Michel Houellebecq
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Michel Houellebecq
RayMabus wrote:Ne vidim zašto je to problem ?kic wrote:nego što bijelci kao rasa postaju manjina u svojim zemljama, zapravo su bijelci svjetska manjina..
Možeš li mi objasnit zašto je to problem ?
we're white
Rasistu.kic wrote:RayMabus wrote:Ne vidim zašto je to problem ?kic wrote:nego što bijelci kao rasa postaju manjina u svojim zemljama, zapravo su bijelci svjetska manjina..
we're white
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Al smo prije toga muški pa ako si mislio da bijela umišljena kuja koja me ne poštuje kao muškog u mojim ocima vrijedi više od neke crnkinje koja me poštuje kao muškog .....prevario si se.kic wrote:RayMabus wrote:Ne vidim zašto je to problem ?kic wrote:nego što bijelci kao rasa postaju manjina u svojim zemljama, zapravo su bijelci svjetska manjina..
we're white
Prvo smo muški.
Boja ide poslije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a vidi ga,vidi ga...poceo Vrloumne izreke ispucavati...RayMabus wrote:Al smo prije toga muški pa ako si mislio da bijela umišljena kuja koja me ne poštuje kao muškog u mojim ocima vrijedi više od neke crnkinje koja me poštuje kao muškog .....prevario si se.kic wrote:RayMabus wrote:Ne vidim zašto je to problem ?kic wrote:nego što bijelci kao rasa postaju manjina u svojim zemljama, zapravo su bijelci svjetska manjina..
we're white
Prvo smo muški.
Boja ide poslije.
dobro,ja naucim bledunjavu,da se drzi reda..crnkinja sam vidio nesto,a jebote,koja tijela imaju...savrsenstva..ali imaju cudan neki miris tijela..jednom sam zapoceo debatu o tome,na starom forumu,i hrpetina dusebriznika i .ica se nadiglo na straznje i napalo me...
Guest- Guest
..trashkic wrote:RayMabus wrote:Ne vidim zašto je to problem ?kic wrote:nego što bijelci kao rasa postaju manjina u svojim zemljama, zapravo su bijelci svjetska manjina..
we're white
Pa ono ....prvo natrpamo pola Azije i Afrike u Europu pa sve ode u kuaz , onda sve ode u kuaz pa padne matrijahalna imperija , umišljenim tukama polomimo sve koštice u tijelu ....pa onda ko fol malo potjeramo ove nazad u Aziju i Afriku i mirna Bosna.Leviathan2 wrote:ja od ove vase debate nisam kurca razumio :D
Oš da ti i nacrtam ?
2014-04-11
Recimo, tko je tu koje bojeLeviathan2 wrote:ja od ove vase debate nisam kurca razumio :D
Vrijeme je za teške boje:
2015-08-09
..ukratko ti khozoepi koji dolaze su svi profesori socijologije..primjenjeno na praksu i ponasanje zena...kad ih izedukuju,njia cemo pomesti van,a zene ce nam ostati smjerne i ponizne..potrebno je da se ipak zakotrlja koja plava ili brinetna glavica...Bog me prosti..!!!
Guest- Guest
A znaš zašto ovako ?RayMabus wrote:Pa ono ....prvo natrpamo pola Azije i Afrike u Europu pa sve ode u kuaz , onda sve ode u kuaz pa padne matrijahalna imperija , umišljenim tukama polomimo sve koštice u tijelu ....pa onda ko fol malo potjeramo ove nazad u Aziju i Afriku i mirna Bosna.Leviathan2 wrote:ja od ove vase debate nisam kurca razumio :D
Oš da ti i nacrtam ?
Zato šta cijelo vrijeme oče da mi naučimo nešto njima , šta one oče i te šeme.
Neču.
Ne silim ni ja njih da uče elemnte strojeva.
NEČU PIČKA VAN MATERINA.
NEČUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SLOBODNA VOLJA.
SLOMIT ČU VAM KIČMU.
2014-04-11
udba wrote:..trashkic wrote:RayMabus wrote:Ne vidim zašto je to problem ?kic wrote:nego što bijelci kao rasa postaju manjina u svojim zemljama, zapravo su bijelci svjetska manjina..
we're white
Leviathan2 wrote:ja od ove vase debate nisam kurca razumio :D
Meni je uvijek tako. Jadan ja.
crvenkasti-
2014-04-17
Antifašisti, ustaše, srbadija, komunjare, udba, katolibani, bleiburg, ravna gora, srb, jasenovac i sad bi ti bractvo i jedinstvo. Osim toga engleski white pride ubija Poljake, takvi su prioriteti.kic wrote:udba wrote:..trashkic wrote:RayMabus wrote:Ne vidim zašto je to problem ?kic wrote:nego što bijelci kao rasa postaju manjina u svojim zemljama, zapravo su bijelci svjetska manjina..
