Susjed iz pakla
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Susjed iz pakla
Ja sam skino i isprinto, čekam još donji dio ovoga zadnjeg.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ova dva zadnja dijela su u stvari prvi i drugi dio. (iz predzadnjeg broja)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E, čini mi se da si preskočio dio teksta pri skeniranju, ajd molim te provjeri pa ako ti nije teško ponovi.
Jako dobar tekst. Hrvati se moraju odmaknut od ovog jugoslaviša koji i jeste uzrok svih zala na ovim prostorima. Elemente dijalekata Gradišćanaca ili Istrijana, Zagoraca, Bodula pomiješati i napraviti standard, samo to će biti proces koji će potrajati. Štokavica mora nestati.
Smotali su mu se fajlovi u my pictures pa sad mu se pomiješalo sa slikama iz Bizovačkih toplica.jastreb wrote:Sve je tu. Ne fali niš.
Pa ima tu na forumu.
Ne da mi se sad ponovo sve preslagivati i prekapčati skener/printer.
Ne da mi se sad ponovo sve preslagivati i prekapčati skener/printer.
2014-04-22
ima opcija view -> zoom i rotate, pa ne treba okretat monitor za 90' ili leć na stol ili radit stoj na rukama da bi se pročitalo.
Mislim da je odsječen redak ili dva, ali toliko ću razumjeti. Puno ti hvala da sad ne moram tražiti.
Ideja je štupidna.Regoč wrote:Mislim da je odsječen redak ili dva, ali toliko ću razumjeti. Puno ti hvala da sad ne moram tražiti.
Sad bi znači književni jezik kojim su pisali Krleža,Marinković, Cesarić,Tadijanović...trebali proglasiti srpsko-vukovskim i morali bi učiti novi ,a u stvari polumrtvi jezik iz 17.stoljeća i njime se služiti???
Budalaština!
Po tome bi se Srbi morali služiti mrtvim jezikom Nemanjića,ili jezikom kojim su se služili srpski popi iz doba 1.srpskog ustanka.
2014-04-22
Ideja neće proći, ali me svejedno intrigira. Daementia Praecox je na starom forumu, na Jeziku pisala čakavskokajkavskom mješavinom, čistom ozaljštinom.
I onaj Pozolski je pisao nekom čudnom mješavinom arhaičnih dijalekata.Regoč wrote:Ideja neće proći, ali me svejedno intrigira. Daementia Praecox je na starom forumu, na Jeziku pisala čakavskokajkavskom mješavinom, čistom ozaljštinom.
2014-04-22
Bas...jastreb wrote:Ideja je štupidna.Regoč wrote:Mislim da je odsječen redak ili dva, ali toliko ću razumjeti. Puno ti hvala da sad ne moram tražiti.
Sad bi znači književni jezik kojim su pisali Krleža,Marinković, Cesarić,Tadijanović...trebali proglasiti srpsko-vukovskim i morali bi učiti novi ,a u stvari polumrtvi jezik iz 17.stoljeća i njime se služiti???
Budalaština!
Po tome bi se Srbi morali služiti mrtvim jezikom Nemanjića,ili jezikom kojim su se služili srpski popi iz doba 1.srpskog ustanka.
Pa ni Englzi vise ne govore kopre 50 a ne 500 godina....
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dobri susjed
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Što se točno dogodilo kod Rijeke?Susjed brani napadača na Srbina
» Kratak je put od mira i stabilnosti do pakla
» Susjed snimio svadju Arsica i Skalamere.Sutra Skalamera izlazi na slobodu?
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Što se točno dogodilo kod Rijeke?Susjed brani napadača na Srbina
» Kratak je put od mira i stabilnosti do pakla
» Susjed snimio svadju Arsica i Skalamere.Sutra Skalamera izlazi na slobodu?
Page 5 of 5