zabaceno je,i uglavnom onikoji znaju,usmenom predajom,trebaju potegnuti do tamo.,,.dakle,uglavnom imucniji i zreliji ljudi tamo idu...sto radi tisine,mira,cijena,prijevoza...to nije fast fud,nego tradicionalni starovinski restoran...
Prije svega,u vecim gradovima se ne moze dobro jesti u tom smislu,jerbo je previse ljudi,hrana se mora brzo pripremati,a ako je istinski dobro mjesto,to ce ljudi pretrpati..vremenom se kvalitet gubi..vidjao sam vec to..
Ovaj Srbin,je u gotovo seocetu,mali i gotovo neprimjetni rathaus,sve unaokolo farme,gdje se moze brzo pribaviti kvalitetno meso i ostalo,mozse se meso istinski izdimiti,a da te oni supkovi iz Ordnungzamta ne oderu,jer dimis po zraku
Stari mu ima na selu staru kucu,gdje sve priprema,mozda i sam uzgaja...
Nikad nije previse ljudi,zabaceno je,i uglavnom onikoji znaju,usmenom predajom,trebaju potegnuti do tamo.,,.dakle,uglavnom imucniji i zreliji ljudi tamo idu...sto radi tisine,mira,cijena,prijevoza...to nije fast fud,nego tradicionalni starovinski restoran...
Guest- Guest
e jebiga sad će se svetozar naljutiti... ;)... neko je tam i bio a on samo blinka po guglu.... :))))Noor wrote:u krakowu sam i ja bila..i jela...nisam bila oduševljena, istina.michaellcmacha wrote:loša im je hrana, za naš ukus... poljaci pripremaju hranu dosta slično nijemcima a to baš za nas i nije pretjerano jestivo..... bio sam u wroclawu iste te godine i u krakowu i mogu ustvrditi da se nismo najeli njihove hrane neg tek kad smo inzistirali za malo bolje novce da nam ispeku po naški papicu...Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:
juha od luka i nutra dva tvrdo kuhana jajeta, onak cijela.
a normativi za dijete do 3 godine...muški su naručivali duplo.
2015-08-08
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Similar topics
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
Page 3 of 24