we're white
udba wrote:Antifašisti, ustaše, srbadija, komunjare, udba, katolibani, bleiburg, ravna gora, srb, jasenovac i sad bi ti bractvo i jedinstvo. Osim toga engleski white pride ubija Poljake, takvi su prioriteti.kic wrote:udba wrote:..trashkic wrote:RayMabus wrote:Ne vidim zašto je to problem ?kic wrote:nego što bijelci kao rasa postaju manjina u svojim zemljama, zapravo su bijelci svjetska manjina..
we're white
naravno da smo podijeljeni, kao Vilenjaci u Sillmarilionu, ali te podijele postoje oduvijek među nama, problem je u tome što danas svi tamnoputiji shvaćaju da imaju dominantniji gen kože, jer potomak će češće ispasti na tamnoputiju stranu, whites on the run..
Muslimanska partija Belgije tek je bila došla na vlast. Taj događaj je, generalno, smatran značajnim, u smislu održavanja političke ravnoteže u Europi. Nacionalne muslimanske partije već su, naravno, bile u sastavu vladajućih koalicija u Engleskoj, Nizozemskoj i Njemačkoj, ali Belgija je bila druga zemlja, nakon Francuske, gdje je muslimanska partija bila većinski na vlasti. Ovaj pogubni neuspjeh europskih desničarskih snaga u Belgiji je imao jednostavno objašnjenje: dok nacionalne partije Flamanaca i Valonaca, uvjerljivo najstarije političke institucije u dvama dijelovima zemlje, nikada se nisu uspjele ne samo usuglasiti već ni započeti pravi dijalog, muslimanske stranke Flandrije i Valonije su zapravo, upravo na temelju zajedničke vjeroispovijesti, vrlo lako postigle sporazum oko formiranja zajedničke vladeudba wrote:Antifašisti, ustaše, srbadija, komunjare, udba, katolibani, bleiburg, ravna gora, srb, jasenovac i sad bi ti bractvo i jedinstvo. Osim toga engleski white pride ubija Poljake, takvi su prioriteti.kic wrote:udba wrote:..trashkic wrote:RayMabus wrote:
Ne vidim zašto je to problem ?
we're white
2015-08-09
A čuj, ako pariš običnu seosku ragu s lipicancem, niti ćeš oplemeniti ragu niti ćeš sačuvati plemenitost lipicanca u sljedećem naraštaju. Ono što samorazumljivo vrijedi za đukele i konje očito ne vrijedi i za ljudekic wrote:udba wrote:Antifašisti, ustaše, srbadija, komunjare, udba, katolibani, bleiburg, ravna gora, srb, jasenovac i sad bi ti bractvo i jedinstvo. Osim toga engleski white pride ubija Poljake, takvi su prioriteti.kic wrote:udba wrote:..trashkic wrote:
we're white
naravno da smo podijeljeni, kao Vilenjaci u Sillmarilionu, ali te podijele postoje oduvijek među nama, problem je u tome što danas svi tamnoputiji shvaćaju da imaju dominantniji gen kože, jer potomak će češće ispasti na tamnoputiju stranu, whites on the run..
2015-08-09
Hebe me se za muslimane ....oču da se zapale svi Cosmo magazini i slične gluposti di piše šta mi trebamo znat o ženama.
2014-04-11
.
Frend Poljak ima dvoje djece,malac 5 godina,isti on,bledunjav,plavook,a stariji 14 godina,duga vrckasta crna kosa,crne obrve i tamnosmedje oci...Tu je radila neka arapska ili turska kita...
Frend Poljak ima dvoje djece,malac 5 godina,isti on,bledunjav,plavook,a stariji 14 godina,duga vrckasta crna kosa,crne obrve i tamnosmedje oci...Tu je radila neka arapska ili turska kita...
Guest- Guest
za te stvari ima DNK test,ne grijeshi,a izgled zna nekad prevariti,djete se baci na Pra pra djeda i sta ces,ne lici na ćaću ali ne znaci da nije njegova krv
2014-04-14
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Merci,Jean Michel Nicolier
» Michel: Suspendirati Rusiju iz članstva u Vijeću sigurnosti UN-a
» Čelnik Evropskog vijeća Michel optužuje Rusiju za globalnu prehrambenu krizu
» Michel podržao "Otvoreni Balkan" i pozvao ostale države da se pridruže inicijativi
» Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
» Michel: Suspendirati Rusiju iz članstva u Vijeću sigurnosti UN-a
» Čelnik Evropskog vijeća Michel optužuje Rusiju za globalnu prehrambenu krizu
» Michel podržao "Otvoreni Balkan" i pozvao ostale države da se pridruže inicijativi
» Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
Page 3 of 8