Psycho bitch optužila rusiju za namještanje izbora u americi
Page 1 of 1
Psycho bitch optužila rusiju za namještanje izbora u americi
http://www.vecernji.hr/svijet/sad-poslat-cemo-poruku-vladimiru-putinu-rusija-povecava-se-nepredvidivost-i-agresivnost-sad-a-1121336
jebga marc, putin je namjestio i svog agenta monicu da popusi klintonu da ga diskreditira al mu nije uspjelo, klintonje uspio ostati do kraja na duznosti :D
Ja bih doista volio da Hillary Clinton pobijedi na izborima u SAD-u, bez obzira na sredstva, i da Rusija preventivno rokne nuklearku na Washington. Gadi mi se više sve skupa, ovo u što se pretvara Amerika i koju su sudbinu namijenili ostatku svijeta je gore od gubitka života.marcellus wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/sad-poslat-cemo-poruku-vladimiru-putinu-rusija-povecava-se-nepredvidivost-i-agresivnost-sad-a-1121336
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Psycho bitch optužila rusiju za namještanje izbora u americi
Leviathan2 wrote:jebga marc, putin je namjestio i svog agenta monicu da popusi klintonu da ga diskreditira al mu nije uspjelo, klintonje uspio ostati do kraja na duznosti :D
mogo je i meni najmestit koju
bogami marc, ima dobrih ruskinja, valjalo bi se skontat s volodjom :D,marcellus wrote:Leviathan2 wrote:jebga marc, putin je namjestio i svog agenta monicu da popusi klintonu da ga diskreditira al mu nije uspjelo, klintonje uspio ostati do kraja na duznosti :D
mogo je i meni najmestit koju
Jedini razlog zašto to Amerikanci rade to što rade jest taj da misle kako Rusi neće udariti prvi. Krajnje je vrijeme da se s riječi prijeđe na djela, ne želim gledati Hladni rat 2.0. Zašto bi Rusi faktor iznenađenja prepustili protivničkoj strani? Odmah drugi dan nakon izbora Hillary Clinton roknut nuklearku na Washington.melkior wrote:Ja bih doista volio da Hillary Clinton pobijedi na izborima u SAD-u, bez obzira na sredstva, i da Rusija preventivno rokne nuklearku na Washington. Gadi mi se više sve skupa, ovo u što se pretvara Amerika i koju su sudbinu namijenili ostatku svijeta je gore od gubitka života.marcellus wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/sad-poslat-cemo-poruku-vladimiru-putinu-rusija-povecava-se-nepredvidivost-i-agresivnost-sad-a-1121336
2015-08-09
sve je naslovom receno...
Guest- Guest
.
Pa da ne dozvole ludoj babi da pokaze svoje lice i uz to joj daju podrsku. Potegnut ce ona prva na Iran.melkior wrote:Jedini razlog zašto to Amerikanci rade to što rade jest taj da misle kako Rusi neće udariti prvi. Krajnje je vrijeme da se s riječi prijeđe na djela, ne želim gledati Hladni rat 2.0. Zašto bi Rusi faktor iznenađenja prepustili protivničkoj strani? Odmah drugi dan nakon izbora Hillary Clinton roknut nuklearku na Washington.melkior wrote:Ja bih doista volio da Hillary Clinton pobijedi na izborima u SAD-u, bez obzira na sredstva, i da Rusija preventivno rokne nuklearku na Washington. Gadi mi se više sve skupa, ovo u što se pretvara Amerika i koju su sudbinu namijenili ostatku svijeta je gore od gubitka života.marcellus wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/sad-poslat-cemo-poruku-vladimiru-putinu-rusija-povecava-se-nepredvidivost-i-agresivnost-sad-a-1121336
omni-
2014-04-12
Ionako je moralno nebitno tko je prvi roknuo nuklearku.omni wrote:.Pa da ne dozvole ludoj babi da pokaze svoje lice i uz to joj daju podrsku. Potegnut ce ona prva na Iran.melkior wrote:Jedini razlog zašto to Amerikanci rade to što rade jest taj da misle kako Rusi neće udariti prvi. Krajnje je vrijeme da se s riječi prijeđe na djela, ne želim gledati Hladni rat 2.0. Zašto bi Rusi faktor iznenađenja prepustili protivničkoj strani? Odmah drugi dan nakon izbora Hillary Clinton roknut nuklearku na Washington.melkior wrote:Ja bih doista volio da Hillary Clinton pobijedi na izborima u SAD-u, bez obzira na sredstva, i da Rusija preventivno rokne nuklearku na Washington. Gadi mi se više sve skupa, ovo u što se pretvara Amerika i koju su sudbinu namijenili ostatku svijeta je gore od gubitka života.marcellus wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/sad-poslat-cemo-poruku-vladimiru-putinu-rusija-povecava-se-nepredvidivost-i-agresivnost-sad-a-1121336
2015-08-09
Luda u glavu,a i nadalje je prilicni broj Amera prati...
Guest- Guest
kamo sreće da namjeste.. u korist trumpa
Guest- Guest
Ludara posvuda vidi Ruse...hehehehe.na nes me podsjeca..
Guest- Guest
saudijska pudlica
2014-04-14
Ma saudijska luda Kučkica..Winter is coming wrote:saudijska pudlica
Guest- Guest
a jebiga,to je stara ljudska slabost,pohlepa za parama
2014-04-14
Evo još govora:
http://www.zerohedge.com/news/2016-10-15/here-are-hillary-clintons-three-speeches-goldman-sachs-which-she-was-paid-675000
collection of Jihadists who are funded by the Saudis, funded by the Emiratis, funded by Qatar
http://www.zerohedge.com/news/2016-10-15/here-are-hillary-clintons-three-speeches-goldman-sachs-which-she-was-paid-675000
collection of Jihadists who are funded by the Saudis, funded by the Emiratis, funded by Qatar
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Kissinger: Rusiju moramo približiti Americi kako bi izolirali Kinu
» Nancy Pelosi ( članica globalne kabale ): Mađarsku treba izbaciti iz EU jer ne daje pare evropskih obveznika Americi da bijemo Rusiju preko Ukrajine
» Namještanje predmeta u stečajnom postupku
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» Meloni žestoko optužila Francusku za neokolonijalizam
» Nancy Pelosi ( članica globalne kabale ): Mađarsku treba izbaciti iz EU jer ne daje pare evropskih obveznika Americi da bijemo Rusiju preko Ukrajine
» Namještanje predmeta u stečajnom postupku
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» Meloni žestoko optužila Francusku za neokolonijalizam
Page 1 of 1